روزهای سرد زمستانی را با شعله های آرامبخش شومینه برقی دلپذیر کنید

چیدوپلاس 29 آذر 1396

وجود شومینه در خانه علاوه بر آنکه می تواند به عنوان یک منبع گرمایشی عمل کند، در بهتر و زیبا تر شدن دکوراسیون نیز موثر است. خیلی ها یکی از معیار های شان برای انتخاب خانه داشتن شومینه است و طراحان و معماران نیز سعی می کنند تا جای ممکن شومینه را در طراحی داخلی خانه جای دهند. اگر به وجود شومینه در منزل تان علاقه دارید، می توانید از شومینه برقی دیواری و یا شومینه های نمایشی استفاده کنید. جلوه های نمایشی آتش در شومینه های برقی به صورت مصنوعی با استفاده از لامپ های ال ای دی و استفاده از نمای شیشه ای همراه با افکت شعله ایجاد شده است. شومینه های برقی کارکرد گرما دهی خوبی هم دارند و نصب کردن نوع دیواری آنها بسیار مناسب خواهد بود. اگر شومینه خانه تان قدیمی شده است لازم نیست که آن را تخریب کنید، بلکه می توانید با استفاده از متریال های جدید آن را به یک شومینه برقی مدرن تبدیل نمایید. در ساختن شومینه های مدرن از مصالحی همچون سنگ، سرامیک، آجر، گچ و چوب استفاده می شود. انتخاب شومینه مناسب از لحاظ زیبایی و عملکرد بسیار مهم و مستلزم صرف وقت بسیاری است.

شومینه برقی چیست

شومینه برقی یک وسیله گرمایشی مدرن است که امروزه در بسیاری از خانه ها جایگزین شومینه های قدیمی شده است. در پاسخ به این سوال که شومینه برقی چیست باید گفت که این وسایل به صورت یک باکس بر روی دیوار و یا درون آن به شکل تو کار نصب می گردند. البته انواع آن متفاوت است و مدل های دیگری را نیز شامل می شود. حرارت این وسیله گرمایشی به کمک برق ایجاد می شود و در بعضی از انواع آن می توان به وسیله کنترل، نور و حرارتش را کم و زیاد نمود. روش کار شومینه برقی دیواری به این صورت است که گرما توسط سیستم الکتریکی و المنت های خاصی که درون آن قرار دارد، ایجاد می شود و سپس این حرارت به کمک سیستم کانوکشن به تمامی نقاط منتقل می گردد. گفته می شود که شومینه های برقی استاندارد قادر خواهند بود که مکانی به متراژ 100 متر مربع را گرم کنند. البته این موضوع ارتباط زیادی به ابعاد شومینه برقی دیواری نیز دارد.

انواع شومینه برقی

اگر می خواهید بدانید شومینه برقی چیست بهتر است با انواع آن نیز آشنا شوید. شومینه های برقی به لحاظ ظاهری به دو مدل تقسیم می شوند. بعضی از آنها دارای نمایشگر ال ای دی هستند و بعضی دیگر دارای هیزم های مصنوعی بوده که به کمک نور، شکلی از آتش را تداعی می کنند. همانگونه که گفته شد نمایشگر ال ای دی این دستگاه ها قادرند تصویری از آتش را به نمایش بگذارند و حس بیشتری از گرما را منتقل کنند. به همین دلیل بعضی از انواع شومینه برقی دیواری و یا زمینی دارای نمایشگر RGB LED هستند که محدوده رنگی گسترده تری را شامل می شوند و شما می توانید به کمک کنترل رنگ شعله های آتش را تغییر دهید. کار با شومینه برقی بسیار ساده است و تنها به یک پریز برق برای روشن شدن نیاز دارد. در مدل های هیزم دار لامپ هایی با نور زرد و نارنجی و سرخ به گونه ای در لا به لای هیزم های مصنوعی کار گذاشته شده اند، که با روشن کردن آن حس آتش و گرمای آن پدید می آید.

مزایای شومینه برقی

  • کاربری آسان و راحت: روشن کردن شومینه برقی دیواری و یا زمینی بسیار آسان است و هر کسی با هر سنی می تواند این کار را انجام دهد. روشن کردن شومینه های گازسوز و یا ذغالی مستلزم مهارت های خاصی است که شومینه های برقی فاقد آن است و این یک مزیت مهم محسوب می گردد.
  • عدم ایجاد دود و آلودگی های دیگر: همانطور که می دانید شومینه های گاز سوز و یا ذغالی دود می کنند و اگر دودکش آنها دچار آسیب و اشکال شود، ممکن است دود به داخل برگشته و فضای اتاق را پر کند. این موضوع برای سلامتی افراد مضر بوده و موجب آسیب به آنها می شود. همچنین در شومینه های ذغالی خاکستر ناشی از سوختن چوب ها ممکن است به اطراف ریخته شده و موجب کثیف شدن محیط بشود.
  • نصب راحت و سریع: بر خلاف شومینه های قدیمی که برای نصب آنها نیاز به کارهای مختلفی از جمله بنایی و نصب دودکش و چنین مواردی بود، نصب و راه اندازی شومینه برقی دیواری بسیار راحت و سریع انجام می گیرد.
  • ایمنی بالا: در مقایسه با شومینه های گازی و ذغالی، شومینه های برقی از ایمنی و امنیت بالاتری برخوردارند. مشکل گاز گرفتگی، دود گرفتی فضا، کم شدن اکسیژن، احساس خفگی، آتش سوزی و دیگر مشکلات، با شومینه برقی از بین می رود. همچنین اگر کودک یا حیوان خانگی دارید، با شومینه برقی خیال تان راحت تر خواهد بود.
  • قابلیت جابجایی و حمل و نقل: اگر محل زندگی خود را عوض کردید می توانید شومینه برقی تان را با خود ببرید. این کار با قطع کردن سیستم برقی و باز کردن پیچ و مهره ها به آسانی امکان پذیر است.
  • قابلیت نصب در هر ارتفاعی: شما با توجه به دکوراسیون و نحوه قرار گیری دیوار های خانه می توانید در هر ارتفاعی که بخواهید، شومینه برقی دیواری را نصب کنید.

معایب شومینه برقی

  • مصرف برق بالا: شاید بتوان گفت یکی از مهم ترین معایب شومینه های برقی، مصرف برق بالای آن است. اگر مشکلی با پرداخت قبض برق خود ندارید، می توانید از این شومینه ها استفاده کنید.
  • طبیعی نبودن: با اینکه تا جای ممکن سعی شده تصویری نزدیک به واقعیت از شعله های آتش بر روی این شومینه ها ایجاد گردد، اما حس و حال آنها با شومینه های دیگر بسیار متفاوت است. حال و هوایی که شعله های واقعی آتش در شومینه های ذغالی و گازی دارند، در این شومینه های برقی وجود ندارد.

قیمت شومینه برقی

شومینه های برقی ارزان نیستند و البته قیمت های بسیار بالایی هم ندارند. می توان گفت قیمت شومینه برقی بین 4 تا 9 میلیون تومان است. برای مثال ارزان ترین قیمت شومینه برقی با ابعاد 90 × 55 × 17 سانتی متر با جنس بدنه فلز و شعله تک رنگ در حدود 3 میلیون و 700 هزار تومان و شومینه برقی با ابعاد 190 × 55 × 17 سانتی متر با شعله هشت رنگ و قابلیت تنظیم حرارت در حدود 8 میلیون و 800 هزار تومان است. هر دوی این شومینه ها قابل نصب بر روی دیوار هستند. قیمت شومینه برقی برای چند مدل دیگر در جدول زیر آمده است:

شومینه ویژگی ها قیمت شومینه برقی
شومینه برقی دیواری ابعاد 120 × 55 × 17 سانتی متر

فاقد قابلیت تنظیم حرارت

دارای شعله 8 رنگ

4 میلیون و 250 هزار تومان
شومینه برقی دیواری دارای قابلیت تنظیم دما، قفل کودک، تایمر 7 میلیون و 250 هزار تومان
شومینه برقی دیواری ابعاد 100 × 55 × 17سانتی متر

دارای قابلیت تنظیم حرارت و شعله تک رنگ

5 میلیون تومان

 

یک دکوراسیون زیبا به کمک شومینه برقی

همانطور که گفته شد وجود شومینه به خودی خود به زیبا تر شدن چیدمان کمک می کند. شما می توانید خانه خود را به گونه ای دلپذیر چیدمان نمایید که هم از زیبایی شومینه استفاده کنید و هم از گرای آن به بهترین حالت ممکن بهره مند شوید. برای مثال اگر شومینه برقی دیواری را نزدیک به زمین نصب کرده اید، دو مبل راحتی پایه کوتاه در اطراف آن و یا جلوی آن قرار دهید و با نشستن بر روی آنها از حرارت شومینه استفاده کنید. اگر می خواهید شومینه برقی را در ارتفاع بالاتری نصب کنید، می توانید آن را در جایی نزدیک میز ناهار خوری قرار دهید تا هنگامی که پشت میز نشسته اید از گرمای لذت بخش آن نیز بهره ببرید. همچنین سالن پذیرایی و اتاق خواب هم محل های مناسبی برای نصب شویمنه برقی دیواری هستند. این شومینه ها که اغلب با طرح مستطیل افقی ساخته می شوند، نمایی جذاب برای خانه شما خواهند داشت.

سخن پایانی

با تصویب طرح ممنوعیت استفاده از شومینه گاز سوز در شورای شهر تهران که به دلیل خطر ایجاد آتش‌ سوزی و مرگ و میر ناشی از گاز گرفتگی بوده است، از این شومینه ها در ساختمان های نوساز استفاده نمی شود. اما بسیاری افراد هنوز علاقه مند به استفاده از شومینه در طراحی داخلی منزل خود به خصوص در نشیمن هستند. شومینه در فصل زمستان جدای از گرما دهی، محلی دنج برای دور هم نشستن خانواده و گذراندن شب های زمستانی است. سابقا شومینه ها در کنج دیوار ساخته می شدند اما در معماری مدرن و در آپارتمان های با فضای بیشتر شومینه ها معمولا دو طرفه هستند. سال های متوالی شومینه یکی از بهترین عناصر برای دکوراسیون اتاق نشیمن بوده است، شعله های رمانتیک و آرامبخش که با ایجاد سایه روشن ها بر روی دیوار های اطراف آن فضای تاثیر گذاری خواهد داشت که در آن آرامش شبانه به همراه یک موسیقی ملایم تمام خستگی های روزانه را از تن به در می کند. عکس های زیر شومینه برقی دیواری و یا شومینه های مدرن و ترند است که می تواند در ایده دادن به شما موثر باشد، برای بزرگ تر دیده شدن عکس ها بر روی آن ها کلیک کنید.

 

شومینه
شومینه
شومینه
شومینه
شومینه
شومینه
شومینه
شومینه برقی دیواری
شومینه


چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<