طراحی دکور مغازه و بررسی تمام نکات کاربردی و کلیدی برای فروش بیشتر

چیدو پلاس 09 آبان 1401

همه کسانی که اقدام به راه اندازی مغازه ای می کنند و همه مشتریانی که پا به مغازه ها می گذارند تا اجناس مورد نیاز شان را خریداری کنند می دانند که طراحی دکور مغازه از چه اهمیتی برخوردار است. مشتریان دوست دارند از مغازه ای خرید کنند که علاوه بر قیمت های مناسب و کیفیت بالای اجناس، از نظر زیبایی هم در حد مطلوبی باشد. دکوراسیون داخلی مغازه باید از استاندارد هایی برخوردار باشد تا مشتری از وارد شدن و قدم زدن در آن احساس خوبی پیدا کند. اگر برای طرح دکور مغازه فکری نشده باشد و همه چیز در قفسه ها و روی زمین و جا های دیگر بر روی هم سوار شده باشند، خرید مشتری با حداقل رضایت صورت می گیرد. به دلیل اهمیت طراحی دکور مغازه این متن را به این موضوع اختصاص دادیم و تمام نکات مهم مربوط به آن را بررسی خواهیم کرد.

در طراحی دکور مغازه به چه مواردی باید توجه شود؟

  • شلوغ نبودن دکور

شاید فکر کنید اگر دکور مغازه با اجناس و کالا های مختلف شلوغ و پر نباشد، ممکن است مشتری فکر کند اجناس داخل مغازه شما کم و محدود است. اما این را بدانید که اگر بخواهید تمام آن چیزی را که در مغازه دارید جلوی روی مشتری بگذارید، امکان پذیر نیست و نتیجه کار جزو یک مغازه به هم ریخته و بی نظم چیزی نخواهد شد. اگر به عنوان مشتری به مغازه ای رفته اید شاید برای تان پیش آمده باشد که کالایی را درخواست کرده اید و فروشنده برای آوردن آن از بالا ترین قفسه ها، چندین جنس دیگر را هم به زمین انداخته است. این موضوع حس خوبی را در مشتری ایجاد نمی کند. همچنین خلوت بودن طراحی دکور مغازه باعث می شود که مشتری بتواند هر چیزی را که می خواهد برداشته و به تنهایی نگاه کند و بررسی نماید. این در حالی است که در مغازه هایی پر از جنس و کالا هر کدام از اجناس، به تنهایی قابل مشاهده نیستند و در انبوهِ کالاهای دیگر گم می شوند.

 

 

  • وجود نظم و ترتیب در طراحی دکور مغازه

یکی از موضوعات مهم در مورد دکوراسیون داخلی مغازه آن است که نظم و ترتیب در آن به خوبی رعایت شود. هر کالایی جای مخصوص به خود را داشته باشد و مشتری بداند که برای دیدن و خرید هر مجموعه کالایی باید به کدام قسمت برود و کجا را نگاه کند. اجرای دکور مغازه با رعایت نظم باعث می شود تا هم مشتری با آرامش بیشتری به خرید بپردازد و هم فروشنده برای آوردن یک کالا به زحمت نیوفتد.

 

  • وجود هماهنگی بین طراحی دکور مغازه و کالایی که به فروش می رسد

طرح دکور مغازه باید با کالایی که به فروش می رسد از نظر ماهیت، ظاهر و مفهوم در هماهنگی باشد. برای مثال اگر مغازه لباس فروشی دارید باید از رگال برای نظم دادن دکور استفاده کنید و قفسه های دیواری شاید چندان کمکی به شما نکنند. این در حالی است که در مغازه های شال و روسری فروشی قفسه های دیگر گزینه های بهتری برای طراحی دکور مغازه هستند.

 

  • از نظم دهنده ها استفاده کنید

هنگامی که کار طراحی دکوراسیون داخلی مغازه را انجام می دهید حتما از انواع نظم دهنده که شامل کمد ها، رگال ها، قفسه ها، سبد ها و غیره است، استفاده می کنید. این وسایل کمک می کنند تا نظم بیشتری بر طراحی دکور مغازه حاکم شود و همه چیز در بهترین حال خود قرار گیرند.

 

 

ایده هایی برای طراحی دکور مغازه

  • در طراحی دکور مغازه از ایده های جدید و خلاقانه کمک بگیرید

برای آنکه طرح دکور مغازه تان چشمگیر و خاص باشد باید بتوانید تا جای ممکن از ایده های جدید و خاص کمک بگیرید. برای این کار حتما چرخی در اینترنت بزنید و در سایت های خارجی کمی جستجو کنید. سپس از تصاویری که دیده اید ایده برداری کنید و طبق سلیقه خود، نیاز مشتری، مسائل فرهنگی و منطقه جغرافیایی که در آن زندگی می کنید، این ایده های جدید را پیاده نمایید.

 

  • طراحی های مینیمال و ساده را فراموش نکنید

طراحی دکور مغازه همیشه نباید شلوغ و پر نقش و نگار باشد و در خیلی از موارد طرح دکور ساده و مینیمال بهترین انتخاب برای دکوراسیون داخلی مغازه است. بسته به چیزی که در مغازه به فروش می رسانید و اگر این امکان فراهم بود چنین دکوراسیون های خاصی را اجرا نمایید. اجرای دکور مغازه از این طریق هم هزینه های تان را کاهش می دهد و هم مغازه تان را خاص و متفاوت می کند. مثلا در مغازه فروش عطر یک چیدمان خلوت و ساده با استفاده از رنگ های ملایم و پاستیلی انتخابی عالی برای طراحی دکور مغازه خواهد بود.

 

  • از نماد ها برای تزیین طراحی دکور مغازه استفاده نمایید

ممکن است کالایی که به فروش می رسانید دارای نماد خاص و معروفی باشد. از این نماد و رنگ های به کار رفته در آن کمک بگیرید و در طراحی دکور مغازه خود از آنها استفاده کنید. مثلا در فروشگاه های لوازم آرایشی که معمولا مشتریان خانم به آنها رفت و آمد دارند، رنگ های جذاب مانند قرمز و نماد هایی مانند رژ لب یا لاک تاثیرگذاری زیادی را در طرح دکور مغازه ایجاد می کنند.

 

  • یک تم رنگی را برای دکوراسیون داخلی مغازه خود در نظر بگیرید

انتخاب یک تم رنگی در مغازه باعث می شود که دکور حرفه ای تر و دیدنی تر به نظر برسد. بسته به متراژ مغازه، سلیقه شخصی و کالایی که به فروش می رسانید می توانید بهترین تم رنگی را برای آن انتخاب کنید. برای مثال در مغازه هایی که مربوط که خانم هاست مانند لباس زنانه فروشی، لوازم آرایشی یا لباس زیر فروشی انتخاب رنگ هایی نظیر صورتی، گلبهی، سرخابی و رنگ هایی از این دست عالی خواهد بود.

 

  • ایده هایی جسورانه برای طراحی دکور مغازه پیاده کنید

هم در طراحی و هم در اجرای دکور مغازه جسارت به خرج دهید و از تفاوت ها نترسید. کاری کنید که مغازه شما در میان تمام مغازه ها و فروشگاه های دیگر تک و منحصر به فرد باشد. برای این کار از متریال های جدید بهره ببرید و ایده های تازه ای را برای نمایش اجناس و کالا های مغازه خود به کار بگیرید. ایده هایی که دیگر فروشنده ها از آنها استفاده نکرده اند. معمولی نباشید و کاری کنید که دکوراسیون داخلی مغازه تان هم معمولی نباشد.

 

  • از نورپردازی و انواع روش های آن کمک بگیرید

نورپردازی یک کمک بسیار بزرگ در جهت بهتر شدن طراحی دکور مغازه است. از آن به بهترین نحو استفاده کنید تا اجناسی که بر روی ویترین ها گذاشته اید همچون یک اثر هنری خود را به نمایش بگذارند. در مغازه تان نور کافی را تامین کنید و اجازه دهید مشتری رنگ و طرح کالای مورد نظرش را با نوری کافی مشاهده کند و با خیال راحت تری دست به خرید بزند. از نور های متمرکز برای بهتر نشان دادن برخی از اجناس کمک بگیرید.

 

  • از سبک های کلاسیک و مدرن متناسب با نوع کالا استفاده کنید

بر اساس کالایی که به فروش می رسانید سبک چیدمان و طرح دکور مغازه تان را انتخاب نمایید. مثلا در یک مغازه موبایل فروشی باید از دکوری مدرن و کاملا به روز استفاده کنید و در مغازه مبل فروشی می توانید به سراغ سبک های کلاسیک بروید.

 

 

خانه ایده آل خود را بسازید:

دكوراسيون مغازه لباس زير و ترفند هایی برای جذب مشتری بیشتر

دکوراسیون مغازه خشکبار فروشی و مهم ترین نکات در طراحی چیدمان آن



دیدگاه کاربران

  1. هاشم استکی اورگانی در

    راهنمایی های شما فوق‌العاده است،سپاسگزارم

چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<