انتخاب یک روشویی کوچک و جمع و جور برای یک سرویس بهداشتی کوچک

چیدوپلاس 28 بهمن 1399

در خانه هایی که متراژ کوچکی دارند؛ بیشترین فضاهای موجود به سالن و اتاق ها تعلق می گیرد و سهم آشپزخانه و سرویس بهداشتی و حمام کمتر است. اما در این سرویس ها هم جای نگرانی وجود ندارد؛ برای سرویس های بهداشتی کوچک هم روشویی هایی متناسب با ابعاد کم ساخته شده است. اگر شما هم جزو کسانی هستید که می خواهید سرویس بهداشتی خود را تجهیز کنید و دچار نگرانی جهت کمبود جا هستید، تا انتهای این متن با ما همراه باشید.

روشویی کوچک برای سرویس بهداشتی کوچک

روشویی های استاندارد ابعادی در حدود 40 در50 سانتی متر یا بیشتر دارند. اما وقتی روشویی را برای سرویس بهداشتی کوچک طراحی می کنند این ابعاد هم کوچکتر می شود. برای روشویی های کوچک معمولا ابعاد 40 در 35 در نظر می گیرند. اما ابعاد دیگر هم با توجه به سرویس بهداشتی شما ممکن است در بازار موجود باشد، بنابراین قبل از اقدام به خرید حتما سایز مورد نظرتان را با توجه به قرارگیری محل روشویی، باز و بسته شدن درب و سرگیر نبودن سینک بررسی کنید.

بهترین چیدمان برای سرویس بهداشتی کوچک

با توجه به شکل سرویس بهداشتی می توانید بهترین چیدمان را برای آن انجام دهید. البته در دستشویی های کوچک فضا آنقدر محدود است که دست تان برای طراحی و چیدمان زیاد باز نیست. اما با روش هایی می توانید از این فضای محدود بیشتری استفاده را نمایید.

روشویی سه کنج

یکی از راه های استفاده بهینه از فضا قرار دادن روشویی در کنج دیوار است. برای این منظور روشویی های مناسب کنج دیوار طراحی شده است. به این شکل که روشویی دارای یک ضلع نود درجه است که در کنج دیوار فرو می رود و قسمت های دیگر آن به شکل منحنی و دایره وار است. بیشتر این روشویی ها فاقد کابینت هستند اما اگر مایل به داشتن کابینت نیز هستید باید آن را به طور جداگانه سفارش ساخت دهید. روشویی های سه کنج فضای بسیار کمی را اشغال می کنند و به راحتی می توان آنها را در کنار توالت فرنگی قرار داد. البته به خاطر ابعاد و در واقع کاسه کوچکی که دارند در هنگام شستن دست ها باید مواظب باشید که آب بیش از حد بیرون نریزد.

روشویی کوچک
روشویی کوچک
روشویی کوچک
روشویی کوچک
روشویی کوچک
روشویی کوچک

روشویی صفحه ای

روشویی های کوچک دیگری هم ساخته شده اند که بر روی یک شلف قرار میگیرند و می توان آنها را هم در کنج دیوار و هم در قسمت های دیگر نصب کرد. این روشویی ها با ابعاد کوچک خود فضای خیلی کمی را می گیرند و برای سرویس های بهداشتی نقلی و جمع و جور بسیار مناسب اند. این روشویی ها بدون پایه هستند و به دیوار متصل می شوند. بنابراین فضای زیر آنها هم خالی است و به راحتی می توان کار نظافت و شستشو را انجام داد.

روشویی کوچک
روشویی کوچک
روشویی کوچک

روشویی استوانه ای

بعضی از روشویی های جدید به شکلی شبیه به استوانه ساخته می شوند و در خیلی از آنها کاسه روشویی با پایه آن یکی است. این روشویی ها دارای قطر کمی بوده و بنابراین به شدت کم جا هستند. آنها را هم در گوشه سرویس بهداشتی و هم در نقاط دیگر می توان قرار داد. شکل استوانه ای این روشویی ها باعث شده تا اگر در نزدیکی درب دستشویی قرار گرفته باشند، هنگام باز و بسته شدن درب، مانعی ایجاد نکنند و مشکلی از این بابت به وجود نیاید. روشویی های استوانه ای جزو دسته روشویی های خیلی کوچک قرار می گیرند و برای مکان های عمومی مانند کافه ها و یا مغازه هایی که دارای سرویس های کوچکی هستند، مناسب هستند.

روشویی کوچک
روشویی کوچک
روشویی کوچک

علاوه بر روشویی های معرفی شده طراحی های خلاقانه و جالب دیگری درباره روشویی های کوچک وجود دارد. برای مثال روشویی هایی که دارای یک کاسه روشویی خیلی کوچک هستند و بدون هیچ پایه و یا کابینتی، تنها همان کاسه روشویی به دیوار متصل شده و تمام لوله کشی ها نیز به صورت توکار انجام شده است.

روشویی کوچک
روشویی کوچک
روشویی کوچک

روشویی کابینت دار کوچک

همانگونه که گفته شد روشویی های کوچک می توانند کابینت دار و یا فاقد کابینت باشند. روشویی های کوچک کابینت دار بیشتر به شکل بدون لبه ساخته می شوند. در نوع بدون لبه، سنگ روشویی کاملا درون کابینت قرار می گیرد و لبه های آن با سطح کابینت روشویی مماس خواهد شد. به این ترتیب فضای کمی اشغال می شود. برای دستشویی های کوچک روشویی های کابینت دار مناسب است زیرا می توان بعضی وسایل شوینده را درون کابینت قرار داد و فضای در اختیار را مدیریت نمود.

در بعضی از طراحی ها کابینت روشویی را به صورت کشو دار می سازند تا ارتفاع آن کاهش یابد. برای مثال به جای اینکه کابینت روشویی ارتفاعی تا زمین پیدا کند، آن را به صورت دو کشو می سازند که ارتفاعی کمتر دارد و بر روی دیوار متصل می شود. بنابراین هم فضای کمی اشغال شده است و هم جایی برای نگهداری وسایل خواهید داشت.

روشویی کوچک
روشویی کوچک
روشویی کوچک
روشویی کوچک
روشویی کوچک
روشویی کوچک
روشویی کوچک
روشویی کوچک
روشویی کوچک

قیمت روشویی های کوچک

روشویی های کوچک بر اساس جنس مواد و متریال به کار رفته، کابینت دار بودن یا نبودن شان، شکل و طرح و عواملی از ان دست قیمت گذاری می شوند. به طور معمول قیمت یک سنگ روشویی کوچک به همراه یک کشو قیمتی در حدود 400 هزار تومان خواهد داشت. اما سنگ های روشویی هم وجود دارند که بدون کابینت هستند و قیمت های بالاتری دارند. اگر جنس و کیفیت این کاسه های روشویی خوب باشد و از مواد گران تر مانند چینی ساخته شده باشند قیمتی در حدود یک میلیون تومان و بالاتر دارند. به طور کلی قیمت روشویی های کوچک از حدود 400 هزار تومان شروع و تا 2 میلیون تومان ادامه می یابد.

آینه روشویی برای سرویس های بهداشتی کوچک

همانطور که می دانید ابعاد آینه باید با ابعاد روشویی هماهنگی داشته باشد. اما چون آینه ضخامت کمی دارد و بر روی دیوار نصب می شود و بنابراین فضای بسیار کمی را اشغال می کند، می توان آینه را بزرگ تر از روشویی در نظر گرفت. در سرویس های بهداشتی کوچک وجود آینه بزرگ و انعکاس نور در آن می تواند به بزرگ تر جلوه کردن دستشویی کمک کند. حتی می توان از نورهای مخفی برای آینه روشویی نیز استفاده کرد تا فضا زیباتر و پر نورتر شود.

تزیینات دکوری روشویی در سرویس بهداشتی کوچک

وقتی روشویی را کوچک انتخاب می کنید به این معنی است که فضای کمی برای قرار دادن تزیینات دکوری وجود دارد؛ اما فضای سرویس بهداشتی با همین تزیینات است که زیباتر می شود. برای اینکه بتوانید ظرف مسواک و خمیر دادن و دیگر وسایل تان را در دستشویی قرار دهید می توانید از شلف های چوبی در کنار آینه استفاده کنید. برای مثال با تهیه دو یا سه شلف چوبی هم اندازه و نصب آنها در کنار آینه به صورت پلکانی علاوه بر قرار دادن مسواک و خمیر دندان می توانید وسایل تزیینی خود را نیز برروی آنها قرار دهید. استفاده از کمد های آینه ای هم به جای آینه روشویی ایده خوبی است.

خانه ایده آل خود را بسازید:

شیک ترین و جدیدترین مدل های روشویی سرویس بهداشتی

از چه وسایلی برای چیدمان روشویی استفاده کنم؟ جذاب ترین چیدمان سرویس بهداشتی



دیدگاه کاربران

  1. نوید در

    عالیه

چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<