با این روش ها درب کمدهای دیواری خانه را نونوار کنیم

اگر شما هم کمد های چوبی قدیمی در منزل تان دارید، بهتر است با صرف هزینه و زمان کم، دستی به سر و روی آنها بکشید تا تمیز و نو نوار شوند. در چنین شرایط اقتصادی و با وجود هزینه های ریز و درشت مختلف تعویض درب ها چندان کار مقرون به صرفه ای نیست. شاید بهتر باشد خودتان دست به‌ کار شوید و با این کار هزینه‌ های کار را هم پایین بیاورید. این راهنما به شما کمک می ‌کند تا راحت ‌تر بتوانید درب کمد های قدیمی را تعمیر کنید و با راه و روش نوسازی آنها آشنا شوید.

روش های مختلفی برای نوسازی درب کمد دیواری وجود دارد. از تعویض درب کمد گرفته تا رنگ کردن آن، چسباندن استیکر، نقاشی کردن بر روی آن و دیگر روش های خلاقانه که منجر به تغییر و تنوع و تازه شدن حال و هوای اتاق نیز می شود. برای این کافیست کمی زمان صرف کنید و با عشق و علاقه به انجام این کار هنری بپردازید. اما در انتخاب روش خود برای نوسازی درب کمد دیواری حتما به دکوراسیون خانه تان و چیدمان رنگی آن توجه داشته باشید. راحت ترین کار برای نوسازی درب کمد دیواری تعویض آن است. می توانید به راحتی درب های کهنه را با دربی نو و باب میل تان عوض کنید. اگر درب کمد دیواری تان خراب و کهنه نیست، عوض کردن دستگیره درب کمد دیواری تغییر دلخواه تان را ایجاد خواهد کرد. شکل و طرح دستگیره تاثیر زیادی بر ظاهر کمد دیواری دارد. پس آن را جدی بگیرید. در این مطلب می توانید با انواع دستگیره در کمد دیواری آشنا شوید، در ادامه روش هایی جهت نو نوار کردن درب های کمد دیواری ارائه می دهیم.

روش اول استفاده از قاب

ابتدا چند قاب متناسب با اندازه کمد منزلتان خریداری نمایید. با اندازه گرفتن ابعاد درب کمد دیواری می توانید قاب ها را به راحتی با طرح دلخواه خود از مغازه های قاب سازی سفارش دهید و تهیه کنید. جای قاب ها را بر روی درب مشخص کرده و از چسب چوب برای چسباندن قاب ها به درب کمد استفاده کنید. چند نکته را فراموش نکنید؛ نخست اینکه محل چسب زدن‌ را با سمباده و یا رنده نرم بسایید. این کار باعث می ‌شود تا چسب بهتر چسبیده و اصطلاحا بهتر به خورد کار برود. نکته مهم دیگر برای استفاده از چسب چوب این است که اجزای مورد نظر برای چسبیدن باید تحت فشار قرار گیرند. نجارها برای این کار از یک نوع گیره به نام پیچ‌دستی استفاده می‌کنند. شما هم می ‌توانید با روش ‌های ابتکاری دو تکه (قاب و درب کمد) را به‌ مدت  لازم در حالت فشار قرار دهید.

پس از خشک شدن کامل با قلم مو و یا رنگ های اسپری درب را رنگ بزنید. اسپری های رنگ سطح کاملا یکدستی از رنگ را ایجاد می کنند اما برای پوشش دهی بهتر شاید نیاز باشد چند دور رنگ به سطح درب کمد دیواری بزنید. داشتن کمی‌ سلیقه در هر کدام از این نوع تعمیر ها، کارتان را بهتر، مطمئن ‌تر و زیباتر می سازد.

کمد دیواری
کمد دیواری
کمد دیواری
کمد دیواری
کمد دیواری

روش دوم استفاده از روکش

برچسب هایی هستند که به منظور پوشش دهی بر روی درب، دیوار، کابینت و غیره چسبانده می شوند. در انتخاب نوع برچسب عملکرد مورد انتظار از آن مهم است. برای درب کمد دیواری می توان از برچسب هایی با ضخامت بالاتر استفاده نمود. (توجه داشته باشید که به طور کلی ضخامت این استیکر ها و روکش ها به اندازه ای نیست که عملکرد درب را دچار اشکال کند و مانع از بسته شدن کامل درب کمد شود) اگر درب کمد دیواری تان قدیمی است، رنگ آن از بین رفته و در قسمت هایی دچار خراش شده است، برچسب بهترین راه حل جهت رفع این مشکل است. با توجه به ابعاد درب کمد دیواری به مقدار لازم برچسب تهیه کنید. این روکش ها به صورت رولی در بازار موجودند. همچنین دارای طرح ها و رنگ های متنوعی هستند که انتخاب را برای تان آسان می کنند. می توانید از روکشی با طرح و رنگی کاملا متفاوت از درب فعلی کمد دیواری تان استفاده کنید تا شاهد تغییری بزرگ در دکوراسیون اتاق تان باشید.

همانطور که گفته شد استیکر ها و روکش های موجود در بازار از تنوع خوبی بر خوردارند. بعضی از این روکش ها طرح چوب دارند و پس از چسبانده شدن از نظر ظاهری فرقی با چوب ندارند. همچنین رنگ های مختلفی از رنگ چوب روشن گرفته تا تیره را شامل می شوند. نوع دیگری از این روکش ها طرح های آیینه ای هستند. این روکش ها به گونه ای ساخته شده اند که کیفیت و وضوح آیینه را نداشته اما مانند آیینه نور را منعکس می کنند. یک نوع دیگر استیکر ها انواع طرح دار آن است. این طرح ها از گل و گیاه گرفته تا طرح های هندسی و راه راه و غیره را شامل می شوند. حتی بعضی از استیکر ها با طرح دلخواه شما قابل سفارش دادن است.

برای چسباندن استیکر اول درب کمد دیواری را به خوبی تمیز کنید و اگر چیزی به آن چسبیده است، آن را از بین ببرید و سطح درب را یکدست نمایید. سپس از بالای کمد شروع کرده و کم کم چسب پشت روکش را جدا نمایید و آن را به سطح درب کمد بچسبانید. این کار را با آرامش و بدون عجله انجام دهید. برای اینکه از ایجاد حباب هوا در زیر استیکر جلوگیری نمایید، از یک وسیله مانند کاردک بزرگ یا چیزی شبیه به این جهت فشار دادن و کشیدن بر روی استیکر استفاده کنید. در انتها سشوار را روشن کرده و به گوشه های درب بگیرید تا حرارت سشوار گوشه ها را به خوبی به درب بچسباند. اگر درب کمد دیوار شما از نوع قدیمی آن بود و طرح های برجسته ای مانند تزیینات خاص با چوب بر روی آن وجود داشت، برای یکدست کردن سطح درب از طلق کمک بگیرید. برای این کار از بازار صفحه های طلقی تهیه کنید و بر روی درب کمد دیواری قرار دهید، سپس استیکر را با دقت زیاد بر روی آن بچسبانید. این کار کمی سخت خواهد بود و نیاز به دقت و ظرافت بالایی دارد. به جای طلق می توانید از ورقه های ام دی اف بسیار نازک نیز استفاده کنید.

روش سوم رنگ آمیزی و نقاشی کردن

گاهی اوقات درب کمد دیواری سالم است اما از رنگ آن دیگر خسته شده اید و مایلید با تغییر رنگ آن تنوعی در اتاق خواب ایجاد کنید. برای این کار به میزان لازم رنگ اکریلیک تهیه کنید و از قلمو و یا غلطک برای رنگ آمیزی دیوار استفاده نمایید. می توانید درب کمد دیواری را با یک دست رنگ ساده رنگ آمیزی کنید و یا می توانید در مرحله بعد طرح هایی بر روی آن ایجاد نمایید. اگر دستی در هنر و نقاشی دارید که چه بهتر. طرح مورد نظر خود را با رنگ اکریلیک بر روی درب کمد اجرا کنید. اگر نقاشی بلد نیستید می توانید از شابلون برای ایجاد طرح کمک بگیرید. شابلون ها را هم می توان از فروشگاه تهیه کرد و هم خودتان برای ساخت آن دست به کار شوید. به غیر از اینها در فروشگاه ها استیکرهایی که تنها شامل یک طرح به خصوص هستند قابل تهیه کردن است. برای مثال می توانید استیکر یک یا چند گل رز را خریداری کردن و در گوشه ها و قسمت هایی از درب کمد بچسبانید. از این استیکر ها با طرح های شخصیت های کارتونی برای اتاق کودک نیز می توانید استفاده کنید.

closet makeover 7
closet makeover 8

خانه ایده آل خود را بسازید:

معجزه ی رنگ در بازسازی وسایل چوبی قدیمی

وسایل چوبی قدیمی رو به راحتی جلا بدید و روح خونه رو تازه کنید!!!



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<