مغازه های پروتئینی که در آنها انواع فرآورده های گوشتی به فروش می رسد باید همانند سایر مغازه ها و فروشگاه ها از طراحی و چیدمانی عالی برخوردار باشند. دکوراسیون مغازه پروتئینی باید به نحوی طراحی و اجرا گردد که مشاهده محصولات توسط مشتریان به خوبی و راحتی صورت گیرد و آنها بتوانند با خیال راحت تری دست به انتخاب بزنند. همچنین دکوراسیون مغازه پروتئینی باید به شکلی انجام شود که بتوان محصولات متنوعی را در فروشگاه یا مغازه به فروش رساند. ما در این متن سعی داریم تا بهترین پیشنهاد ها را درباره یک دکوراسیون مغازه پروتئینی شیک و هر آنچه به آن مربوط است، ارائه دهیم. با ما همراه باشید.
دکوراسیون مغازه پروتئینی شامل چه بخش هایی است؟
در مغازه های فروش محصولات پروتئینی به چند یخچال برای نگهداری محصولات، ویترین برای فروش محصولاتی که به سرما نیاز ندارند، شلف و طبقه در صورت نیاز، و همچنین میز و صندلی و امکانات فروش برای فروشنده نیاز است. طراحی داخلی پروتئینی شامل چیدمان دیوار ها و کف، نورپردازی و لوازم و وسیل کاربردی و دکوری و تزیینی است که در نظر مشتری زیبا جلوه می کند. برای داشتن یک مغازه پروتئینی شیک متراژ و بزرگی و کوچکی آن مهم نیست. بلکه انتخاب رنگ و نور مناسب، نحوه طراحی و چیدمان و استفاده درست از اکسسوری ها اهمیت زیادی خواهد داشت.
طراحی دیوار ها و کف در دکوراسیون مغازه پروتئینی
اگر می خواهید طراحی داخلی پروتئینی تان درست و اصولی و حرفه ای باشد، موضوع کف و دیوار ها را جدی بگیرید. شاید با خودتان بگویید دیوار ها پشت یخچال ها مخفی می شوند و کف هم در نظر کسی نمی آید. اما این فکر اشتباه است. این دو موضوع تاثیر فوق العاده ای بر شکل و شمایل مغازه شما خواهند داشت. رنگ دیوار ها تاثیر زیادی بر روی مشتری می گذارد. انتخاب رنگ درست می تواند در آنها احساس خوبی ایجاد کند. همچنین رنگ دیوار ها فضای مغازه را باز تر یا بسته تر جلوه می دهد. پس اگر مغازه تان کوچک است به سراغ رنگ های روشن برای دیوار ها بروید. بهترین رنگ هایی که برای دیوار ها در دکوراسیون مغازه پروتئینی پیشنهاد می شود رنگ های روشن و خنثی است. ایجاد نقش های گرافیکی بر روی دیوار هم پیشنهاد خوبی برای جذاب تر شدن فضای مغازه خواهد بود. اگر می خواهید یک مغازه پروتئینی شیک داشته باشید باید به جزییات توجه کنید.
انواع یخچال و ویترین در دکوراسیون مغازه پروتئینی
معمولا از یخچال های عمودی و ایستاده در مغازه های پروتئینی استفاده می شود. اما هیچ قانونی در این زمینه وجود ندراد و شما می توانید از مدل های دیگری برای مغازه خود استفاده کنید. مثلا یخچال های ویترینی که افقی بوده دارای طبقات برای قرار دادن کالباس و سوسیس و دیگر محصولات هستند، جلوه خوبی به مغازه می دهند. برای ویترین های غیر یخچالی هم از انواع ویترین های چوبی یا فلزی می توان استفاده کرد. برای زیبایی هر چه بیشتر دکور می توانید از ریسه های نور مخفی برای روشن کردن ویترین ها استفاده کنید.
نحوه چیدمان مغازه پروتئینی
دکوراسیون مغازه پروتئینی باید به نحوی اجرا شود که محصولات مختلف به خوبی در معرض دید مشتری قرار داشته باشند. معمولا مغازه های پروتئینی کوچک هستند و در آنها از یک یا دو یخچال و یکی دو ویترین استفاده می شود. محصولاتی که به سرما نیاز دارند مانند سوسیس و کالباس، همبرگر، قارچ، غذاهای نیمه آماده مانند پیتزا، فلافل و انواع ناگت و غیره، نان پیتزا نیمه آماده، پنیر پیتزا و دیگر مواد باید به صورت مرتب و منظم در یخچال ها چیده شوند. نحوه چیدمان آنها باید به شکلی باشد که کیفیت ظاهری آنها به خوبی نمایان باشد و مشتری با دیدن شان انتخاب راحت تری را انجام دهد. پیشنهاد می شود در کنار یخچال لیستی از قیمت های محصولات تهیه کنید و بچسبانید تا انتخاب بر اساس قیمت نیز برای مشتری آسان تر باشد.
پیشنهاد می شود نحوه چیدمان مغازه پروتئینی به این شکل باشد که مشتری از یک سمت محصولات اصلی و فراورده های پروتئینی را خریداری کند و سمت دیگر به سراغ خرید نان ساندویچ، سس، نوشیدنی و غیره برود. در واقع در یک مغازه پروتئینی کامل تنها سوسیس و کالباس فروخته نمی شود و دیگر مواد غذایی که برای تهیه فست فود لازم ست نیز به فروش می رسد. در اجرای دکوراسیون مغازه پروتئینی می توانید از ویترین های فانتزی و رنگی برای این محصولات استفاده کنید تا فضای مغازه تان بهتر شود.
استفاده از اکسسوری ها و تزیین دکوراسیون مغازه پروتئینی
برای آنکه جلوه و نمای مغازه تان بیشتر به چشم بیاید باید از ایده های خلاقانه و جالب برای تزیین آن استفاده کنید. برای مثال می توانید از برچسب های گرافیکی استفاده کرده و بر دیوار ها و ویترین مغازه بچسبانید. یا اینکه پوستری هایی با موضوع فست فود و رنگ های جذاب و فانتزی بر دیوار ها نصب کنید. همچنین می توانید لوگوی مغازه خود را به صورت بزرگ بر یکی از دیوار های مغازه نصب نمایید. برای آنکه مشتریان بیشتری جمع کنید و درآمد بالاتری داشته باشید از ترفند هایی مانند کیسه ها یا ساک های دستی اختصاصی مغازه خودتان استفاده کنید، ویتیرینی را به محصولات تخفیف دار اختصاص دهید و تخفیف های خوبی برای مشتریان خود قائل شوید. همچنین استفاده از گیاهان سبز و طبیعی را نیز در مغازه فراموش نکنید. هر چه فضا پر طراوات و با نشاط تر باشد، مشتریان تمایل بیشتری برای ورود به مغازه خواهند داشت.
یک ایده جالب دیگر این است که اگر متراژ مغازه تان این اجازه را می داد، یک میز گرد و دو صندلی در مرکز بگذارید تا مشتریان بتوانند برای چند دقیقه ای هم که شده بنشینند و استراحت کنند. در بالای میز یک لوستر آویزی بلند و ساده نصب کنید تا فضایی شبیه به یک کافه یا یک بار تداعی شود. با این کار مغازه تان را تبدیل به مکانی صمیمی و دیدنی کرده اید که همه خصوصا جوان تر ها دوست دارند به آنجا بیایند و خرید های مربوط به دورهمی های دوستانه شان را انجام دهند.
در یک مغازه پروتئینی به چه تجهیزاتی نیاز است؟
برای راه اندازی یک مغازه پروتئینی وجود سه وسیله لازم و ضروری است. یخچال، ویترین و دستگاه برش کالباس. از دیگر وسایل و تجهیزات مورد نیاز برای این مغازه به چاقو، میز کار، انواع کیسه و کاغذ برای بسته بندی، لوازم یکبار مصرف اشاره می شود. نحوه چیدمان مغازه پروتئینی باید به شکلی باشد که برای تمامی این وسایل جای خاصی در نظر گرفته شود. نکته مهم آن است که اگر می خواهید دکوراسیون مغازه پروتئینی تان به خوبی جلوه کند، باید همه چیز تمیز و درخشان باشد. مشتری در حین خرید باید از بهداشت و تمیزی فروشنده و تجهیزاتی که با آن کار می کند اطمینان داشته باشد. این موضوع درباره یخچال ها و خصوصا دستگاه برش کالباس مهم تر است.
کلام پایانی
با صرف کمی هزینه در ابتدای کار و ایجاد یک دکوراسیون مغازه پروتئینی شیک حتما به تعداد مشتریان خود خواهید افزود و هزینه صرف شده با سود بیشتر به شما باز خواهد گشت. هرگز یک دکوراسیون عالی را در رونق کسب و کار خود دست کم نگیرید. در کنار داشتن یک دکور جذاب، وجود یک فروشنده خوش برخورد و صبور، محصولات با کیفیت و اعلا، قیمت های مناسب و تخفیف های خوب هم لازم است تا همه چیز در بالا رفتن درآمد شما تکمیل شود.
خانه ایده آل خود را بسازید:
ایده های راه اندازی کافی شاپ متفاوت ؛ چطور کافه ای جذاب و پولساز داشته باشیم؟