بهترین برنده های پنکه مه پاش ( رطوبت ساز) به همراه قیمت

چیدوپلاس 22 تیر 1400

بیشتر ما با شنیدن نام پنکه به یاد پنکه های کلاسیک و معمولی می افتیم که از گذشته آنها را در خانه هایمان دیده ایم. اما پنکه ها فقط محدود به پنکه های خانگی نمی شوند و گاهی اوقات برای فضایی باز نیز به وجود یک پنکه مناسب احتیاج است. باید گفت امروزه پنکه هایی ساخته و به بازار عرضه شده اند که برای فضاهای رو باز بسیار عالی هستند. پنکه رطوبت ساز یا پنکه مه پاش (Mist Fan) یک وسیله عالی برای خنک کردن روزهای گرم تابستان است.

پنکه رطوبت ساز چگونه کار می کند؟

پنکه مه پاش و یا پنکه رطوبت ساز دارای یک منبع آبی است که در قسمت پایینی دستگاه قرار گرفته است. این مخزن یا منبع آبی که قابل جدا شدن است، می تواند مستقیما به شیر آب متصل گردد و یا اینکه به صورت دستی پر شود. این پنکه ها برای ایجاد رطوبت نیاز به یک پمپ دارند تا بتوانند آب را از منبع به قسمت بالایی پنکه رطوبت ساز برسانند. این پمپ نیز بسته به ابعاد دستگاه و عملکرد آن می تواند قوی و یا متوسط باشد. اطراف پروانه های پنکه رطوبت ساز شیار ها و سوراخ هایی وجود دارد که باعث پخش شدن رطوبت در فضا می گردد.

اگر مایل هستید که بدانید یک پنکه رطوبت ساز دقیقا از چه قطعاتی تشکیل شده است، باید گفت محافظ جلویى، صفحه‌ جلوى محافظ جلویى، مهره نصب پروانه، مهره نصب محافظ پشتى پروانه، محافظ پشتى، موتور پنکه، دکمه های تنظیم ارتفاع و جهت وزش باد، بدنه اصلى، پایه، چرخ، مهره پایه، لوله رطوبت ساز، تعدادى کلید براى روشن و خاموش کردن و کنترل سیستم رطوبت سازى و تنظیم سرعت باد و غیره که سایر قطعات ساختارى پنکه رطوبت ساز را تشکیل می دهند که با توجه به نوع پنکه ممکن است متفاوت و یا فاقد آنها باشد.

از پنکه رطوبت ساز در کجا استفاده می شود؟

از این نوع پنکه ها در مکان هایی نظیر کافه ها و رستوران های روباز، گلخانه ها، هتل ها، باشگاه های ورزشی و به طور کلی فضاهایی رو بازی که افراد برای مدت طولانی در آن قرار دارند، استفاده می شود. این پنکه ها زمانی بهترین عملکرد را از خود نشان می دهند که جریان هوا و رطوبت خروجی از آنها با جریان همرفتی هوا یکی شود. در واقع در پنکه رطوبت ساز رطوبت موجب خنک شدن هوا و پنکه باعث موثرتر شدن این رطوبت می گردد.

درباره کاربرد پنکه رطوبت ساز باید گفت که محل استفاده از پنکه بر روی نوع آن تاثیر گذار است. مثلا برای رستوران ها و کافه های روباز از پنکه رطوبت ساز معمولی ایستاده یا زمینی استفاده می شود اما برای مکانی نظیر گلخانه از پنکه ها و یا بهتر است بگوییم از فن های بزرگ رطوبت ساز استفاده می گردد که هم حرفه ای تر بوده و هم قادر به خنک و مرطوب کردن فضای بزرگ تری هستند.

بهترین مارک پنکه رطوبت ساز

شرکت های ایرانی و خارجی تولید کننده پنکه رطوبت ساز انواع مختلفی از این پنکه ها را تولید کرده اند که در عین داشتن کارای فوق العاده دارای ظاهری خوب و مناسب هم هستند. در این بخش از متن قصد داریم تا اطلاعات مختصر و مفیدی را درباره چند مدل پر فروش از پنکه رطوبت ساز در اختیار شما قرار دهیم.

پنکه رطوبت ساز میدیا

پنکه میدیا مدل FF-1613QR یک پنکه رطوبت ساز است که با ظاهری زیبا و جذاب طراحی شده است. این پنکه رطوبت ساز ابعادی معادل با ۳۲ در ۴۶ در ۸۶ سانتی متر دارد، دارای تایمر ۸ ساعته است، با توان مصرفی ۶۰ وات کار می کند و قیمت آن در حدود ۳ میلیون تومان است. این پنکه رطوبت ساز همچنین دارای ریموت کنترل چند کاره، صفحه کنترل کریستالی با کیفیت بسیار خوب و دماسنج الکترونیکی است. پنکه رطوبت ساز میدیا را می توان به گونه ای تنظیم کرد که وزش باد آن تمامی قسمت های محیط را پوشش دهد، میزان وزش باد نیز در سه حالت ممکن است. این پنکه رطوبت ساز دارای عملکرد دفع پشه، ایجاد یون منفی برای افزایش نشاط و سر زندگی و همچنین مجهز به سیستم محافظ خودکار دمای موتور است.

بهترین مارک پنکه رطوبت ساز
بهترین مارک پنکه رطوبت ساز
بهترین مارک پنکه رطوبت ساز

پنکه رطوبت ساز رین فن

مدل MW65R یک پنکه رطوبت ساز ساخت برند رین فن است که به عنوان پنکه رطوبت ساز دیواری مورد استفاده قرار می گیرد. این پنکه رطوبت ساز پر قدرت دیواری دارای پره های ۶۵ سانتی متری است که موجب می شود تا بهترین عملکرد را از خود نشان دهد. از ویژگی های مهم این پنکه رطوبت ساز می توان به گنجایش مخزن آب ۸ لیتری و ارتفاع ۱٫۷ متری اشاره کرد. این پنکه رطوبت ساز فضایی به وسعت ۲۰۰ متر مربع را پوشش می دهد و قدرت پرتاب باد آن ۸٫۵ متر است. میزان باد آن در ۳ سرعت قابل تنظیم بوده و دارای ریموت کنترل است. همچنین قابلیت چرخش ۹۰ درجه به طرفین را دارد. قیمت پنکه رطوبت ساز رین فن ۷ میلیون تومان است.

پنکه رطوبت ساز دانهیل

پنکه رطوبت ساز پایه بلند دانهیل مدل MS-75M یک پنکه مه پاش با توان مصرفی ۲۶۰ وات است. این پنکه رطوبت ساز قابلیت تنظیم ارتفاع را دارد و فاقد ریموت کنترل است. حجم مخزن این مدل پنکه رطوبت ساز ۴۰ لیتر و قدرت پرتاب باد آن به میزان ۱۰٫۵ متر است. از دیگر ویژگی های پنکه رطوبت ساز دانهیل به موارد زیر می توان اشاره کرد: قابلیت تنظیم سرعت در سه حالت، پره های فلزی ۷۵ سانتی متری، قابلیت چرخش ۹۰ درجه به دو طرف. پنکه رطوبت ساز دانهیل می تواند فضایی در حدود ۲۰۰ متر مربع را پوشش داده و دمای هوا را ۴ تا ۸ درجه سانتی گراد کاهش دهد. همچنین قابلیت دفع حشرات را نیز دارد. قیمت این مدل پنکه رطوبت ساز در حدود ۷ میلیون تومان است.

اما یک مدل دیگر از پنکه های رطوبت ساز برند دانهیل با نام MW65-R است که یک پنکه رطوبت ساز دیواری بوده و قیمت ارزان تری نسبت به پنکه رطوبت ساز دیواری رین فن دارد. این پنکه رطوبت ساز دیواری دارای توان مصرفی ۲۶۰ وات و پره های فلزی ۶۵ سانتی متر است و حجم مخزن آب آن ۸ لیتر است. قدرت پرتاب باد این پنکه رطوبت ساز دیواری ۸٫۵ متر بوده و فضای ۲۰۰ متر مربعی را پوشش می دهد. سرعت باد در این مدل پنکه رطوبت ساز در سه حالت و به وسیله ریموت کنترل تنظیم پذیر است. قیمت این مدل پنکه رطوبت ساز دیوار برند دانهیل در حدود ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است.

پنکه رطوبت ساز تایفون

پنکه رطوبت ساز تایفون مدل Typhoon 75ST یک پنکه زمینی یا ایستاده است که با قطر پروانه ۷۵ سانتی متری و قدرت ۳۵۰ وات و همینطور مخزن آب ۴۰ لیتر یک پنکه رطوبت ساز بسیار خوب و کارا محسوب می گردد. قدرت پرتاب باد در این پنکه رطوبت ساز ۱۰ متر است و سرعت باد در این پنکه در سه حالت ممکن خواهد بود. از مزایای پنکه رطوبت ساز تایفون به فضای تحت پوشش بیشتر نسبت به دیگر پنکه های رطوبت ساز می توان اشاره نمود. فضای تحت پوشش این مدل پنکه رطوبت ساز در حدود ۳۰۰ متر مربع است. از معایب آن نیز باید گفت پنکه رطوبت ساز تایفون فاقد تایمر و ریموت کنترل بوده و قیمت آن در حدود ۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است.

بهترین مارک پنکه رطوبت ساز
بهترین مارک پنکه رطوبت ساز
بهترین مارک پنکه رطوبت ساز

خانه ایده آل خود را بسازید:



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<