هزینه بازسازی خانه در سال 1401 ؛ لیست قیمت دقیق

چیدوپلاس 15 فروردین 1400

خیلی از افراد برای امسال تصمیم دارند خانه شان را نونوار کنند و به همین دلیل نیاز دارند که بدانند هزینه بازسازی خانه در سال 1401 چقدر است؟ اگر شما هم جزو کسانی هستید که می خواهید از این هزینه ها و جزییات شان اطلاعات دقیقی بدست آورید، این متن برای شماست. هدف از بازسازی ساختمان ایجاد تغییرات در طراحی پیشین یا تعمیر و اصلاح قسمت های قدیمی است. انجام این تغییرات باعث می شود خانه تان ظاهری نو به خود بگیرد و دلپذیر و دوست داشتنی گردد. بازسازی دکوراسیونی عموما شامل حذف و اضافه کردن فضا ها، تغییر در محل دیوار ها، تعویض کفپوش و دیوار پوش و تعمیرات تاسیساتی به علت بالا رفتن سن ساختمان است. با یک بازسازی اصولی شما با صرف هزینه ای معقول می توانید فضا ها را دوباره زنده کنید و تغییرات اساسی انجام دهید. تنها کافی است بدانید که کدام قسمت منزل شما به تعویض و بازطراحی نیاز دارد. معمولا بیشترین تغییرات طی عملیات بازسازی، دیوار ها و کف هستند که ظاهر دکوراسیون شما را به کلی تغییر می دهند. برای این منظور شاید دانستن هزینه بازسازی خانه در سال 1401 برای تان مفید خواهد بود. این متن یک دید کلی درباره مراحل کار بازسازی ساختمان و سپس هزینه بازسازی خانه در اختیار شما قرار می دهد.

اهمیت مشورت با کارشناسان

مشاوره یک امر کاملا ضروری برای شروع فرایند بازسازی است. یک معمار با تجربه با در نظر گرفتن بودجه و نیاز های شما در ساختمان جدید، می تواند هزینه های غیر ضروری را کاهش دهد و با مشاوره مناسب شما را در تهیه بهترین و مناسب ترین متریال ها و اجرای صحیح آنها، راهنمایی کند. به عبارت دیگر استفاده از خدمات حرفه ای در این مواقع با توجه به تجربه کاری باعث ایجاد فضای مورد علاقه شما گشته و از دوباره کاری ها و پرداخت های اضافی پیشگیری می نماید. مهندس معمار، طراحی داخلی را با توجه به خواسته های شما و نیاز های ساختمان انجام می دهد و می تواند قبل از شروع کار، دکوراسیون مد نظرتان را بصورت رندر و سه بعدی طراحی و در اختیار شما قرار دهد تا کاملا به روند کاری بازسازی اشراف داشته باشید و در صورت لزوم، تغییرات لازم را اعمال کنید.

هزینه بازسازی خانه در سال 1401 به چه عواملی بستگی دارد؟

هزینه های بازسازی به عوامل متعددی بستگی دارد. اینکه چه سبک دکوراسیونی می پسندید، متراژ خانه، تعداد اتاق خواب ها، حذف و اضافه کردن دیوار، تعویض درب و پنجره ها، پلان آشپزخانه و وضعیت کابینت ها و جزئیات دکوراتیو مانند گچ کاری ها و در نهایت نوع سیم کشی و تاسیسات ساختمان، همگی در میزان هزینه بازسازی تاثیر دارند. هزینه های پنهان شامل دستمزد های نصب و حمل و نقل هستند که از هزینه معماری و خرید مصالح جدا هستند.

بازسازی خانه شامل چه مراحلی است؟

به طور کلی باید بدانید مراحل بازسازی ساختمان به شرح زیر است. البته ممکن است بسته به نیاز شما و خواسته ای که دارید مواردی به لیست زیر اضافه شوند و یا از آن کم شوند.

  • مشاوره، برنامه ریزی و طراحی
  • تخریب
  • موارد پایه تاسیساتی شامل لوله کشی ها و سیم کشی ها
  • تعویض کفپوش داخلی و دیوار سرویس ها
  • گچ کاری
  • تعویض و یا تعمیر درب و پنجره ها
  • نصب کابینت های آشپزخانه
  • تعویض یا نوسازی کمد ها
  • نقاشی یا کاغذ دیواری کردن دیوار ها
  • نصب شیر آلات، روشویی، کلید و پریز و …

تغییر در کف آپارتمان

یکی از مهم ترین بخش های بازسازی خانه تعویض و تغییر کف خانه است. بسته به اینکه قبلا خانه تان چه کفپوشی داشته است، می توانید آن را تغییر دهید و از حس و حال جدیدی که با کفپوش جدید در خانه تان ایجاد شده، لذت ببرید. بسته به اینکه در حال حاضر کف خانه تان چیست، شاید نیاز باشد در روند بازسازی کفپوش قبلی را جدا و کفپوش جدید را نصب کنند. اما در خیلی از موارد نیازی به این کار نیست. مثلا اگر کف خانه موزاییک و یا سنگ و سرامیک باشد و بخواهید آن را به لمینیت تغییر دهید، لمینیت ها بر روی سطح صاف موزاییک یا سنگ و سرامیک به راحتی می چسبند. به این ترتیب در هزینه های تان هم صرفه جویی می شود. طبق هزینه بازسازی خانه در سال 1401 که در ادامه به طور مفصل درباره آن صحبت می شود، قیمت کفپوش لمینیت برای هر متر بین 200 تا 400 هزار تومان است که البته هزینه نصب را نیز باید به آن اضافه کنید. لمینیت ها از محبوب ترین انواع کفپوش در هنگام بازسازی هستند که با رنگ های گرم و صمیمی خود یادآور متریال چوب در خانه ها بوده و محیط شیک و مدرنی در منزل بوجود می آورند. همچنین سرامیک های طوسی، نسکافه ای و یا طرح پارکت از زیباترین و پرفروش ترین انواع کفپوش دکوراسیون داخلی هستند.

آشپزخانه ای با دیزاین جدید

یکی از فضاهایی که پتانسیل تغییرات بسیاری در طی روند بازسازی را دارد و تغییرات آن جلوه دکوراسیون منزل را به طور کلی تغییر می دهد آشپزخانه است. چیدمان آشپزخانه با توجه به نیاز های جدید و آسیب دیدن کابینت های قبلی می تواند تغییر پیدا کند یا در صورت سالم بودن کابینت ها، از بر چسب های کابینتی برای عوض کردن جلوه آشپزخانه استفاده شود. صفحه روی اپن، بهترین محل برای استفاده از متریال های جدیدی مثل سنگ دکوراتیو یا پوشش های سنگ مصنوعی مثل کورین و کوارتز هستند. سینک آشپزخانه هم معمولا در بازسازی ها نیاز به تعویض دارد و باید شیرآلات جدیدی برای آن جایگزین شود. مطابق با لیست هزینه بازسازی خانه در سال 1401 هر کدام از این موارد هزینه هایی را شامل می شوند که البته شما می توانید با انتخاب متریال ارزان تر این هزینه ها را کاهش دهید.

سرویس بهداشتی و حمام

یکی دیگر از فضاهایی که عموما در بازسازی دستخوش تغییرات می شوند، سرویس بهداشتی و حمام است. لوله کشی و تاسیسات آب و تعویض شیرآلات از معمولا از ضروریات بازسازی است. تهویه مناسب و تعویض کاشی های قدیمی، رنگ و لعاب جدیدی به فضا می دهد و محیط را برای شما تازه تر و پاکیزه تر می کند. در بازسازی سرویس بهداشتی و حمام اگر تغییرات متوسط را در نظر بگیرید باید کاشی های دیوار ها و کف، روشویی و نورپردازی را تغییر دهید و اگر بخواهید تغییرات بازسازی کامل باشد سرویس ایرانی یا فرنگی و شیر آلات جدید هم به آنها اضافه می شود. در هزینه بازسازی خانه در سال 1401 بازسازی سرویس بهداشتی در حدود 8 تا 15 میلیون تومان هزینه خواهد داشت.

درب و پنجره های جدید

تعویض درب و پنجره ها نمای ساختمان و جلوه دکوراسیون داخلی را تحت تاثیر قرار می دهد، مشکل هدر رفت انرژی در پنجره های قدیمی را برطرف می کند، و همچنین سر و صدای خیابان را کاهش می دهد. نسل جدید پنجره های دو جداره، عایق حرارت و صدا هستند و باعث آرامش هر چه بیشتر شما می شوند. یکی از مورد هایی که حتما در لیست هزینه بازسازی خانه در سال 1401 باید نوشته شود، قیمت همین پنجره ها است. علاوه بر پنجره ها درب ورودی خانه نیز باید عوض شود. اگر درب خانه تان قدیمی است، بهتر است از درب های ضد سرقت  استفاده کنید تا امنیت خانه تان بیشتر شود. درب های ضد سرقت مدرن، زیبایی بیشتری دارند و خیال تان را از بابت امنیت راحت می کنند.

رنگ یا کاغذ دیواری؟

آیتم دیگری که در لیست هزینه بازسازی خانه در سال 1401 محاسبه می شود مربوط به دیوار ها است. اگر بخواهید دیواری را در خانه اضافه کنید، هزینه های مربوط به آن شامل ایجاد دیوار کاذب در محل مورد نظر و سپس رنگ یا کاغذ دیواری کردن است. البته بسته به خواسته تان شاید نیاز باشد که سیم کشی برق نیز از میان دیوار عبور کرده و کلید و پریز بر روی آن تعبیه گردد. اگر هم بخواهید یک دیوار را از محل خود حذف نمایید، هزینه های مربوطه شامل تخریب دیوار، خارج کردن نخاله ها و بازسازی کف زمین و سقف در محلی است که دیوار وجود داشته است. اما چنانچه بخواهید در بازسازی خانه دیوار ها را به همان شکل قبلی باقی بگذارید و تنها به تغییر رنگ آن بپردازید، قطعا هزینه های کمتری را خواهید پرداخت. لیست هزینه بازسازی خانه در سال 1401 را نگاه کنید و ببینید که رنگ اکریلیک، رنگ روغن و کاغذ دیواری هر یک چه قیمتی دارند.

رنگ آمیزی کار پر درد سر و زمان بری است و نیاز به جمع آوری وسایل دارد. در بازسازی های محدود و برای آنکه بتوانید خیلی زود خانه تان را دوباره چیدمان کنید بهتر است از کاغذ دیواری برای ایجاد تغییرات استفاده نمایید. کاغذ دیواری ها نصب بسیار آسان و یک روزه دارند و به آسانی توسط یک نصاب کاغذ دیواری نصب می شوند. خیلی زود هم خشک شده و شما می توانید همان روز وسایل خانه را دوباره بچینید. مطابق با لیست هزینه بازسازی خانه در سال 1401 قیمت کاغذ دیواری ایرانی در حدود 90 تا 200 هزار تومان برای هر رول است.

 

جدول مربوط به تخریب دیوار ها –  هزینه بازسازی خانه در سال 1401

آیتم قیمت
تخریب دیوار بتنی 100 تا 150 هزار تومان برای هر متر مربع
تخریب دیوار آجری 35 تا 60 هزار تومان برای هر متر مربع
حمل نخاله ها هر نیسان نخاله 180 هزار تومان

 

جدول مربوط به دیوار کشی – هزینه بازسازی خانه در سال 1401

آیتم قیمت (هر متر مربع)
دیوار کشی با آجر فشاری (تیغه 10 سانتی) 45 هزار تومان
دیوار کشی با آجر فشاری (تیغه 15 یا 20 سانتی) 65 هزار تومان
دیوار کشی با آجر فشاری (تیغه 35 سانتی) 95 هزار تومان
دیوار کشی با آجر سفالی (تیغه 10 سانتی) 45 هزار تومان
دیوار کشی با آجر سفالی (تیغه 15 سانتی) 55 هزار تومان
دیوار کشی با آجر سفالی (تیغه 20 سانتی) 75 هزار تومان
دیوار کشی با آجر سفال با بند کشی 220 تا 280 هزار تومان

 

جدول مربوط به سقف کاذب – هزینه بازسازی خانه در سال 1401

آیتم قیمت (هر متر مربع)
اجرت سقف کاذب کناف تایل ۶۰ در۶۰ با مصالح 130 تا 180 هزار تومان
اجرت سقف کاذب دکوراتیو کناف با مصالح 250 تا 300 هزار تومان

 

جدول مربوط به دیوار کاذب – هزینه بازسازی خانه در سال 1401

آیتم قیمت (هر متر مربع)
دیوار جدا کننده (کناف ایرانی) 50 تا 75 هزار تومان
دیوار جدا کننده با عایق (کناف ایرانی) 70 تا 95 هزار تومان

 

جدول مربوط به سیمان کاری – هزینه بازسازی خانه در سال 1401

آیتم قیمت (هر متر مربع)
سیمان سیاه کف 30 تا 50 هزار تومان
سیمان سفید نما 30 تا 60 هزار تومان

 

جدول مربوط به سرامیک و کاشی – هزینه بازسازی خانه در سال 1401

آیتم قیمت (هر متر مربع)
سرامیک کاری کف (ساده) 70 هزار تومان
سرامیک کاری کف (لوزی) 75 هزار تومان
سرامیک کاری کف (آجری) 75 هزار تومان
کاشی کاری بین کابینتی آشپزخانه 800 هزار تا 1 میلیون و 400 هزار تومان
کاشی کاری بدنه راه پله 85 هزار تومان

 

جدول مربوط به سنگ کاری – هزینه بازسازی خانه در سال 1401

آیتم قیمت (هر متر مربع)
سنگ کاری کف (60 در 60) 80 تا 135 هزار تومان
سنگ کاری کف (80 در 80) 90 تا 150 هزار تومان

 

جدول مربوط به دیوار ها – هزینه بازسازی خانه در سال 1401

آیتم قیمت (هر متر مربع)
نقاشی دیوار با رنگ روغن و سقف با رنگ پلاستیک با مصالح 35 هزار تومان
نقاشی دیوار با رنگ پلاستیک و سقف با رنگ پلاستیک با مصالح 30 هزار تومان
نقاشی دیوار با رنگ روغن و سقف با رنگ روغن به همراه مصالح 35 هزار تومان
نقاشی دیوار با رنگ اکریلیک و سقف با رنگ پلاستیک با مصالح 35 هزار تومان
نقاشی دیوار با رنگ روغن و سقف با رنگ پلاستیک بدون مصالح 28 هزار تومان
نقاشی دیوار با رنگ پلاستیک و سقف با رنگ پلاستیک بدون مصالح 25 هزار تومان
نقاشی دیوار با رنگ اکریلیک و سقف با رنگ پلاستیک بدون مصالح 25 هزار تومان

 

جدول مربوط به کاغذ دیواری – هزینه بازسازی خانه در سال 1401

آیتم قیمت (هر رول)
نصب کاغذ دیواری برای بالای 10 رول 40 هزار تومان
نصب کاغذ دیواری برای کمتر از ده رول 400 تا 800 هزار تومان
کاغذ دیواری خارجی قابل شستشو 300 تا 800 هزار تومان
کاغذ دیواری ایرانی 80 تا 300 هزار تومان

 

جدول مربوط به کاشی کاری سرویس بهداشتی – هزینه بازسازی خانه در سال 1401

آیتم قیمت (هر متر مربع)
کاشی و سرامیک درجه یک ایرانی 150 تا 300 هزار تومان
اجرت نصب کاشی و سرامیک (بدون مصالح) 150 تا 120 هزار تومان

 

جدول مربوط به کابینت و کمد دیواری – هزینه بازسازی خانه در سال 1401

آیتم قیمت (هر متر مربع)
کابینت آشپزخانه تمام ام دی اف با اجرت نصب و مصالح 300 تا 600 هزار تومان
کمد دیواری ام دی اف عمق ۶۰ با اجرت نصب و مصالح 250 تا 360 هزار تومان

 

جدول مربوط به سایر موارد – هزینه بازسازی خانه در سال 1401

آیتم قیمت
اجرت برق کاری بدون مصالح (هر متر مربع) 50 تا 80 هزار تومان
لوله کشی سرد و گرم و فاضلاب با مصالح (هر متر مربع) 1 میلیون و 300 تا 2 میلیون و 100 هزار تومان
پکیج ایرانی جنس مرغوب (هر دستگاه) 19 تا 25 میلیون تومان
پنجره UPVC با اجرت نصب (هر متر مربع) 1 میلیون و 400 تا 1 میلیون و 700 هزار تومان
شیرآلات ایرانی جنس مرغوب با اجرت نصب (هر عدد) 400 تا 1 میلیون تومان
روشویی کابینت دار P.V.C (هر عدد) 1 میلیون و 300 تا 2 میلیون و 500 هزار تومان
سرویس فرنگی ایرانی با اجرت نصب (هر عدد) 400 تا 500 هزار تومان
درب ضد سرقت با قفل و یراق آلات و اجرت نصب (یک لنگه) 4 تا 8 میلیون تومان
درب داخلی HDF با اجرت نصب (یک لنگه) 5 تا 10 میلیون تومان
کارگر ساختمانی روزمزد (یک روز) 350 تا 400 هزار تومان
اجرت استاد کار روزمزد (یک روز) 450 تا 550 هزار تومان

 

توجه داشته باشید روند بازسازی مانند درمانی برای ساختمان فرسوده ی شما است تا از خطرات تخریب جلوگیری کند و هرچقدر اجرای بازسازی، اصولی تر و متریال های مرغوب تر و دکور زیباتری ایجاد کنید، قیمت ملک شما بالاتر خواهد رفت. شما با هزینه های معقول و برنامه ریزی یک مشاور مطمئن می توانید خانه خود را به بهترین نحو بازسازی کنید و از نتیجه کار لذت ببرید.

تغییرات اساسی یا محدود؟

در طی سالیان طولانی، طرح داخلی خانه ها عوض شده اند و معماری قدیم شاید دیگر به مذاق ما خوش نیاید. حتی ممکن است خانه ها نوساز و جدید باشند اما باز هم به دلایلی خواهان تغییراتی در آن باشیم، به طور کلی در محاسبات سرانگشتی هزینه ای در سال ۱۴۰1 برای یک بازسازی محدود که شامل نقاشی دیوار ها، بازسازی حمام و سرویس بهداشتی، نصب پنجره دو جداره و تعمیر کابینت های فعلی است، برای یک آپارتمان ۷۰ متری شما حداقل نیاز به 80 میلیون تومان هزینه خواهید داشت. اگر بازسازی اساسی تری مد نظر شما باشد برای آپارتمانی با متراژ ذکر شده شما به حدود 300 میلیون تومان نیاز دارید.

در انتها به جهت مقایسه جدول لیست هزینه های بازسازی در سال ۱۴۰۰ نیز آورده شده است.

جدول لیست هزینه های بازسازی سال 1400

هزینه متریال براساس متر مربع هزینه اجرا براساس متر مربع  براساس تعداد
تخریب دیوار و کف 100 الی 150 هزارتومان
کاشی و سرامیک 50 الی 180 هزار تومان 18 الی 40 هزار تومان
تاسیسات 50 الی 250 هزار تومان 50 الی 250 هزار تومان
گچ کاری 40 الی 50 هزار تومان 30 الی 50 هزار تومان
پنجره ی دو جداره 700 الی 2.5 میلیون تومان
درب ضد سرقت 5 الی 10 میلیون تومان
کابینت و کمد 15 الی 40 میلیون تومان
لمینیت 200 الی 500 هزار تومان 50 الی 100 هزار تومان
کاغذ دیواری 45 الی 90 هزار تومان 40 الی 50 هزار تومان
نقاشی 25 الی 40 هزار تومان
کلید و پریز 30 الی 500 هزار تومان
ست شیرآلات یک الی سه میلیون تومان

 

 

خانه ایده آل خود را بسازید:

بهترین دکوراسیون خانه های دنج و صمیمی ایرانی

۱۰ اشتباه رایج که نوعروسان در چیدمان اولین خانه شان انجام میدهند



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<