سنگ آنتیک نما ؛ راهنمای انتخاب و بررسی قیمت ها

نمای سنگ آنتیک موجب زیباتر شدن، چشمگیرتر شدن و متفاوت تر شدن نمای ساختمان شده و همین جذابیت ها و زیبایی های بصری است که بخشی از احساس رضایت ساکنان خانه را از بودن در چنین ساختمانی فراهم می کند. سنگ آنتیک نمای بیرون ساختمان از انواع مختلفی از جمله سنگ های تراورتن، مرمر و دیگر سنگ ها است که هر کدام با ویژگی ها و رنگ بندی های خود مشخصات ظاهری ساختمان را بهبود می بخشند. در این متن به موضوع سنگ آنتیک نما یا نمای ساختمان با سنگ آنتیک و همینطور قیمت سنگ آنتیک نمای ساختمان پرداخته خواهد شد.

سنگ آنتیک نمای بیرون ساختمان چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

این سنگ ها از خرده سنگ های مختلفی نظیر تراورتن و مرمر ساخته شده اند که به وسیله رزین و مواد دیگر در کنار هم می چسبند. با اینکه انواع سنگ آنتیک نما در واقع از ضایعات سنگ های معدنی معرفی شده بدست آمده و ساخته می شوند، اما ارزش فراوانی به لحاظ زیبایی شناسی دارند. از ویژگی های مثبت و مزایای سنگ آنتیک نمای بیرون ساختمان به موارد زیر می توان اشاره کرد:

  • سنگ آنتیک نما در برابر تغییرات آب و هوایی نظیر سرما و گرما و یخ زدگی و نور خورشید و برف و باران و غیره از مقاومت بسیار خوبی برخوردار هستند.
  • این سنگ ها در برابر اشتعال و آتش سوزی مقاومت بالایی را از خود نشان می دهند.
  • سنگ آنتیک نما در مقایسه با دیگر سنگ هایی که در نمای ساختمان به کار می رود، به دلیل متخلخل بودن از وزن کم تری برخوردار است. این وزن کم هم حمل و جابجایی آن را راحت تر می کند و هم در کمتر شدن وزن کلی ساختمان موثر است. همچنین این وزن کم باعث می شود تا در هنگام بلایای طبیعی مانند زلزله میزان خطر آفرین بودن آنها به نسبت کمتر شود.
  • چسبندگی سنگ آنتیک نما بر روی سطح دیوار بالا بوده و یکی از دلایل آن وجود تخلخل در این سنگ ها است.
  • نصب انواع سنگ آنتیک نما راحت و آسان بوده و در کمترین زمان ممکن انجام می گیرد.

معایب سنگ آنتیک نما

هنگامی که سخن از مزایای یک محصول می شود، در ادامه باید معایب آن نیز ذکر گردد تا با داشتن اطلاعات کافی بتوان بهترین انتخاب را انجام داد. یکی از معایب سنگ آنتیک نما آن است که این سنگ برای هر فرم نمایی مناسب نیست. مثلا در فضاهای قوسی و منحنی شکل استفاده از این سنگ ها با مشکل همراه است. دیگر موضوعی که به عنوان یکی از معایب سنگ آنتیک نما مطرح می شود، قابل تعمیر نبودن آنهاست. در صورتی که یک یا بخشی از این سنگ ها دچار آسیب و شکستگی شوند، باید آن بخش نمای سنگی به کلی تعویض گردد.

انواع نمای ساختمان با سنگ آنتیک

تنوع در طرح ها و مدل های نمای ساختمان با سنگ آنتیک بسیار فراوان است و از انواع مختلف سنگ آنتیک با رنگ های متفاوت گرفته تا ترکیبی از متریال های مختلف ( مانند ترکیب چوب و سنگ آنتیک یا ترکیب سنگ آنتیک با سنگ های دیگر ) را شامل می شود. نمای سنگ آنتیک باعث می شود تا افراد در نگاه و برخورد اول با ساختمان، مجذوب وقار و شکوه آن شوند، خصوصا اگر کاربرد سنگ آنتیک نما با نورپردازی هایی برای زیبایی بیشتر همراه باشد. تناسب رنگ های به کار رفته در نمای سنگ آنتیک با رنگ درب ورودی و یا چهارچوب پنجره ها نیز اهمیت زیادی در بهبود جلوه نمای ساختمان خواهد داشت.

سنگ آنتیک نما
سنگ آنتیک نما
سنگ آنتیک نما
سنگ آنتیک نما
سنگ آنتیک نما
سنگ آنتیک نما

از چه رنگ هایی برای سنگ آنتیک نما استفاده می شود؟

اگر تصمیم به استفاده از سنگ آنتیک برای نمای ساختمان خود دارید، حتما این سوال برای تان پیش می آـید که چه رنگی برای سنگ ها انتخاب کنیم تا بهترین تاثیر را داشته باشند؟ در واقع باید گفت که این سنگ ها در رنگ هایی ساخته می شوند که همگی برای استفاده در چنین فضاهایی مناسب اند. رنگ هایی نظیر انواع طوسی های روشن و تیره، انواع قهوه ای ها و کرم بیشترین استفاده را به عنوان سنگ آنتیک نما دارند. سنگ هایی با این رنگ ها هم به اندازه کافی رسمی هستند و هم در ایجاد نمایی دلپذیر و دوست داشتنی کمک می کنند. این سنگ ها هم در ساختمان ها و آپارتمان های خانگی و هم در نمای ساختمان های اداری کاربرد زیادی دارند.

نمای ساختمان با سرامیک و سنگ آنتیک

همانطور که گفته شد در نمای ساختمان می توان از سنگ به همراه یک متریال دیگر استفاده نمود. یکی از متریال های پر استفاده سرامیک است و نمای ساختمان با سرامیک و سنگ آنتیک بسیار زیبا و جذاب به نظر می رسد. البته سرامیک دوام و مقاومت سنگ را ندارد و به همین دلیل بهتر است از آن در ساختمان های یک یا دو طبقه ی ویلایی استفاده شود. اگر نمای ساختمان با سرامیک و سنگ آنتیک را انتخاب کرده اید، پیشنهاد می شود در مورد هماهنگی طرح و رنگ بین این دو دقت زیادی به خرج دهید تا نتیجه کار زیبا و مناسب به نظر آید.

قیمت سنگ آنتیک نمای ساختمان

قیمت این سنگ ها مشابه با سنگ هایی است که در نمای داخلی خانه ها به کار می روند. مواردی که بر قیمت سنگ آنتیک نمای ساختمان تاثیر گذارند شامل جنس و کیفیت سنگ به کار رفته، جنس و کیفیت مواد افزوده شده به آن و همینطور ابعاد سنگ و ضخامت آن است. جدول زیر قیمت سنگ آنتیک نمای ساختمان را برای تعدادی از این سنگ ها بررسی می کند.

سنگ آنتیک نما قیمت سنگ آنتیک نمای ساختمان (هر متر مربع)
قیمت سنگ آنیتک طوسی طرح مربعی 290 هزار تومان
قیمت سنگ آنیتک جوشقان نگینی 280 هزار تومان
قیمت سنگ آنیتک انیکس مرمر 390 هزار تومان
قیمت سنگ آنیتک تراورتن سه بعدی کهبد 390 هزار تومان
قیمت سنگ آنیتک سفید سیلور 250 هزار تومان
قیمت سنگ آنیتک شکلاتی چرخشی 240 هزار تومان
قیمت سنگ آنیتک سفید شکلاتی حصیری 260 هزار تومان
قیمت سنگ آنیتک انیکس حجمی 230 هزار تومان
قیمت سنگ آنیتک گیوتین انیکس قهوه ای 108 هزار تومان
قیمت سنگ آنیتک سیلور 270 هزار تومان
قیمت سنگ آنیتک جوشقان رگه لیمویی 520 هزار تومان
قیمت سنگ آنیتک بادبر سفید لیمویی 380 هزار تومان
قیمت سنگ آنیتک بادبر گردویی 350 هزار تومان
قیمت سنگ آنیتک گیوتین مخلوط 215 هزار تومان

 

موارد مهم در رابطه با سنگ آنتیک نمای بیرون ساختمان

  • برای اجرای نمای ساختمان با سنگ آنتیک از ملات، بتن و چسب مخصوص سنگ آنتیک استفاده می شود.
  • سنگ های آنتیک با گذشت زمان نیاز به تمیز کردن دارد. برای تمیز کردن این سنگ ها بهتر است از برس های نرم استفاده شود و هرگز از آب با فشار زیاد بر روی سنگ ها و مواد شوینده اسیدی استفاده نشود.
سنگ آنتیک نما
سنگ آنتیک نما
سنگ آنتیک نما
سنگ آنتیک نما
سنگ آنتیک نما
سنگ آنتیک نما

خانه ایده آل خود را بسازید:

برای نمای ویلایتان کدام نما را انتخاب می کنید؟ مدرن، آجری یا رومی؟

طراحی سنگ دیوار پارکینگ و بهترین سنگ / سرامیک برای دیوار پارکینگ



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<