برنامه ریزی روزانه برای خانم خانه دار | چگونه یک زن خانه دار موفق باشیم؟

چیدو پلاس 26 اسفند 1402

خانه داری یکی از شریف ترین و البته سخت ترین شغل های دنیاست. زنان خانه دار در طول روز وقت زیادی را به انجام کارهای مربوط به داخل خانه می پردازند و به همین دلیل برنامه ریزی روزانه یک زن خانه دار کاملا فشرده و زمان بر است. برنامه خانه داری معمولا شامل تمیز کردن خانه، پختن غذا، شستن لباس ها، انجام خرید های روزانه و برخی کارهای ریز و درشت دیگر است، که البته می تواند با چالش ها و سختی های خاص خود همراه باشد. خیلی ها به اشتباه فکر می کنند خانه داری کار آسانی است و زنان خانه دار ساعات زیادی از روز را بیکار هستند و به استراحت مشغولند! اما باید گفت که اصلا این چنین نیست و اگر برنامه روزمره خانه داری را مشاهده کنید، خواهید دید که این زنان چقدر پر مشغله هستند و کار خانه داری تا چه اندازه طاقت فرساست.

اگر به دنبال بهترین برنامه خانه داری هستید می توانید این متن را مطالعه فرمایید. ما در این مطلب به شما خواهیم گفت که چطور کارهای روزانه را برنامه ریزی کنید که هم به تمامی کارها رسیدگی کنید و هم وقتی برای اختصاص دادن به خود و انجام کارهای شخصی تان داشته باشید. البته خیلی ها برای این موضوع به برنامه ریزی روزانه یک زن خانه دار نی نی سایت مراجعه می کنند و با تبادل نظر با سایر زنان خانه دار دیگر به راهکار هایی در این باره دست پیدا می کنند. این راه هم می تواند برای یافتن بهترین برنامه خانه داری مفید و موثر باشد.

اهمیت مشارکت و همکاری در کارهای منزل

هنگامی که از برنامه ریزی روزانه یک زن خانه دار صحبت می کنیم به این معنا نیست که تنها خانم خانه وظیفه انجام تمامی کارها را بر عهده دارد و حقی برای استراحت و یا فاکتور گرفتن بعضی از کارها را نخواهد داشت. بهترین برنامه خانه داری برنامه ای است که در آن تمامی اعضای خانواده از همسر گرفته تا فرزندان تحت مدیریت خانم خانه در انجام بعضی از کارها مشارکت و همکاری و کمک کنند. ما در ادامه برنامه ریزی روزانه یک زن خانه دار را بررسی می کنیم و تمامی موارد را در آن قید می نماییم اما در عین حال تاکید می کنیم که بهترین برنامه خانه داری با مشارکت تمام خانواده انجام می گردد.

 

 

برنامه ریزی روزانه یک زن خانه دار شامل چه مواردی خواهد بود؟

با اینکه خیلی از زنان شاغل که در بیرون از خانه مشغول به کار هستند پس از برگشتن به منزل باید کارهای مربوط به داخل خانه یا همان کارهای خانه داری را هم انجام دهند (که این موضوع بار خستگی و مسئولیت را در آنها بسیار افزایش می دهد) اما بسیاری از زنان نیز به هر دلیل تنها خانه داری را انتخاب نموده و ترجیح می دهند خانه و زندگی خود را به صورت تمام وقت مدیریت کنند. برنامه ریزی روزانه یک زن خانه دار شامل هر آنچه است که مربوط به تمیزی خانه و رفع نیاز های خود و اعضای خانواده اش می شود. این برنامه خانه داری دارای موارد ثابت و مشخصی برای همه زنان خانه دار است اما بعضی موارد دیگر می تواند برای برخی خانم ها اضافه و یا از برنامه کاسته شود.

برای مثال اگر خانم خانه داری به کارهایی از قبیل شیرینی پزی علاقه داشته باشد و یا پرورش گل و گیاه را دوست داشته باشد، فعالیت هایی در این راستا می تواند به برنامه روزمره خانه داری او افزوده گردد. برنامه ریزی روزانه یک زن خانه دار از صبح که از خواب بر می خیزد تا شب هنگام که به تخت خواب می رود، به صورت زیر خواهد بود:

  • درست کردن صبحانه
  • آماده کردن تغذیه بچه ها برای رفتن به مدرسه
  • راهی کردن همسر و بچه ها به مدرسه و دانشگاه و …
  • شستن ظرف های صبحانه و تمیز کردن میز
  • مرتب کردن اتاق
  • انجام کارهای مربوط به تمیز کردن خانه مانند جارو کردن و تی کشیدن و گرد گیری.
  • ریختن لباس ها در ماشین لباسشویی
  • انجام خرید های روزانه
  • اختصاص دادن وقت به خود مثلا رفتن به باشگاه
  • درست کردن ناهار
  • استراحت کردن مانند یک چرت کوتاه ظهرانه
  • درست کردن یک عصرانه دلچسب مثل یک کیک خانگی و یا شیرینی و کوکی
  • درست کردن شام
  • رسیدگی به خود مثل دوش گرفتن و آرایش کردن
  • سرو شام و سپس جمع کردن ظروف و شستن آنها
  • شستن سرویس بهداشتی
  • در این بین کارهای ریز و درشت دیگری هم وجود دارند که شاید جزو برنامه های روتین هر روز محسوب نشوند. این کار ها عبارتند از: اتو کاری لباس ها، آبیاری گلدان ها، رسیدگی به تکالیف فرزندان، خیاطی، تمیز کردن تراس، تمیز کردن داخل کابینت ها، شستن ملحفه ها، شستن حمام، مرتب کردن کمد ها و کشو ها.

 

 

برنامه ریزی روزانه یک زن خانه دار و اهمیت اختصاص دادن زمان به خود

با اینکه از برنامه خانه داری صحبت می کنیم اما باید بگوییم که بهترین برنامه خانه داری برنامه ای است که در آن خانم خانه اوقاتی از روز یا شب را فقط به خود اختصاص داده و بدون فکر کردن به کارها و وظایف دیگرش تنها به آرامش ذهنی و جسمی و همچنین سلامتی خود فکر کند. بسیاری از خانم هایی که این بخش از وظایف (یعنی رسیدگی به خود) را فراموش می کنند و تمام وقت خود را به انجام کار ها و رسیدگی به همسر و فرزندان اختصاص می دهند، پس از مدتی دچار افسردگی و فرسودگی می شوند. شما به عنوان یک زن خانه دار برای آنکه انرژی لازم برای یک زندگی شاد و سالم را داشته باشید باید بتوانید اول از همه جسم و روح خود را پرورش داده و خود را تا جای ممکن در بهترین حالت نگه دارید.

برخی از کارهایی که می تواند در برنامه ریزی روزانه یک زن خانه دار گنجانده شود و در واقع بسیار واجب است که این اتفاق بیوفتد، عبارت است از: ثبت نام در باشگاه ورزشی و برنامه منظم رفتن به باشگاه در هر هفته و انجام ورزش هایی نظیر بدنسازی و فیتنس، تی آر ایکس، پیلاتس، ایروبیک، زومبا و غیره، کلاس یوگا و مدیتیشن، کلاس رقص، کلاس های هنری متناسب با علاقه خانم مانند نقاشی و موسیقی و دیگر هنر ها، برنامه منظم خواندن کتاب در هر روز، پرورش گل و گیاه و سبزی، برنامه های تفریحی مانند دور همی های دوستانه و گالری گردی و رفتن به سینما با دوستان، شرکت در دوره های مختلف هنری و غیر هنری مانند نویسندگی، شاهنامه خوانی یا مولوی خوانی، و یا مثلا شرکت در دوره های کمک های اولیه و مواردی از این دست.

مهم ترین موارد درباره برنامه ریزی روزانه یک زن خانه دار

  • اگر مایل به بحث و تبادل نظر پیرامون برنامه خانه داری با دیگر خانم های خانه دار هستید می توانید از برنامه ریزی روزانه یک زن خانه دار نی نی سایت استفاده کنید. در این سایت هر کس نظر خود را درباره سوالات مطرحی می گوید و می توانید از ایده ها و پیشنهادات افرادی که مشابه شما هستند، استفاده نمایید.
  • برنامه روزمره خانه داری بدون کمک و مشارکت دیگر اعضای خانواده نتیجه بخش نخواهد بود.
  • برنامه ریزی روزانه یک زن خانه دار باید به گونه ای باشد که در آن علاوه بر رسیدگی به همه امورات منزل، وقت کافی برای استراحت و نیاز های شخصی خانم خانه دار نیز وجود داشته باشد.

 

خانه ایده آل خود را بسازید:

قبل و بعد تمیزی خانه ؛ ۱۱ ترفند تمیز کردن خانه

ویدیو: ترفند های نظافت منزل که نمی دانستید



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<