مدل های مختلف کابینت دیواری آشپزخانه + تصویر

چیدوپلاس 25 مرداد 1400

مطالب زیادی درباره کابینت آشپزخانه گفته شده است؛ از انواع طرح ها و مدل ها و رنگ های کابینت گرفته تا انواع متریال هایی که در ساخت کابینت مورد استفاده قرار می گیرند. به صورت سنتی و پیش فرض طراحی کابینت ها به شکل دو ردیف کابینت زمینی و هوایی انجام می گیرد، اما در طراحی های جدید در بعضی از آشپزخانه ها، کمد ها یا بوفه های یکسره ای ساخته می شود که فضای بیشتری در اختیارتان قرار خواهد داد؛ این کمد ها ممکن است دارای درب باشند، یا محلی برای قراردادن فر و مایکروفر بوده و یا صرفا طبقات و قفسه هایی برای قرار دادن وسایل تزیینی و دکوری داشته باشند. این مدل کمد دیواری ها دقیقا با طرح و جنس کابینت ها ساخته می شوند و ممکن است بسته به ابعاد آشپزخانه از یک تا چند عدد باشند.

کمد دیواری برای آشپزخانه های کوچک

وقتی آشپزخانه تان کوچک است یعنی جای کافی برای قرار دادن تمامی وسایل تان ندارید؛ برای حل این مشکل استفاده از کمد دیواری آشپزخانه یک راه حل خوب است. نصب کمد دیواری در فضاهای خالی پیشنهاد خوبی برای آشپزخانه های کوچک است؛ برای این کار لازم است که در بخشی از آشپزخانه فاصله بین کابینت های زمینی و دیواری را برداشته و در واقع آن را به صورت یکپارچه کمد دیواری کنید. به این ترتیب فضای زیادی برای قرار دادن ظروف و وسایل مهیا می گردد. در آشپزخانه های کوچک ابعاد کمد دیواری نیز کوچک می شود اما همین میزان کمی هم که به کابینت های تان اضافه می گردد حتما موثر خواهد بود.

کابینت دیواری آشپزخانه
کابینت دیواری آشپزخانه
کابینت دیواری آشپزخانه
کابینت دیواری آشپزخانه
کابینت دیواری آشپزخانه
کابینت دیواری آشپزخانه
کابینت دیواری آشپزخانه
کابینت دیواری آشپزخانه
کابینت دیواری آشپزخانه

چه وسایلی را می توان در کمد دیواری آشپزخانه قرار داد؟

پیشنهاد می شود وسایل و ظروف دم دستی تان را در کابینت ها قرار دهید و وسایل و ظروفی را که کمتر از آنها استفاده می کنید درون کمد دیواری بگذارید. مثلا بعضی از لوازم برقی که کمتر استفاده می شوند مانند چرخ گوشت می توانند در طبقات بالای کمد دیواری آشپزخانه گذاشته شوند. همچنین ظروف غذا خوری که برای مهمان ها استفاده می کنید مانند ظروف کریستال، چینی و سرویس های غذا خوری مجلسی تان را نیز می توانید در طبقه ای از کمد دیواری آشپزخانه تان قرار دهید. همچنین از این کمد ها می توانید به عنوان بوفه برای گذاشتن تنقلات و سایر خوراکی ها نیز استفاده نمایید.

طراحی داخلی کمد دیواری آشپزخانه

کمد دیواری آشپزخانه دارای ارتفاعی از زمین تا سقف آشپرخانه است. پس فضای بزرگی را در اختیار قرار می دهد. این فضای بزرگ را با ایجاد طبقه بندی هایی می توان قابل استفاده کرد. حتی در قسمت پایین کمد دیواری آشپزخانه با نصب کشو هایی جا برای قرار دادن وسایل کوچک تر مانند قاشق و چنگال های کم استفاده تر ایجاد می شود. در طبقه بندی فضای داخلی کمد دیواری حتما قبل از هر چیز به این فکر کنید که قصد دارید چه وسایلی را درون کمد دیواری آشپزخانه قرار دهید و هر وسیله به چه میزان فضایی نیاز دارد.

کابینت دیواری آشپزخانه
کابینت دیواری آشپزخانه
کابینت دیواری آشپزخانه
کابینت دیواری آشپزخانه
کابینت دیواری آشپزخانه
کابینت دیواری آشپزخانه

جنس کمد دیواری آشپزخانه

جنس و طرح و رنگ و مدل کمد دیواری آشپزخانه درست همانند کابینت ها انتخاب می شود. مثلا اگر کابینت های تان ام دی اف های گلاس به رنگ سفید و قهوه ای است، کمد دیواری آشپزخانه نیز دقیقا همین جنس و رنگ را خواهد داشت. امروزه در اکثر موارد از ام دی اف برای ساخت کابینت و کمد دیواری آشپزخانه استفاده می شود و طرح ها و رنگ های آن به قدری متنوع است که هر سلیقه ای را راضی خواهد کرد.

رنگ کمد دیواری آشپزخانه

همانگونه که گفته شد ترکیب رنگی که برای کابینت ها انتخاب می شود برای کمد دیواری آشپزخانه نیز باید انتخاب گردد. استفاده از ترکیب های دو رنگ برای کابینت ها و کمد دیواری آشپزخانه پیشنهاد خوبی است. دو رنگ سفید و قهوه ای روشن، سفید و قهوه ای تیره، سفید و طرح چوب، سفید و آبی، سفید و طلایی، سفید و بنفش، سفید و طوسی بهترین ترکیب های رنگی هستند که در ساخت کابینت و کمد دیواری آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرند. در انتخاب این رنگ ها پیشنهاد می شود که برای کمد دیواری آشپزخانه رنگ غالب را سفید در نظر بگیرید زیرا با توجه به ابعاد بزرگی که دارد، اگر از رنگ تیره استفاده شود، فضای آشپزخانه تان را کوچک نشان می دهد.

کمد دیواری آشپزخانه ترکیب ام دی اف و شیشه

در بعضی از مدل های کمد دیواری آشپزخانه از ام دی اف و شیشه به همراه هم استفاده می شود. کار به این ترتیب صورت می گیرد که بخش هایی که نیاز است مخفی باشد با درب ام دی اف ساخته شده و بعضی از بخش ها که وسایل دکوری یا ظروف تزیینی در آن گذاشته می شود، دارای درب شیشه ای خواهند بود. البته بنا به سلیقه مشتری بعضی از کمد دیواری های آشپزخانه تمام شیشه ای ساخته می شوند و در آنها فقط از ظروف تزیینی استفاده می گردد. این مدل کمد دیواری باریک است و جای چندانی برای قرار دادن وسایل مختلف ندارد و فقط جنبه تزیینی آن است که مورد توجه قرار می گیرد.

هزینه ساخت کمد دیواری آشپزخانه چقدر است؟

هزینه ساخت کمد دیواری آشپزخانه نیز مانند کابینت ها به صورت متری محاسبه می گردد و بدیهی است که به خاطر ابعاد بزرگ تری که دارد و همچنین به دلیل استفاده از ام دی اف بیشتر و همچنین طبقات داخلی بیشتر، ساخت آن نیز با هزینه های بالاتری همراه است. یونیت سرتاسری عموما به اندازه سه برابر کابینت زمینی محاسبه می شوند اما اگر کمد دیواری آشپزخانه که سفارش می دهید دارای تزیینات دکوری و یا نورپردازی باشد، قطعا هزینه ساخت آن افزایش می یابد.

خانه ایده آل خود را بسازید:

جدیدترین مدل های کابینت دو رنگ شیک و جذاب برای خانه های امروزی

آشپزخانه ای مدرن با کابینت های گلاس سفید و طوسی



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<