انواع پارچه رومبلی : مازراتی، بوگاتی، پورش، لاوانته، سرتینا، بومونتی

مبل نقش به سزایی در زیبایی دکوراسیون و چیدمان خانه دارد و این نقش در درجه اول به سبک آن و در درجه دوم به رنگ و نوع پارچه آن باز می گردد. به غیر از موضوع زیبایی، پارچه رو مبلی باید از کیفیت و کارایی نیز برخوردار باشد و استفاده کننده بتواند با نشستن بر روی مبل احساس راحتی بکند. پارچه های مبلی موجود در بازار با اسامی مختلفی همچون مازراتی، بوگاتی، پورش، لاوانته، سرتینا، بومونتی و .. خوانده می شوند و هر کدام از این پارچه ها از الیاف مختلفی ساخته شده اند، در این مطلب رایج ترین انواع پارچه های رومبلی و روش هایی برای تشخیص پارچه خوب از پارچه بد معرفی می شود تا با بررسی مزایا و معایب آن ها بتوانید یک پارچه رومبلی خوب انتخاب و تهیه کنید.

پارچه چرم:

همواره انتخاب های قدیمی تر اعتماد بیشتری را در نظر مشتری جلب کرده اند، متریال هایی همانند چرم که توانستند خود را ثابت کنند، یکی از این موارد می باشد، چرم یکی از انواع پارچه های رومبلی است که از مزایای بسیار زیادی برخوردار است. چرم به راحتی و با یک دستمال پاک می‌شود و از این حیث می‌تواند خانه داری را بسیار راحت تر کند، از زیبایی ظاهری خاصی برخوردار است و ظاهری لوکس به خانه میدهد، حتی برای جلوه و زیبایی بیشتر روکش چرم، پس از گذر زمان می توان آنرا با روغن مخصوص چرم واکس زد و براق نمود. این نکته را هم به خاطر داشته باشد که چرم ها در فصول گرم سال باعث انتقال گرمای بیشتری به بدن افرادی که از آن استفاده می کنند می شوند و به تبع در فصل های سرد سال، اگر روکش مبل تان از جنس چرم باشد از استفاده و نشستن روی مبل تان لذت بیشتری خواهید برد، در کنار مزایای فراوان، این رو مبلی معایبی نیز دارد، چرم آسیب پذیرتر از سایر رومبلی ها هست و به راحتی با یک جسم تیز پاره می شود و امکان ترمیم آن سخت است، قیمت بیشتری برای خرید دارد و اگر هم از چرم های با کیفیت کمتر خریداری کنید خیلی زودتر از یک مبل با رویه پارچه ای از بین میرود. برای رفع بسیاری از معایب چرم می توان از یک راه حل استفاده کرد؛ ترکیب چرم با پارچه. با استفاده از این پارچه ترکیبی که این روزها در صنعت مبل سازی بسیار استفاده می شود، می توان مبلمانی متنوع‌تر داشت و هم هزینه خرید مبلمان را کاهش داد. اگر علاقه‌مند هستید که نرمی پارچه را در کنار استقامت چرم داشته باشید، بهتر است مبلمانی را انتخاب کنید که از این پارچه جهت طراحی آن‌ها استفاده شده است. این پارچه ­ها در عین طراحی خاص و ویژه‌ای که دارند بسیار با کیفیت هستند و در اثر استفاده مداوم به هیچ عنوان پوسته پوسته نمی‌شوند.

پارچه کتان:

پارچه های کتان نیز یکی دیگر از انواع پارچه های رومبلی می باشد که بسیار مناسب افرادی است که می‌خواهند از الیاف طبیعی استفاده کنند، کتان به صورت کلی از الیاف گیاهان ساخته می‌شود و مناسب سبک های مدرن می باشد اما از این پارچه می توان در سبک های دیگر نیز استفاده کرد. پارچه کتان در مقابل آلودگی و کثیف شدن مقاوم است و به راحتی تمیز می شود. تنها مورد بدی که در مورد این پارچه وجود دارد؛ چروک شدن سریع آن می‌باشد. کتان ها رنگ های متنوع و متفاوتی دارند و فضای گرم و صمیمی ای را به خانه تان القا می کنند.

پارچه مخمل:

اگر میخواهید یک انتخاب لوکس‌تر داشته باشید، استفاده از پارچه مخمل را به شما توصیه می کنیم. پارچه مخمل در طول قرن ها همواره زیبایی خود را حفظ کرده و طرفداران خاص خود را دارد. مخمل علاوه بر زیبایی ظاهری و لطافت جنس، رنگ های متنوعی نیز دارد. پارچه های مخمل انواع مختلف دارند یکی از مدل های آن که تازه به بازار آمده مخمل نانو می باشد که نسبت به سایر انواع آن دیرتر کثیف شده و راحت تر تمیز می شود. مخمل ظاهری بسیار لوکس به خانه تان می دهد و به دلیل بافت گرمی که دارد با استفاده از آن به عنوان پارچه رومبلی می‌توان ترکیب های جالبی از گرما و لطافت را در خانه به وجود آورد. مخمل همچنین با دوام و مقاوم است و نسبت به سایر متریال ها دیرتر خراب می‌شود.

پارچه ساتن:

انتخاب های لوکس همیشه انتخاب هایی سخت و دشوار هستند؛ ساتن پارچه ای بسیار شیک است که از آن به عنوان پارچه رومبلی نیز استفاده می شود و مبلمان را بسیار زیبا جلوه می دهد، اما این پارچه زیبا راحتی کمتری به هنگام استفاده از مبلمان به وجود می‌آورد و تمیز کردن آن دشوار است. ساتن بافت بسیار ریز و متراکمی دارد و همین موضوع دلیل استفاده و تمیز کردن دشوار آن می باشد. در کنار این معایب، ساتن از تنوع طرح و رنگ بالایی برخوردار است که این نکته می تواند برای بسیاری از افراد جذاب باشد.

پارچه گونی بافت:

در نهایت اگر می خواهید یک انتخاب ارزان قیمت داشته باشید می توانید از پارچه گونی بافت استفاده کنید. پارچه های مبلی گونی بافت به نوعی از پارچه های رومبلی گفته می‌شود که بافت نسبتاً درشتی دارند به صورتی که تار و پود پارچه آن کاملاً مشخص است. این پارچه ها معمولاً ساخت داخل ایران می باشد و از کیفیت نسبتا خوبی برخوردار هستند. پارچه گونی بافت جنسی ضخیم دارد و از آن برای هر نوع مبلی نمی توان استفاده کرد و معمولاً از آن برای ساخت مبل های راحتی به کار می رود. این پارچه همچنین در برابر ضربه بسیار مقاوم است.

در خرید پارچه مبل به 5 نکته زیر توجه کنید:

  1. پارچه های درجه ۱ ترک که تولید شرکت های بزرگ و با کیفیت کشور ترکیه هستند جزو بهترین گزینه های انتخاب پارچه مبل بشمار می آیند، اما این روزها پارچه های مبلی موجود در بازار، تولید کشور چین هستند، در مورد پارچه های تولید داخل هم باید گفت بهترین پارچه برای مبلمان سلطنتی و استیل، پارچه سلطنتی است که اکثر قریب به اتفاق آن ها محصول کارخانجات یزد می باشد.
  2. به تراکم پارچه دقت کنید: تراکم پارچه مبل با کمی دقت حتی با دست کشیدن روی پارچه نیز قابل تشخیص است. پارچه های مبلی که تراکم بالاتری دارند سنگین تر هستند و در واقع وزن پارچه های مبلی نشانه ی خوبی برای سنجش کیفیت این پارچه هاست.
  3. در صورتی که پارچه مبلی مورد نظرتان پرز دار و دارای خواب است -مانند پارچه های مبلی مخمل و جیر- برای تشخیص کیفیت پارچه چند بار با دست روی پرزها و خواب پارچه مبلی مورد نظر بکشید و سعی کنید خواب پرزهای پارچه را به هم بریزید، در پارچه های بی کیفیت معمولا خواب پارچه بصورت اولیه بر نمی گردد.
  4. برای تشخیص کیفیت بافت پارچه، آن را چند بار و از چند جهت بکشید، پارچه ی مبلی که دارای بافت با کیفیت است کش نمی آید. البته فراموش نکنید که کش آمدن پارچه با نرمی آن فرق دارد، اگر پارچه ای در دستان شما کش آمد از خرید آن صرف نظر کنید زیرا پارچه ای را برای مبلتان انتخاب کنید نباید پس از چند بار نشستن دفرمه شده و شکلش را از دست بدهد.
  5. در مورد رنگ پارچه مبل هم توجه کنید که رنگ هایی که به اصطلاح چرک تاب هستند و در واقع دیرتر کثیف و لک می شوند مانند رنگ های فیلی یا کاراملی، را در اولویت قرار دهید.

 

خانه ایده آل خود را بسازید:

استفاده از پرده های طرح دار و رنگی در پذیرایی و نشیمن خانه



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<