قیمت میکروسمنت و هزینه های کلی اجرای میکروسمنت چقدر است؟

چیدو پلاس 12 اردیبهشت 1401 ، ،

میکروسمنت نوعی پوشش دکوراتیو پلیمری است به عنوان کفپوش و دیوار پوش استفاده می گردد. ویژگی های مثبت و مزایای میکروسمنت باعث شده تا امروزه از این متریال در دکوراسیون داخلی خانه ها و مکان های دیگر از جمله نمای بیرونی ساختمان ها، دکوراسیون داخلی کافه ها و غیره به طور گسترده ای استفاده گردد. میکروسمنت ظاهری تقریبا شبیه به سیمان و بتن دارد اما با سیمان بسیار متفاوت است. قیمت میکروسمنت نیز با قیمت سیمان متفاوت بوده و تنها تشابه موجود بین آنها، شامل ظاهر و رنگ شان می شود. این مطلب درباره قیمت میکروسمنت است و در آن سعی می شود تا اطلاعات مفیدی درباره قیمت میکروسمنت دیوار و قیمت اجرای میکروسمنت ارائه گردد.

یک نگاه کلی درباره قیمت میکروسمنت

برای شما که جهت دانستن قیمت میکروسمنت به این مطلب مراجعه کرده اید بهترین کار آن است که در همین ابتدا اطلاعات کلی و دقیقی درباره قیمت این متریال داشته باشید تا بتوانید هر چه بهتر و سریع تر برای انتخاب آن تصمیم گیری نمایید. جهت دانستن این اطلاعات می توانید لیست زیر را مطالعه بفرمایید؛ لازم به ذکر است که به غیر از ماده اصلی میکروسمنت، قیمت سایر موادی که برای کار پوشش میکروسمنت به آن نیاز است و هزینه اجرای میکروسمنت نیز در لیست آورده شده است.

لیست قیمت میکروسمنت و قیمت اجرای هر متر مربع میکروسمنت

  • پودر میکروسمنت بیس، مید، فاین (هر کیلو): 85 هزار تومان
  • پودر اکسید آهن (هر کیلو به همراه ۱۵۰ میلی لیتر مایع مخصوص): ۳۵۰ هزار تومان
  • قیمت میکروسمنت (هر کیلو، به صورت پودری): 110 هزار تومان
  • قیمت میکروسمنت (هر کیلو، به صورت خمیری): 150 هزار تومان
  • قیمت اجرای میکروسمنت برای هر متر مربع میکروسمنت دیوار داخل ساختمان: 380 هزار تومان
  • قیمت اجرای میکروسمنت برای هر متر مربع کف و نما ساختمان: 450 هزار تومان
  • قیمت اجرای میکروسمنت برای هر متر مربع استخر: 480 هزار تومان
  • قیمت اجرای میکروسمنت برای هر متر مربع بر روی MDF و کابینت: 400 هزار تومان
  • قیمت هر متر میکروسمنت برای سرویس بهداشتی و حمام ساختمان: 450 هزار تومان

عوامل مهم در قیمت گذاری و اجرای میکروسمنت

همانطور که مشاهده فرمودید محلی که می خواهید میکروسمنت را در آن اجرا کنید، بر هزینه اجرا تاثیرگذار است؛ البته محدوده قیمتی در یک بازه مشخص بوده و اعداد ذکر شده به هم نزدیک هستند. اما عواملی که بیشترین تاثیر را بر هزینه نهایی شما خواهد داشت شامل جنس و کیفیت و برند میکروسمنت خریداری شده، جنس و کیفیت و برند مواد افزودنی؛ رنگ به کار رفته در میکروسمنت و دیگر موارد هستند. نکته مهم دیگر در تعیین هزینه میکروسمنت آن است که کف، دیوار و یا هر سطحی که می خواهید میکروسمنت کنید، باید برای این کار آماده باشد. به این معنی که باید بررسی نماید که آن سطح نیاز به زیر سازی دارد یا خیر. اگر نیاز به زیرسازی داشت، هزینه زیر سازی اولیه نیز به هزینه های دیگر و در واقع لیست قیمت میکروسمنت اضافه خواهد شد.

قیمت میکروسمنت
قیمت میکروسمنت
قیمت میکروسمنت
قیمت میکروسمنت
قیمت میکروسمنت
قیمت میکروسمنت

کاربرد و قیمت میکروسمنت دیوار

همانطور که می دانید یکی از سطوحی که می توان برای پوشش دهی آن از میکروسمنت استفاده کرد، دیوار است. البته در یک خانه معمولا یک یا دو تا از دیوار ها را برای این کار در نظر می گیرند و تمامی دیوار ها را با این متریال پوشش نمی دهند. زیرا هم قیمت میکروسمنت زیاد می شود و هم زیبایی آن به چشم نمی آید. علاوه بر آن اگر از میکروسمنت طوسی (که بسیار متدوال، مرسوم و پر طرفدار است) استفاده شود، فضای خانه کوچک و دلگیر می شود. بنابراین یک دیوار اصلی که دیوار پشت مبلمان در پذیرایی است، دیوار پشت تلویزیون در هال، دیوار زیر اپن آشپزخانه، دیوار راهرو و یا هر دیواری که به خوبی در معرض دید قرار دارد، برای استفاده از پوش دکوراتیو میکروسمنت عالی خواهد بود. درباره قیمت میکروسمنت دیوار نیز باید گفت که بر اساس اعداد گفته شده در بالا قیمت پودر میکروسمنت و دیگر موادی که باید به آن افزوده شود، مشخص و ثابت بوده و این متراژ دیوار است که تعیین کننده هزینه نهایی شما خواهد بود.

مقایسه قیمت میکروسمنت و دیگر پوشش های کف و دیوار

هنگامی که تصمیم به تغییر پوشش کف و یا دیوار های خانه تان می کنید باید علاوه بر آنکه بر اساس سلیقه شخصی تان پوشش دلخواه را پیدا نمایید و رنگ و طرح آن را انتخاب کنید، موضوع قیمت و هزینه تمام شده آن را نیز مد نظر بگیرید. برای این کار قیمت هر کدام را به صورت حدودی و یا دقیق در جایی یادداشت نموده و سپس به مقایسه آنها بپردازید. قیمت میکروسمنت در بالا گفته شد، اما برای مثال اگر این متریال را در مقایسه با کاغذ دیواری قرار دهید خواهید دید که کدام یک برای تان به صرفه تر خواهد بود. البته موضوع دوام و ماندگاری آن را نیز مد نظر قراردهید. قیمت هر رول کاغذ دیواری خارجی با جنس و کیفیت خوب در حدود 400 هزار تومان است. همچنین هزینه نصب کاغذ دیواری هم به صورت جداگانه حساب می شود. متراژ دیوار خود را در نظر بگیرید و هزینه های لازم را حساب نمایید. آنگاه می توانید به صرفه ترین و زیباترین انتخاب را برای دیوار خانه تان انجام دهید.

زیر سازی برای انجام میکروسمنت

یکی از کار هایی که پیش از اجرای میکروسمنت به آن نیاز است، زیر سازی بوده که در مواقعی انجام می گیرد که سطح نیاز به این کار داشته باشد. اگر بخواهید میکروسمنت را بر روی سطوحی مانند موزاییک که صاف و یکدست است انجام دهید، دیگر نیازی به مرحله زیر سازی نخواهد بود و در هزینه های تان نیز صرفه جویی خواهد شد. اما هنگامی که سطح آسیب دیده باشد، حتما باید با مواد و مصالح مناسب ترمیم شده و سپس میکروسمنت گردد. بنابراین همانطور که بخش های قبلی هم گفته شد، در موضوع قیمت میکروسمنت باید هزینه های مربوط به زیر سازی هم لحاظ شود.

مزایای پوشش میکروسمنت

شاید در نگاه اول تصور کنید که قیمت میکروسمنت زیاد است و استفاده از این پوشش در مقایسه با دیگر پوشش ها به صرفه نیست، اما موضوع آن است که اولا هزینه میکروسمنت در بین هزینه های کلی ساخت جزئی است و موضوع دوم ویژگی های مثبتی است که این پوشش ها دارند، آنها یک فضای لوکس و متفاوت ایجاد می کنند و در نهایت برای مکان های بیرونی مانند دیوار و کف کافه ها، رستوران ها، محیط های اداری و شرکت ها و مکان هایی از این دست، میکروسمنت یک گزینه عالی می باشند.

قیمت میکروسمنت
قیمت میکروسمنت
قیمت میکروسمنت
قیمت میکروسمنت
قیمت میکروسمنت
قیمت میکروسمنت

خانه ایده آل خود را بسازید:

قیمت سنگ آنتیک چقدر است؟ جدول بررسی قیمت و نحوه نصب سنگ آنتیک



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<