رنگ ماشی ؛ دکوراسیونی گرم، اصیل و آرامش بخش

چیدو پلاس 06 فروردین 1401

در این متن قرار است درباره یک رنگ فوق العاده زیبا و خاص به نام رنگ ماشی یا رنگ خاکی تیره صحبت کنیم. این رنگ که رنگی گرم به شمار می رود نوعی وقار و اصالت در خود دارد و در مقایسه با رنگ قهوه ای کمی مدرن تر به نظر می رسد. از ماشی هم در سالن پذیرایی و هم در اتاق خواب می توان استفاده کرد و از زیبایی آن بهره مند شد. همچنین می توان این رنگ را با چند رنگ دیگر ترکیب نمود و به نتایج خوبی دست پیدا کرد. اگر دوست دارید بدانید رنگ ماشی چه رنگی است و مکمل رنگ ماشی و ست رنگ ماشی چگونه انجام می شود؟ حتما این متن را تا انتها بخوانید. درباره کاربرد رنگ ماشی در دکوراسیون خانه اطلاعات خوبی را به شما خواهیم داد. با ما همراه باشید.

رنگ ماشی چه رنگی است و چطور ساخته می شود؟

همانگونه که گفته شد ماشی با نام رنگ خاکی تیره هم شناخته می شود. اما با توجه به نام این رنگ می توان گفت ماشی رنگی از خانواده قهوه ای ها است که گرمای کمتری نسبت به قهوه ای دارد و در ترکیب آن از کمی رنگ سبز هم استفاده شده است. رنگ های ماشی تیره و روشن منجر به ایجاد فضایی گرم و رسمی می شوند و این برای آنکه بتوان از این رنگ در سالن پذیرایی استفاده نمود، کافی است. ماشی نمادی از حمایت، گرما و آرامش، مادرانگی، اعتماد، محکم و استوار بودن، زایش و مواردی از این نوع است.

ایجاد بهترین ست رنگ ماشی

برای آنکه بتوان یک ست رنگ ماشی خوب ایجاد کرد باید اول از همه بدانیم که مکمل رنگ ماشی چه رنگ یا رنگ هایی است؟ هنگامی که در مورد مکمل یک رنگ صحبت می کنیم بدان معناست که می خواهیم بدانیم چه رنگ یا رنگ هایی در کنار رنگ مورد نظر بهترین نتیجه را ایجاد می کنند. در مورد مکمل رنگ ماشی باید گفت که رنگ هایی نظیر سفید، کرم، سبز، قهوه ای و حتی طوسی منجر به خلق یک ست رنگ ماشی عالی می شوند. استفاده از این رنگ ها در کنار ماشی فضایی سرشار از آرامش را پدید می آورند برای کسانی که همیشه از آرامش و آسایش استقبال کرده و از هیجانات و انتخاب ها و تصمیمات جسورانه به دور هستند، استفاده از رنگ ماشی در دکوراسیون خانه شان یکی از بهترین پیشنهادها است.

رنگ ماشی
رنگ ماشی
رنگ ماشی
رنگ ماشی
رنگ ماشی
رنگ ماشی
  • ست رنگ ماشی و سفید

ماشی رنگ خیلی تیره ای نیست اما درصد و میزان تیرگی آن از خاکی بیشتر است. برای آنکه کمی از این تیرگی کاسته و بر روشنی چیدمان خانه خود بیافزایید، پیشنهاد می شود از رنگ سفید در کنار ماشی استفاده کنید. رنگ سفید کمک می کند تا فضای خانه روشن تر شود. استفاده از ماشی و یا خاکی تیره به میزان زیاد در محیط ممکن است منجر به نوعی یکنواختی، سکون و تیرگی و دلمردگی گردد که با به کار گیری رنگ سفید می توان این مشکل را از بین برد.

  • ست رنگ ماشی و کرم

چنانچه به هر دلیلی استفاده از رنگ سفید را در کنار ماشی نمی پسندید، می توانید رنگ کرم را جایگزین آن نموده و از ویژگی های بی نظیر این رنگ به عنوان مکمل رنگ ماشی استفاده نمایید. رنگ کرم با روشنی خود یک انتخاب عالی برای کسانی است که به هارمونی علاقه مند هستند و از تضاد و کنتراست های رنگی زیاد استقبال نمی کنند. از این دو رنگ در کنار یکدیگر در سالن پذیرایی که مکانی رسمی در خانه محسوب می شود، به بهترین شکل می توان استفاده کرده و یک ست رنگ ماشی و کرم عالی در خانه پدید آورد.

  • ست رنگ ماشی و سبز

همانگونه که گفته شد ماشی مقادیری از رنگ سبز را هم در خود دارد. این باعث می شود تا بتوان از رنگ سبز به عنوان مکمل رنگ ماشی در کنار آن استفاده نمود. رنگ های سبز سیر روشن نظیر زیتونی و سبز های تیره تر مانند سبز یشمی و یا سبز لجنی و در کنار رنگ ماشی یک ست رنگ ماشی عالی را به وجود می آورند. هنگامی که شما از رنگ سبز سیر روشن استفاده کنید فضا به سمت هارمونی و چنانچه از سبزهای تیره استفاده نمایید، با ایجاد تضاد های روشنی و تیرگی کمی کنتراست و غیر یکنواختی را در محیط پدید آورده اید.

  • ست رنگ ماشی و طوسی

از رنگ طوسی که رنگی خنثی اما رو به سرد است می توان در کنار رنگ گرم ماشی استفاده کرد و فضایی متعادل را پدید آورد. به دلیل آنکه ماشی رنگی نسبتا تیره است، پیشنهاد می شود از طوسی های روشن به عنوان مکمل رنگ ماشی استفاده کرد تا فضا گرفته به نظر نرسد. از این دو رنگ در مبلمان، کوسن ها، والان پرده و دیوار می توان استفاده نمود و از نتایج جذابی که ایجاد می شود، لذت برد.

  • ست رنگ ماشی و آبی

در اقدامی جسورانه می توان از یک رنگ کاملا متفاوت نظیر آبی به عنوان مکمل رنگ ماشی استفاده کرد و چیدمان را براساس این دو رنگ گرم و سرد ایجاد نمود. برای مثال استفاده از رنگ آبی برای مبلمان و والان پرده، و به کارگیری رنگ خاکی تیره یا ماشی برای دیوار ها و کوسن ها یک پیشنهاد منحصر به فرد در این زمینه است. آبی های متوسط رو به تیره بهترین انتخاب ها برای ایجاد یک ست رنگ ماشی و آبی هستند و منجر به خلق یک دکوراسیون ویژه می شوند.

کاربرد رنگ ماشی در دکوراسیون خانه

یکی از کاربرد های رنگ ماشی در دکوراسیون خانه استفاده از آن در رنگ دیوار ها است. شما می توانید یک یا تمام دیوار های سالن خود را به رنگ ماشی نقاشی کنید. البته پیشنهاد می شود از تم های روشن و تیره آن استفاده کرده و تمامی دیوار ها را تیره نکنید. برای مثال دیوار اصلی سالن پذیرایی خود را ماشی تیره و سایر دیوار ها را با سفید، کرم و یا ماشی بسیار روشن رنگ آمیزی نمایید. همچنین استفاده از کاغذ دیواری های طرح داری که دارای این رنگ هستند نیز در زیبایی هر چه بیشتر دکوراسیون، موثر است.

استفاده دیگر رنگ جذاب ماشی در چیدمان، کاربرد این رنگ در مبلمان است. هم در مبلمان کلاسیک و چوبی و هم مبل های راحتی مدرن از ماشی یا خاکی تیره می توان استفاده کرد. مبل های چوبی کلاسیک با رنگ چوب قهوه ای تیره و پارچه روکش ماشی رنگ فضایی بسیار اصیل را خلق می کنند. در این چیدمان استفاده از رنگ طلایی در قالب لوستر و یا لوازم دکوری عتیقه به بهود دکوراسیون کمک خواهد کرد. در چیدمان های مدرن نیز مبلمان راحتی و ال از رنگ زیبای ماشی به همراه کوسن هایی به رنگ های دیگر نظیر سفید و کرم و سبز و آبی و اخرایی و عنابی و غیره فضایی گرم و دلنشین را پدید می آورد.

در هنگام استفاده از رنگ ماشی در دکوراسیون خانه، وجود گیاه های سبز طبیعی را فراموش نکنید. رنگ سبز موجود در این گیاهان طبیعی و طراوتی که به محیط هدیه می دهند، در کنار ماشی بسیار دیدنی و چشم نواز می شود و انرژی های مثبت فراوانی را هم در محیط به گردش در می آورند. وجود گل های طبیعی رنگی که در گلدان هایی بر روی میز جلو مبلی و یا میز ناهار خوری قرار می دهید هم به ایجاد چنین فضایی کمک زیاد خواهد کرد.

رنگ ماشی
رنگ ماشی
رنگ ماشی
رنگ ماشی
رنگ ماشی
رنگ ماشی

خانه ایده آل خود را بسازید:

رنگ خاکی و چیدمانی به زیبایی و شکوه طبیعت



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<