سینک ظرفشویی سنگی (گرانیتی، مرمر، کورین) به همراه قیمت

چیدوپلاس 17 آبان 1400 ،

سینک های ظرفشویی که در آشپزخانه ها به کار می روند در چند نوع استیل، گرانیت، کورین، کوارتز و شیشه ساخته و به فروش می رسند. سینک های استیل برای مردم آشناترند زیرا سال های سال است که از این سینک ها در آشپزخانه خود استفاده می کنند. اما شاید با سینک ظرفشویی سنگی کمتر آشنایی داشته باشید. این سینک ها از سنگ های طبیعی مانند گرانیت و مرمر و یا سنگ های مصنوعی و مهندسی شده نظیر کورین و کوارتز ساخته می شوند و دارای ویژگی هایی عالی برای استفاده در محیطی نظیر آشپزخانه هستند.

ویژگی های سینک ظرفشویی سنگی

  • ساخت یکپارچه: یکی از مهم ترین ویژگی های سینک ظرفشویی سنگی ساخت یکپارچه و یکدست آنهاست. این سینک ها به گونه ای قالب گیری و ساخته می شوند که در محل اتصالات (اتصال به کابینت و اتصال به قسمت شیرآلات) بدون درز بوده و هیچ گونه آبی از این محل ها عبور نمی کند.
  • یکدست و بدون تخلخل: هیچ گونه خلل و فرجی بر روی سطح سینک ظرفشویی سنگی وجود ندارد و سطح آنها کاملا یکدست است. آب در داخل آنها نفوذ نکرده و نگرانی از بابت نم دادن به کابینت وجود ندارد.
  • مقاوم در برابر ضربه: سینک ظرفشویی سنگی مقاومت خوبی در برابر ضربه دارد البته در صورتیکه این ضربه چندان محکم و شدید نباشد، که در آشپزخانه های خانگی امکان برخورد چنین ضربه هایی وجود ندارد.
  • مقاوم در برابر خراش: سینک های سنگی در برابر خط و خش مقاومت خوبی از خود نشان می دهند. بعضی از آنها دارای مقاومت بسیار بالا و بعضی دیگر مقاومت کمتری دارند. اما به طور کلی وسایل نوک تیر، اسکاچ و غیره آسیب چندانی به سینک ظرفشویی سنگی وارد نمی کند.
  • مقاوم در برابر حرارت: سینک ظرفشویی سنگی در برابر حرارت بالا بسیار مقاوم است، دچار ترک خوردگی نمی شود و در برابر شوک های حرارتی پایداری خوبی از خود نشان می دهد. اگر در سینک آب جوش بریزید و یا ظروف داغ را بر روی آن بگذارید مشکلی برای سینک سنگی به وجود نمی آید. البته درباره سینک کورین در این مورد باید کمی با احتیاط برخورد کرد.
  • مقاوم در برابر مواد شیمیایی: سینک ظرفشویی سنگی در برابر محلول ها و مواد شیمیایی مقاومت بسیار بالایی دارد. مواد شوینده معمولی و تمیز کننده های سطوح بدون هیچ نگرانی بر روی سینک های سنگی استفاده می شوند. تنها جهت احتیاط توصیه می گردد از مواد شیمیایی بسیار قوی مانند اسید ها در این سینک های سنگی استفاده نگردد.
  • ضد زنگ، ضد جرم: بر خلاف سینک های استیل که در موارد بی کیفیت دچار زنگ زدگی می شوند، سینک ظرفشویی سنگی هرگز دچار این مشکل نخواهد شد. درباره جرم گرفتگی نیز خیال تان از بابت سینک ظرفشویی سنگی راحت باشد. تنها ممکن است در مناطقی که آب دارای رسوب زیاد است، سینک سنگی رسوب بگیرد که البته به راحتی از بین می رود.
  • ضد باکتری: یکی از ویژگی های مهم سینک ظرفشویی سنگی آنتی باکتریال بودن آن است. از نظر بهداشتی این سینک ها بسیار توصیه می شوند و تمیز کردن شان هم آسان است.
  • شستشوی آسان: سینک ظرفشویی سنگی به راحتی توسط مواد شوینده تمیز می شود. این کار را حتی با یک اسکاچ نرم و آب نیز می توان انجام داد و هیچ مشکلی از این بابت وجود ندارد.
  • دوام و ماندگاری: سینک های سنگی ماندگاری بسیار بالایی دارند و اگر اتفاق خیلی ویژه و عجیبی برای شان نیوفتد تا سال ها برای شما سالم و بدون اشکال باقی می مانند.
  • وزن بالا: از معایب سینک ظرفشویی سنگی می توان به وزن بالای آن اشاره کرد. این سینک ها در مقایسه با سینک های استیل که معمولا ضخامت کمی در حدود ۰٫۶ تا ۰٫۸ میلیمتر دارند، هم از ضخامت بیشتری برخوردارند و هم وزن بالاتری دارند.
  • قیمت بالا: قیمت سینک ظرفشویی سنگی در برابر سینک استیل بالاتر است اما باید بدانید که برای داشتن یک وسیله لوکس و خاص و با دوام هزینه بیشتری را هم باید پرداخت کرد.

سینک ظرفشویی گرانیتی

یکی از انواع سینک های سنگی نوع گرانیتی آن است. می توان گفت با کیفیت ترین و مقاوم ترین و بهترین سینک سنگی که می توان برای آشپزخانه تهیه کرد، سینک ظرفشویی گرانیتی است. سینک گرانیتی در مقایسه با سینک های دیگر ویژگی های بهتری دارد. مثلا در برابر اشتعال مقاومت بالایی دارد، هرگز دچار ترک خوردگی نمی شود، و خراش و ساییدگی بر روی آن اثری ندارد. ولی از معایب آن می توان به قیمت بالاتر این سینک ها در مقایسه با سایر سینک های سنگی اشاره کرد، همچنین وزن گرانیت نسبت به دیگر سنگ ها بیشتر است.

سینک ظرفشویی مرمر

این نوع سینک سنگی بسیار شیک و خاص است و این به دلیل آن است که سنگ مرمر یکی از زیبا ترین سنگ ها در دنیا به شمار می رود. سینک ظرفشویی مرمر نیز به مانند سایر سینک ها که در بالا توضیح داده شد دارای ویژگی هایی نظیر مقاومت در برابر رطوبت و حرارت، ضد باکتری، شستشوی آسان، سطح یکپارچه و غیره است. از معایب سینک ظرفشویی مرمر موضوع کمبود آن است. کمتر پیش می آید که این سینک ها به صورت پیش ساخته به فروش برسند و معمولا کسی که علاقمند داشتن یک سینک ظرفشویی مرمر است، باید آن را سفارش ساخت دهد.

سینک ظرفشویی کورین

سنگ مصنوعی کورین که ساخته شده توسط انسان است و همان ویژگی های سنگ های طبیعی را داراست، در ساخت سینک ظرفشویی مورد استفاده قرار می گیرد. سینک های ساخته شده با کورین وزن کمتر و همینطور قیمت تمام شده کمتری دارند. این سینک ها نیز همانند سینک های گرانیت و مرمر خاصیت نفوذ ناپذیری، مقاومت در برابر حرارت و دیگر ویژگی ها را دارا هستند. یکی از معدود معایب سینک های کورینی آن است که در صورت قرار دادن ظرف خیلی داغ بر روی آنها ممکن است لکه ای ایجاد گردد. از دیگر معایب آن به کدر شدن آن پس از گذشت مدت زمانی می توان اشاره کرد که البته هر دوی این مشکلات به وسیله پولیش زدن سینک ظرفشویی کورن از بین خواهد رفت.

قیمت سینک ظرفشویی سنگی

همان طور که گفته شد سینک های سنگی دارای قیمت بالاتری نسبت به سینک های استیل هستند. قیمت سینک ظرفشویی سنگی گرانیتی بین ۲ تا ۴ میلیون تومان قرار می گیرد؛ سینک های کورین ارزان تر بوده و عمدتا دارای قیمتی در حدود ۲ میلیون تومان هستند. در هنگام خرید و یا سفارش ساخت سینک های سنگی به موارد زیر دقت کنید:

  • ابعاد سینک
  • عمق لگن
  • دو لگنه یا تک لگنه یا یک و نیم لگنه بودن
  • طرح سینک : فانتزی یا ساده

انتنخاب بهترین سینک سنگی برای آشپزخانه

سینک های سنگی بر خلاف سینک های استیل از تنوع طرح و رنگ گسترده تری برخوردار هستند و این باعث می شود تا ست کردن و هماهنگی آنها با سایر قسمت های آشپزخانه از جمله کابینت ها راحت تر صورت گیرد. سینک های سنگی که به رنگ مشکی ساخته می شوند طرح و رنگی کاملا مدرن دارند و در آشپزخانه های امروزی به خوبی جای می گیرند. سینک های سفید و یا قهوه ای و کرم نیز در آشپرخانه هایی با کابینت های سفید و رنگ های روشن به زیبایی خودنمایی می کنند. بیشترین سینک های سنگی به صورت مات و بدون طرح ساخته می شوند اما بعضی از آنها دارای طرح ها و رگه هایی طلایی، سفید و یا مشکی هستند که ظاهرشان را بسیار جذاب کرده است.

خانه ایده آل خود را بسازید:

سینک ظرفشویی کورین زیبا کننده آشپزخانه شما با ظاهری زیبا و جذاب

سینک گرانیتی، سینکی زیبا و منحصر به فرد با تنوع رنگ و طرح بالا

سینک شیشه ای مشکی و سفید، مزایا و معایب به همراه قیمت

 



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<