هزینه راه اندازی کافی شاپ چقدر است؟ جدول بررسی بیزینس پلن کافه

چیدو پلاس 24 شهریور 1401

همانطور که می دانید این روز ها باز کردن کافه به یک بیزینس نسبتا پول ساز و مطمئن تبدیل شده و خیلی از افراد برای آنکه سرمایه خود را در ایجاد یک کسب و کار به کار ببرند، به سراغ تاسیس کافی شاپ می روند. برای شروع این کار دانستن هزینه راه اندازی کافی شاپ بسیار مهم است زیرا باعث می شود شما به عنوان فردی که قصد شروع چنین کاری را دارید، بتوانید با اطلاعات بیشتری پا در این راه بگذارید. هزینه راه اندازی کافه نیاز به بررسی بخش های مختلفی دارد که در این متن به آنها خواهیم پرداخت.

راه اندازی کافی شاپ به چند طریق امکان پذیر است؟

  • مدل فرانچایز یا فرانشیز

در این روش شما از نام یک برند معروف استفاده کرده و با عقد قرار داد کافه خود را تحت نام و لیسانس آن برند راه اندازی می کنید. کافه های معروف مانند کافه ویونا این امکان را دارند که شما با آنها وارد همکاری شده و کافه خود را تحت نام و برند ویونا تاسیس نمایید. در واقع می توان گفت که با این روش هزینه راه اندازی کافه برای تان کمتر خواهد بود. در این روش حاشیه سود کافی شاپ بالاست زیرا نام برند باعث جذب مشتریان می شود.

  • خرید یک کافی شاپ که واگذار شده است

در این روش شما می توانید یک کافه سود آور را که به هر دلیلی قصد واگذاری آن را دارند پیدا کرده و به اصطلاح سر قفلی آن را خریداری نمایید. در این روش باید هزینه بالایی را صرف خرید آن بپردازید اما هزینه های دیگر برای تان بسیار کم خواهد بود زیرا در کافه همه چیز مهیاست. در این روش نیز حاشیه سود کافی شاپ بالاتر است زیرا از ابتدای شروع کارتان مشتری های خود را خواهید داشت.

  • راه اندازی یک کافه از صفر

موضوع مورد بحث ما در این متن همین مورد بوده و هزینه راه اندازی کافی شاپ از صفر را بررسی می نماییم. در این روش بر خلاف روش های قبلی حاشیه سود کافی شاپ در یک سال اول زیاد بالا نخواهد بود زیرا تا وقتی که کافه به خوبی شناخته شود و مشتریان خود را پیدا کند، زمان خواهد برد. پس از این زمان کم کم به حاشیه سود مطمئنی دست پیدا می کنید.

شرایط راه اندازی کافه چیست؟

  • دارا بودن یک ملک به مساحت حداقل 20 متر مربع
  • دارا بودن مدارک لازم از جمله سند مالکیت یا اجاره نامه معتبر، جواز کسب، مدارک لازم جهت تاسیس کافه، کارت بهداشت و دیگر مدارک

هزینه راه اندازی کافی شاپ شامل چه مواردی است؟

  • خرید یا اجاره ملک مورد نظر برای راه اندازی کافی شاپ
  • هزینه طراحی دکوراسیون توسط به طراح داخلی
  • هزینه کارهای بنایی در صورت لزوم
  • خرید تجهیزات لازم برای ایجاد دکوراسیون
  • خرید تجهیزات آشپزخانه
  • خرید وسایل نشیمن مانند مبلمان، میز و صندلی ها
  • خرید وسایل دکوری و تزیینی
  • هزینه های مربوط به افراد و کارکنان
  • هزینه طراحی لوگو
  • هزینه های جانبی

به این ترتیب اگر شما قصد راه اندازی کافی شاپ کوچک یا بزرگی را دارید، باید برای تمامی این موارد پول کافی داشته باشید. هزینه های جانبی در مورد بیزینس پلن کافی شاپ شامل مواردی از جمله هزینه های مربوط به شهرداری و مالیات ها، سازمان ها و صنف مربوطه، هزینه تبلیغات، هزینه مربوط به ساخت لوگو و سر در کافه، هزینه خرید مواد غذایی، طراحی منو، هزینه طراحی و خرید لباس متحد الشکل برای کارکنان، هزینه های مربوط به حسابداری، هزینه های مربوط به آموزش کارکنان و هزینه های ریز و درشت دیگر خواهد بود.

هزینه راه اندازی کافی شاپ
هزینه راه اندازی کافی شاپ
هزینه راه اندازی کافی شاپ
هزینه راه اندازی کافی شاپ
هزینه راه اندازی کافی شاپ
هزینه راه اندازی کافی شاپ

هزینه راه اندازی کافی شاپ و جدول مربوط به آن

برای درک بهتر موضوع و بیان هر کدام از موارد بالا به صورت جزیی تر و مفصل تر پیشنهاد می شود جدول های زیر را نیز مطالعه بفرمایید. هزینه راه اندازی کافه از طریق این جدول به صورت دقیق تری قابل محاسبه است. البته ذکر این نکته ضروری است که به دلیل موارد بسیار متعددی که در ریز هزینه ها وجود دارد، از ذکر مبلغ خاصی در این باره صرف نظر شده است. برای مثال هزینه خرید یا اجاره ملک در هر نقطه از شهر متفاوت است یا آنکه متراژ کافی و ظرفیت آن در میزان هزینه مربوط به تعداد پرسنل و تجهیزات موثر خواهد بود.

بیزینس پلن کافی شاپ

خرید یا اجاره ملک این ملک باید از نظر مکانی قابلیت راه اندازی کافه را داشته باشد.
تهیه مجوز های لازم مجوز اصلی از صنف کافه و کافی شاپ تهیه می شود. هزینه دریافت این مجوز 2 میلیون تومان است و مدت اعتبار آن 5 سالن خواهد بود.
امکان سنجی ملک و عکسبرداری این کار برای نقشه برداری اولیه و طراحی پلان داخلی برای ایجاد کافه است.
طراحی دکوراسیون داخلی تفکیک قسمت های مختلف مثلا آشپزخانه، کانتر، محل نشستن مشتریان، صندوق، سرویس بهداشتی، انبار و غیره
طراحی و اجرای اولیه پس از اعلام پیش نیاز هایی در رابطه با لوله کشی ها آب و فضلاب، برق، تهویه مطبوع، اینترنت، و غیره کارهای اجرای و بنایی های لازم انجام می شود.
طراحی و اجرای سیستم های گرمایشی و سرمایشی خرید و اجرای وسایل مربوط به سرمایش و گرمایش و همینطور جانمایی تجهیزات در بخش های مربوطه
خرید تجهیزات لازم بر اساس منوی طراحی شده تجهیزات لازم برای تهیه موارد موجود در منو خریداری می شود. برای مثال انواع دستگاه های قهوه ساز، فر، انواع یخچال و غیره
خرید تجهیزات سالن میز و صندلی ها و مبلمان که طبق نظر طراح داخلی و بر اساس سبک دکوراسیون انتخاب شده خریداری می شوند. همچنین ظروف و وسایل لازم در جهت سرو و پذیرایی از مشتریان و سرویس دهی به آنها.
استخدام پرسنل و کارمندان پرسنل آشپزخانه شامل آشپز، باریستا، ویتر، حسابدار، صندوق دار، مسئول نظافت و شستشوی ظروف، مسئول شبکه های اجتماعی و غیره
آموزش کارکنان در صورت لزوم اگر هر کدام از کارکنان نیاز به آموزش و دیدن دوره های تخصصی داشته باشند، این کار نیز باید انجام شود.
خرید لباس معمولا از لباس های متحدالشکل برای افراد شاغل در کافی شاپ استفاده می شود.
طراحی لوگو طراحی لوگو و اجرای آن و همینطور اجرا و نصب سردر کافه
چیدمان فضای بیرونی برای زیبا تر شدن و جذب مشتریان بیشتر توجه به بخش های بیرونی کافه نیز اهمیت بالایی دارد.
خرید مواد غذایی بر اساس منوی طراحی شده مواد غذایی لازم خریداری می شوند.
برگزاری افتتاحیه برگزاری مراسمی خاص و در نظر گرفتن تخفیف های بالا در روزهای ابتدایی راه اندازی کافه

 

هزینه راه اندازی کافی شاپ کوچک

مواردی که در بیزینس پلن کافی شاپ مطرح شد در مورد تمام کافه ها با هر متراژ و بزرگی و کوچکی صادق است. اما بدیهی است که هزینه راه اندازی کافی شاپ کوچک از کافه هایی با متراژ بزرگ تر، کم تر خواهد بود. زیرا هم خرید یا اجاره ملک کمتر است و هم به تجهیزات و پرسنل کمتری برای این کار نیاز خواهد بود. اگر اولین باری است که اقدام به راه اندازی کافه می کنید، پیشنهاد می شود که به دلیل پایین تر بودن هزینه راه اندازی کافی شاپ کوچک اول با یک ملک کوچک و نقلی کار خود را آغاز کنید.

هزینه راه اندازی کافی شاپ را از چه طریق می توان تامین کرد؟

برای تاسیس یک کافی شاپ باید یک سرمایه اولیه و یک سرمایه در گردش به میزان کافی داشته باشید. اگر صاحب ملک باشید هزینه راه اندازی کافی شاپ برای تان خیلی کمتر خواهد بود زیرا هزینه خرید و یا اجاره های بالا از لیست مخارج تان حذف می شود. پس از مهیا کردن ملک می توانید از وام ها و تسهیلات مربوطه ای که صنف مورد نظر در اختیار تان قرار می دهد استفاده کنید. همچنین برای کمتر شدن هزینه راه اندازی کافی شاپ خود می توانید از تجهیزات آشپزخانه دست دوم استفاده نمایید. به این طریق حاشیه سود کافی شاپ تان بیشتر خواهد شد.

هزینه راه اندازی کافی شاپ
هزینه راه اندازی کافی شاپ
هزینه راه اندازی کافی شاپ
هزینه راه اندازی کافی شاپ
هزینه راه اندازی کافی شاپ
هزینه راه اندازی کافی شاپ

 

خانه ایده آل خود را بسازید:

هزینه بازسازی خانه در سال ۱۴۰۱ ؛ لیست قیمت دقیق



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<