ترکیب زیبایی و فناوری با مدل پرده زبرا

چیدوپلاس 17 آذر 1399

پرده زبرا نسل جدید پرده های عرضه شده به بازار هستند و امروزه بسیاری از کسانی که به دنبال خرید پرده برای خانه، آشپزخانه یا حتی محل کار خود مانند دفتر و اداره هستند، پرده های زبرا را انتخاب می کنند. پرده زبرا به دلیل تنوع طرح و رنگ بسیار زیاد و نصب راحت و بدون دردسر بسیار پر طرفدار شده است. جنس پرده زبرا عموما از نخ و پلی استر بوده و و ترکیبی از پرده کرکره، پرده شید رول و پرده توری است. در کنار این پرده یک زنجیر قرار دارد که با حرکت دادن آن می توان نور ورودی را تنظیم کرد؛ به حرکت درآمدن نوارهای تور و پارچه باعث شده که از این طریق نور عبوری از پرده به میزان دلخواه تنظیم می شود. همچنین می توان با بالا بردن کامل پرده، از نور کامل روز و همچنین منظره شب لذت برد. از مزایای پرده زبرا می توان به دوام و عمر بالا، نصب آسان و سریع، تنوع بالای طرح، وزن سبک و کاربری آسان و راحت اشاره کرد.

انواع طرح های پرده زبرا

انواع مختلفی از پرده زبرا در بازار موجود است. این مدل ها شامل پرده زبرا ساده، پرده زبرا ترکیبی، پرده های زبرا طرح دار، پلیسه، سیلوئت و پرده زبرا مخصوص اتاق کودک هستند. همانگونه که گفته شد تنوع طرح و رنگ پرده زبرا بسیار زیاد است. می توان گفت این تنوع به وسعت تمام رنگ ها و طرح های جهان است، زیرا در ساخت این پرده ها طرح مورد نظر بر روی آن چاپ می شود. پس هر طرحی قابلیت تبدیل شدن به پرده زبرا را دارد. بنابراین با توجه به مکان مورد نظر طرح متناسب با آن مکان را انتخاب کنید.

انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا

پرده زبرا برای آشپزخانه

همانطور که اشاره شد برای پرده های زبرا طرح ها مختلفی وجود دارد. اگر می خواهید برای آشپزخانه پرده زبرا تهیه کنید، می توانید از طرح های گل دار آن بخرید. آشپزخانه فضایی غیر رسمی است که در انتخاب وسایل آن اختیار عمل بیشتری دارید. پس طرح های رنگی و چشم نواز بهترین انتخاب ها خواهند بود. اگر آشپزخانه شما کوچک است و پنجره کوچکی هم دارد، در انتخاب پرده زبرا شک نکنید. پرده زبرا به دلیل ساختار ساده و مسطح خود، علاوه بر پوشاندن پنجره، فضایی از آشپزخانه را اشغال نمی کند. همچنین به خاطر جنس تور و پارچه ای که دارد، جلوی ورود نور را نمی گیرد. اگر موقعیت خانه شما طوری بود که احتمال دید از خانه رو به رویی وجود داشت، به راحتی می توانید با تنظیم آن در هر موقع از شبانه روز، جلوی دید را گرفته و حریم خصوصی خانه خود را حفظ کنید.

انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا

برای آشپزخانه هایی که موقعیت کابینت های آن طوری است که اجاق گاز در کنار پنجره قرار گرفته است، استفاده از پرده های توری و حریر خطر آتش سوزی را افزایش می دهد و همیشه این نگرانی وجود دارد که پرده در اثر برخورد با شعله گاز آتش بگیرد. اما در مورد پرده زبرا این امکان بسیار پایین است و دلیلش همان ساختار مسطح بودن آن است. شستشو و نگهداری آن هم بسیار آسان است. برای این کار کافیست پرده زبرا را جدا کرده و درون سطل آبی که از قبل مایع تمیزکننده در آن ریخته شده، قرار دهید. سپس با یک ابر یا اسفنج به آرامی بر روی آن بکشید. مرحله بعد آبکشی پرده با آب تمیز و کم فشار است. پس از آن پرده را در جایی آویزان کنید تا خشک شود. بعد از خشک شدن می توانید دوباره پرده زبرا را سر جای خود نصب کنید. البته برای شستشوی پرده زبرا آسان ترین کار بردن آن به خشک شویی است.

پرده زبرا در پذیرایی

پرده زبرا در پذیرایی هم کاربرد دارد، شما می توانید به جای زیر پرده حریر از پرده های زبرای ساده استفاده کنید و از والان های رنگی برای تنوع دادن به فضای پذیرایی و نشیمنتان استفاده کنید.

انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا

پرده زبرا برای اتاق کودک

اتاق کودک از مکان هایی است که پرده زبرا کاملا برای آن مناسب است. طرح های فانتزی بسیار متنوعی متناسب با سن و جنسیت کودک در بازار وجود دارد. اگر کودکتان دوره نوزادی را گذرانده و سه سال به بالاست، کافی است که علاقه مندی کودک خود را بدانید و شخصیت کارتونی مورد علاقه او را بشناسید. پرده زبرا با طرح های حیوانات فانتزی و عروسکی، باب اسفنجی، کیتی کت، ماشین، رنگین کمان و دیگر طرح های فانتزی مورد علاقه کودکان قابل خریداری است. همچنین در کارگاه های ساخت پرده های زبرا این امکان وجود دارد تا طرح مورد نظر شما را بر پرده زبرا چاپ کنند. برای اتاق کودک خود می توانید عکس فرزند تان را بر پرده زبرا چاپ کنید. در انتخاب پرده اتاق کودک انتخاب های بیشتری هم وجود دارند که در این مطلب می توانید مشاهده کنید.

مدل پرده اتاق کودک
مدل پرده اتاق کودک
مدل پرده اتاق کودک

پرده زبرا طرح دار

از طرح های دیگر پرده زبرا برای محیط های غیر رسمی مانند اتاق های نشیمن و اتاق خواب می توان به پرده زبرا با طرح سه بعدی اشاره کرد. طراحی این پرده ها به گونه ای است که با حرکت زنجیر کنار پرده و تنظیم لایه ها، طرح چاپ شده به گونه ای سه بعدی نمایان می شود. این طرح ها هم به صورت اشکال هندسی و هم طرح های دیگر بر روی پرده های زبرا چاپ و اجرا می شوند.

انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا

پرده زبرا برای محیط اداری

اگر قصد خرید پرده برای دفتر کار خود را دارید، باید پرده ای انتخاب کنید که هم در عین سادگی زیبا بوده و هم کاربری آن آسان باشد. بنابراین پرده زبرا بهترین انتخاب خواهد بود. برای محل های اداری پرده زبرا با طرح های ساده با رنگ هایی سنگین و موقر کاملا مناسب هستند. پرده زبرا با طرح چوب هم برای مکان های اداری انتخاب های خوبی هستند. خصوصا اگر دکوراسیون محل کار با چوب انجام شده باشد.

انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا
انواع پرده زبرا

پرده دو مکانیزم

پرده های دبل یا پرده های دو مکانیزم به پرده هایی می گویند که به دو حالت شب و روز قابل تنظیم هستند. این پرده ها از دو پرده مجزا و مستقل تشکیل شده اند که با در کنار هم قرار گرفتن شان یک پرده زبرا واحد شکل می گیرد. پرده زیرین همان پرده شید است که در روز آن را بالا برده تا نور خورشید وارد خانه شود و در شب آن را پایین می آورند. این در حالی است که پرده رویی ثابت باقی می ماند.

قیمت و نصب پرده زبرا

پرده زبرا بر اساس کیفیت آن قیمت گذاری می شود، در بازار قیمت پرده زبرا از متری 200 هزار تومان به بالا قابل تهیه است. بدیهی است که پایین ترین قیمت مربوط به زبرا های ساده  و با کیفیت معمولی است، طرح دار شدن و بالا رفتن کیفیت موجب گران تر شدن پرده زبرا می شود. مسئله مهم دیگر در مورد پرده های زبرا موضوع نصب آن است. نصب پرده زبرا به دو صورت دیواری و سقفی امکان پذیر است و توسط خود شما به راحتی انجام می پذیرد. برای این کار به یک پایه مخصوص نصب دیواری یا سقفی، متر، رول پلاک و دریل نیاز دارید. برای نصب دیواری ابتدا باید محل مورد نظر را علامت گذاری و سوراخ کنید، سپس پایه را توسط پیچ و رول پلاک به دیوار وصل کنید. پس از آن پرده زبرا را از قسمت پشت آن که دارای یک شیار است، داخل پایه سقفی قرار داده و با یک فشار اندک، آن را در پایه چفت کنید. در نصب پرده زبرا به صورت سقفی همان کارهای قبلی انجام شود با این تفاوت که این بار پایه بر روی سقف نصب و محکم می شود.



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<