چیدمان هر فضا، تعیین کننده ی هویت آن مکان است؛ میز و صندلی هایی با تعداد زیاد به ما حس کلاس آموزشی القا میکند. زمین خط کشی و تور یک سالن ورزشی و سیستم های کامپیوتری و پارتیشن بندی، فضای اداری را به ما نشان میدهد، پس ما میتوانیم یک فضا را با چیدمان معرفی کنیم و نقاط برجسته ای برای جلب توجه در آن ایجاد کنیم. در چیدمان اتاق مدیریت هم با یک دکوراسیون درست و فکر شده، می توانیم یک محیط با پرستیژ و پر ابهت ایجاد کنیم؛ اتاق مدیریت یکی از مهمترین فضاهای یک شرکت است و چیدمان آن باید به گونه ای باشد که اطمینان و اعتماد کارمندان و مشتری را جلب کند. پیش تر با چیدن یک میز نسبتا بزرگ و یک صندلی مدیریتی فضای مدیریتی تعریف می شد اما امروزه این موضوع تفاوت زیادی کرده است و دو روش برای چیدمان اتاق مدیریت در نظر گرفته می شود یا یک چیدمان مینیمال با وسایل کم اما خاص و ویژه مدنظر قرار میگیرد ( بیشتر در فضاهای کوچک) و یا یک دکوراسیون مجلل و ویژه مدیریتی. موارد متفاوتی در دکوراسیون اتاق مدیریت نقش اساسی دارند که در این مطلب به بررسی آنها می پردازیم:
رنگ های تاثیر گذار
جلب اعتماد مشتری ها برای ایجاد اطمینان در بستن قرارداد های کوچک و بزرگ از مهمترین اهداف شرکت است و این موضوع با نوع دکوراسیون داخلی و همچنین رنگ هایی که در فضا استفاده میشود رابطه ی تنگاتنگی دارد. رنگ های بکار برده شده در اتاق مدیریت باید متناسب با نوع کار و زمینه ی شغلی باشند تا در ذهن مخاطب تاثیر به یاد ماندنی بگذارد. رنگ های خنثی و روشن میتوانند تعادل و آرامش در محیط ایجاد کنند. طیف خاکستری و مشکی برای حفظ جدیت محیط کاری در کنار رنگ های خنثی که باعث جلب اعتماد میشوند، بسیار خوب عمل میکند. میتوانید از رنگ های استفاده شده در لوگو و نام تجاری شرکت در دکوراسیون اتاق مدیریت استفاده کنید و همچنین از تاثیر چوب خصوصا چوب های سرتاسری دیواری در ایجاد یک فضای مدیریتی غافل نشوید.
میز مدیریتی منحصر بفرد
مسلما میز مدیر مهمترین عضو اتاق مدیریت است که باید متناسب با ابعاد اتاق و زمینه ی کاری شما انتخاب شده و با نوع رنگ و چیدمان حاکم بر تمام قسمت های شرکت هم خوانی داشته باشد. بطور مثال اگر شما در زمینه ی فناوری و ای تی فعالیت دارید میتوانید از میز هایی با خطوط نرم و متریال های جدید منعطفی استفاده کنید تا حس پویایی و تازگی در محیط ایجاد کنید و اگر کارهای عمرانی و پروژه های بزرگ دارید از میز های مستطیلی کارشده در رنگ های تیره استفاده کنید. طراحی سفارشی میز مدیریتی یک شرکت قطعا نقطه قوتی برای چیدمان منحصر بفرد اتاق مدیریت می باشد؛ شما میتوانید یک میز بی همتا برای اتاقتان سفارش دهید که مختص به برند کاری و همراه با لوگوی تجاری شما دیزاین شده باشد.
نیم ست مهمان
اگر فضای اتاق مدیریت شما کوچک باشد میتوانید از یک میز مدیریتی و در امتداد قسمت جلویی آن بعنوان میز جلسات استفاده کنید. عرض میز جلسات به منظور دسترسی راحت تر معمولا کم است. اما اگر فضای مدیریتی شما ابعاد بزرگی دارد، بهتر است که آن را به دو قسمت تقسیم کنید، قسمتی میز مدیریت به همراه نیم ست مهمان برای قرار های صمیمانه باشد و قسمت دیگر میز جلسات جداگانه ای برای قرار های رسمی تر و درج قرارداد ها باشد. به این نکته توجه کنید که دکوراسیون اتاق مدیریت در عین دارا بودن امکانات کافی، باید به سادگی و دور از شلوغی بیش از حد دیزاین شود تا ذهن مخاطب به بی نظمی مشغول نشود.
میز و صندلی مهمان معمولا از جنس و رنگ میز و صندلی مدیریت است و با کلیه اجزای فضا هم خوانی دارد. معمولا از رنگ های متشخص و رسمی مثل قهوه ای، آبی یا سفید در پارچه های چرمی در سبک کلاسیک یا مدرن استفاده میشود تا نشان دهنده ی قدرت و اعتماد بنفس باشد. انتخاب مبلمانی با طراحی جدید و زیبا متناسب با ابعاد اتاق از انتخاب های حساس دکوراسیونی خواهند بود. مبل های نیمه استیل و راحتی انتخاب خوبی برای اتاق مدیریت هستند تا در عین حفظ جدیت در فضای کاری، مهمانان احساس صمیمیت داشته باشند، همچنین صندلی های مهمان باید کاملا ارگونومیک باشند تا در طی جلسات طولانی سبب ناراحتی و خستگی نشوند.
نور پردازی تاثیر گذار
اتاق مدیریت باید فضایی پرنور و اعتماد بخش باشد. نورپردازی اصولی و استفاده از نور طبیعی و چراغ های دکوراتیو در کنار هم از مهمترین نیازهای دکوراسیون اتاق مدیریت هستند. نورپردازی ها باید بصورت مینیمال و با ظاهری رسمی باشند، در بعضی موارد اگر دکوراسیون به صورت کلاسیک طراحی شده است می توانید از آباژور های بلند دکوراتیو نیز استفاده کنید.
قفسه ها و شلف ها
قفسه ها و کشو ها عضو جدانشدنی دیزاین فضاهای مدیریتی هستند و مدیر یک مجموعه باید به پرونده ی مشتری های بزرگ و قرارداد های مهم دسترسی داشته باشد و نسخه های اصلی را نزد خود نگه دارد. استفاده از فضاهای خاص و کاربردی برای چیدمان پرونده ها بسیار هوشمندانه است. معمولا این قفسه ها بصورت تو کار و خارج از دید مشتری ها هستند. چیدمان شلف یا طبقات باید بصورتی باشد که شما دسترسی آسانی به آنها داشته باشید. جنس بکار برده شده در قفسه بندی هم معمولا از جنس میز و صندلی اتاق مدیریت خواهد بود.
لوازم دکوری
برخلاف عقیده ی بسیاری استفاده از عناصر دکوراتیو در فضای اداری از نقاط قوت شما خواهد بود. تابلو های هدیه شده به شرکت یا تصاویر پروژه های موفق باعث حس اعتماد بنفس در محیط می شوند. استفاده از یک یا دو گونه گیاه بزرگ برای اتاق مدیریت در گلدان هایی همخوان با ست مدیریتی بسیار مناسب و مدرن خواهد بود و حس نشاط را در محیط اداری افزایش میدهد. دیوارکوب های مدرن، کتابخانه ی چوبی سرتاسری و فرش های دکوراتیو میتوانند از اکسسوری های محبوب دکوراسیون اتاق مدیریت باشند.
فضای مدیریتی شما علاوه بر نشان دادن نظم حاکم بر شرکت و جدیت در کار، باید محیط مناسبی برای رفت و آمد کارمندان و مهمانان باشد و تا حدودی مطابق سلیقه ی شخصی مدیر، دیزاین شود تا نتیجه بهتری بر بازدهی کلی شرکت داشته باشد.
خانه ایده آل خود را بسازید:
۱۸ مدل میز منشی یا دکوراسیون رسپشن شیک و مدرن