در یک خانه همیشه سعی می شود که سالن پذیرایی با دقت و ظرافت بیشتری چیدمان شود و مخصوصا در مورد رنگ دیوار پذیرایی حساسیت های ویژه ای به کار برده شود. یک سالن پذیرایی شیک و زیبا علاوه بر دارا بودن مبلمان مناسب، پرده ها، فرش و اکسسوری های جذاب و هماهنگ باید از دیواری با رنگ مناسب نیز برخوردار باشد. رنگ دیوار پذیرایی باید با رنگ مبلمان و پرده ها ست شود تا بیشترین هارمونی و هماهنگی بین اجزای چیدمان ایجاد گردد. برای آنکه بدانید بهترین رنگ برای دیوار پذیرایی چه رنگی است و چطور می توان رنگی مناسب را از کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی انتخاب کرد، در این متن با ما همراه باشید.
رنگ دیوار پذیرایی جدید
خیلی از افراد همیشه به دنبال بهترین ها و جدید ترین ها هستند و دوست دارند خانه خود را با جدید ترین مد موجود در دکوراسیون داخلی چیدمان کنند. رنگ هایی که به عنوان رنگ دیوار پذیرایی جدید شناخته می شوند، رنگ هایی خارج از عرف دکوراسیون های قدیمی است. در گذشته ها بیشتر خانه ها و سالن های پذیرایی با رنگ های سفید و کرم رنگ آمیزی می شدند، اما امروزه رنگ دیوار پذیرایی جدید از بین رنگ های دیگر پالت رنگی انتخاب می شوند. مثلا رنگ هایی نظیر آبی های تیره و روشن، سبز های تیره و روشن، طوسی و یا حتی نسکافه ای در دکوراسیون های جدید مورد استفاده قرار می گیرند. از میان رنگ های نام برده شده، رنگ طوسی به عنوان بهترین رنگ دیوار پذیرایی جدید شناخته می شود.
کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی
برای رنگ آمیزی دیوار قبل از هر چیز باید به سراغ کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی رفت و از آن بهترین رنگ برای دیوار پذیرایی را انتخاب نمود. کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی به شما کمک می کند تا با دیدن مناسب ترین رنگ ها و ترکیبات رنگی برای فضایی نظیر سالن پذیرایی به انتخابی مناسب دست بزنید. در این کاتالوگ تمامی رنگ ها یا به صورت خالص و یا به شکل ترکیب با رنگ های دیگر وجود دارند. در کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی رنگ هایی را مشاهده خواهید کرد که حتی فکرش را هم نمی کنید که برای سالن پذیرایی مناسب باشد. در ادامه به معرفی تعدادی از این رنگ ها و نحوه قرار گیری مبلمان در کنار آنها توضیح داده می شود.
رنگ دیوار پذیرایی سبز
سبز یکی از رنگ های مهم در کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی است. هم سبز های تیره و هم سبز های روشن قابل استفاده بر روی دیوار پذیرایی هستند. اگر سالن پذیرایی بزرگی دارید و در آن از مبلمان سبز تیره استفاده کرده اید، یکی از دیوار های سالن را با رنگی مشابه به مبلمان سبز تیره رنگ کنید. رنگ دیوار پذیرایی سبز باعث می شود تا انرژی زیادی در محیط ایجاد گردد و فضایی پر شور و در عین حال سرشار از حس مثبت خلق گردد. به غیر از رنگ سبز تیره از سبز های روشن و خصوصا سبز سدری و یا سبز زیتونی روشن نیز برای دیوار پذیرایی استفاده می شود. این رنگ برای سالن پذیرایی که با مبلمان استیل و سلطنتی سفید یا طلایی و پارچه سبز روشن چیدمان شده است، بسیار عالی خواهد بود.
رنگ دیوار پذیرایی کرم و بژ
یکی دیگر از بهترین رنگ های موجود در کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی رنگ های کرم و بژ هستند. رنگ کرم روشن با اکثر رنگ های دیگر هماهنگی ایجاد کرده و ترکیب های موزونی را پدید می آورد. این رنگ فضای سالن پذیرایی را رو به گرمی و لطافت و دوستی می برد و محیط را روشن می نماید. مبلمان کلاسیک چوبی و همچنین مبلمان مدرن به رنگ های سفید، کرم، قهوه ای، نسکافه ای برای قرار گیری در کنار دیوار کرم رنگ مناسب خواهند بود. رنگ بژ نیز که در گروه رنگ های گرم قرار می گیرد و البته تیرگی بیشتری نسبت به رنگ کرم دارد، برای کاربرد به عنوان رنگ دیوار پذیرایی عالی خواهد بود. البته به دلیل تیره تر بودن این رنگ می توان از ترکیب رنگ های کرم و بژ در کنار هم استفاده نمود.
رنگ دیوار پذیرایی بنفش کم رنگ
یاسی و بنفش کم رنگ و سیر برای استفاده بر روی دیوار پذیرایی گزینه ای خوب و مناسب به شمار می رود. این رنگ فضا را لطیف، دوستانه و بهاری می کند. خصوصا اگر مبلمانی به رنگ بنفش نیز در سالن پذیرایی وجود داشته باشد. مبلمان کلاسیک به رنگ چوب سفید و با پارچه روکش بنفش، مبلمان طلایی با پارچه مخمل بنفش تیره و یا مبلمان مدرن سفید رنگ بهترین انتخاب ها برای بودن در کنار رنگ دیوار پذیرایی بنفش کم رنگ و سیر هستند. رنگ بنفش کم رنگ و سیر در ترکیب با رنگ سفید برای دیوار ها روشنی را به خانه هدیه می دهد و این مخصوصا برای خانه های کوچک بسیار مناسب است. نکته ای که در رابطه با رنگ بنفش وجود دارد آن است که رنگ دیوار پذیرایی باید تا جای ممکن از فانتزی بودن دور باشد. انتخاب یک رنگ بنفش فانتزی و روشن برای سالن پذیرایی مناسب نخواهد بود.
رنگ دیوار پذیرایی طوسی
از جدید ترین و بهترین رنگ های مورد استفاده در خانه که در کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی وجود دارد، رنگ طوسی است. در سال های اخیر از این رنگ استفاده های گسترده ای در دکوراسیون داخلی شده است و به عنوان رنگ دیوار پذیرایی هم به کار می رود. رنگ طوسی برای دیوار ها به همراه مبلمانی مدرن به رنگ سفید یا طوسی روشن و یا تیره فضا را رو به مینیمال بودن هم می برد. رنگ دیوار پذیرایی طوسی برای خانه هایی با متراژ زیاد مناسب تر است و پیشنهاد می شود در خانه های کوچک به کار برده نشود. این رنگ انتخابی عالی برای کسانی خواهد بود که به دنبال داشتن دکوراسیونی جدید و به روز هستند.
بهترین رنگ برای دیوار پذیرایی
باید گفت بهترین رنگ برای دیوار پذیرایی رنگی است که با فضای خانه، میزان روشنی و تاریکی خانه، رنگ مبلمان و علایق و احساسات اعضای خانواده هماهنگ و هم راستا باشد. برای مثال در خانه ای با سالن پذیرایی نورگیر استفاده از رنگ های روشن و تیره مانعی نداشته و حتی می توان تعداد بیشتری از دیوار های پذیرایی را با رنگ تیره رنگ آمیزی نمود. همچنین استفاده از رنگ های روشن در سالنی نورگیر باعث می شود تا فضا بزرگ تر از قبل به نظر آید و این یک اتفاق عالی خواهد بود. علاوه بر آن بهترین رنگ برای دیوار پذیرایی رنگی است که با مبلمان هماهنگی خوبی داشته باشد. وجود هارمونی در فضای خانه باعث می شود که آرامش بیشتری در فضا حکمفرما شود و در جایی نظیر سالن پذیرایی که مکانی نسبتا رسمی به شمار می رود، انتخابی بی نظیر باشد.
عامل دیگر در انتخاب بهترین رنگ برای دیوار پذیرایی روحیات و احساسات اعضای خانواده است. وقتی اعضای خانواده به گروه رنگ های سرد علاقمند هستند و آرامش خود را در بکار گیری این رنگ ها می یابند، برای سالن پذیرایی استفاده از رنگ هایی نظیر طوسی و سفید، آبی های روشن یا تیره و سبز بر روی دیوار ها بهترین انتخاب ها خواهند بود. چنانچه اعضای خانه سرشار از انرژی و شور زندگی هستند هم از رنگ های پر انرژی و هم از رنگ های آرامش بخش در جهت ایجاد تعادل می توان استفاده کرد. همچنین بهترین رنگ برای دیوار پذیرایی رنگی است که برای مهمانان فضایی دوست داشتنی ایجاد کند و موجب خسته و اذیت شدن آنها نشود.
خانه ایده آل خود را بسازید:
اگر فقط میخواهید یک دیوار خانه تان را رنگ کنید، ما این رنگ ها را به شما پیشنهاد می دهیم
ویدیو: مدل کاغذ دیواری نشیمن و پذیرایی و پشت تلویزیون