کف پوش کابینت، راهی برای تمیز و زیبا بودن داخل کابینت ها

چیدوپلاس 08 دی 1399 ،

در چیدمان و مرتب سازی آشپزخانه ها یکی از بخش هایی که ممکن است شما را به مشکل بیاندازد، کابینت هاست. از کمبود کابینت و زیادی وسایل و ظروف که بگذریم، موضوع مهم پوشش داخل کابینت است. عموما خانم ها برای کابینت های شان به دنبال پوشش هایی هستند که از فضای داخلی کابینت شان محافظت کرده و ظاهری تمیز و زیبا هم داشته باشد. با استفاده از کفپوش داخل کابینت آشپزخانه، کار تمیز کردن آن نیز راحت تر است. برای هر بار تمیزکاری، فقط کافی است کفپوش داخل کابینت را بیرون آورده و آن را بشویید و یا تعویض کنید.

همانطور که گفته شد استفاده از کفپوش داخل کابینت به افزایش طول عمر کابینت و ظروف کمک می کند. اگر ظرف بلور و شیشه ای نازکی داشته باشید که احتمال آسیب دیدن آن در برخورد با کابینت زیاد است، با انداختن یک کفپوش مناسب و قرار دادن ظرف بر روی آن، از شکستن ظرف جلوگیری می کنید. در کابینت های ام دی اف و یا کابینت هایی از نوع های گلاس، سطح داخلی کابینت هم مانند سطح بیرونی اش کمی لیز است. این لیز بودن به راحت تمیز شدن آن کمک می کند اما ممکن است وقتی در کابینت را باز کرده اید، دست تان به طور اتفاقی با یکی از ظروف برخورد کند و ظرف به راحتی لیز خورده و به پایین بیوفتد. بنابراین وجود کفپوش کابینت به ثابت نگه داشته شدن ظروف نیز کمک می کند. همچنین اگر وسایلی نوک تیر مانند چاقو را بخواهید در کشوهای کابینت قرار دهید، احتمال ایجاد خش و خراش بر سطح داخلی کابینت وجود دارد، که کفپوش کابینت از این اتفاق نیز جلوگیری می کند. به طور کلی با صرف هزینه ای اندک برای تهیه کفپوش های داخل کابینت، به زیبایی هر چه بیشتر داخل کابینت خود کمک می کنید.

چه کفپوشی برای داخل کابینت مناسب است؟

در بازار دو نوع کلی کفپوش داخل کابینت موجود است؛ کفپوش چسبی و غیر چسبی. همانطور که از اسم شان پیداست کفپوش های چسبی اگر چسب های قوی و محکمی در ساخت آنها به کار رفته باشد، به داخل کابینت می چسبند و امکان تعویض زود به زود آنها وجود ندارد. پس خیلی گزینه خوبی به شمار نمی روند، حتی ممکن است پس از جدا کردن آنها، چسب شان بر روی کابینت باقی بماند و کاملا تمیز نشود. کفپوش های غیر چسبی هم ممکن است تکان بخورند و جمع شوند بنابراین پیشنهاد ما برای داخل کابینت استفاده از کفپوش های غیر چسبی به همراه چسب های نواری دو طرفه است. در کف پوش های غیر چسبی می توانید به محض خراب شدن با صرف مقداری کمی هزینه به راحتی آنها را تعویض کنید. البته اگر با دقت و وسواس بالایی کفپوش ها را دقیقا به اندازه داخل کابینت قیچی کنید، احتمال حرکت و جابجایی آنها کمتر می شوند. موارد دیگری که در هنگام خرید کفپوش داخل کابینت باید به آن دقت کنید به قرار زیر است:

  • ابعاد روکش : ابعادی را انتخاب کنید که کاملا با سطح کابینت شما فیت باشد و نیاز به برش نداشته باشد.
  • جنس روکش : می تواند از جنس پلاستیک، نمد ، پلی استر و یا فوم ابری باشد.
  • طرح روکش : می توانید از روکش های ساده بی رنگ، روکش های رنگی یا روکش های طرح دار بسته به سلیقه ی خود استفاده کنید.
  • مشبک بودن یا ساده بودن سطح رویی
  • بدون بو بودن
  • قابل شستشو بودن

کفپوش های پلاستیکی فومی برای کابینت هایی که وسایل شکستنی درون آنهاست و کفپوش های پلاستیکی ضد آب برای کابینت زیر سینک گزینه های مناسبی هستند. کفپوش داخل کابینت در طرح ها و رنگ های مختلف در بازار موجودند، برخی از این کفپوش ها بی رنگ و بعضی دیگر رنگی هستند. کفپوش های بی رنگ خود به دو دسته مات و براق تقسیم می شوند. کفپوش های رنگی را با توجه به رنگ کابینت خود می توانید انتخاب کنید. روکش های داخل کابینتی به صورت رول هایی با ابعاد مختلف به فروش می رسند. اکثر این کفپوش ها با عرض حدود 50 سانتی متر هستند که اندازه ای استاندارد برای داخل کابینت ها است. با توجه به تعداد کابینت های خود باید چند رول از این کفپوش ها تهیه نمایید.برای پوشاندن دیواره کابینت ها هم روکش هایی در بازار موجود است که می توانید تمامی فضای داخل کابینت خود را با استفاده از آنها پوشش دهید و پاکیزه سازید.

کفپوش داخل کابینت
کفپوش داخل کابینت
کفپوش داخل کابینت

برای کابینت های زیر سینک آشپزخانه پهن کردن کفپوش ضروری به نظر می رسد. کابینت زیر سینک جایی است که احتمال نشت رطوبت در آن زیاد است. برای محافظت از وسایلی که درون آن می گذارید حتما از کفپوش های پلاستیکی استفاده کنید. این مورد در کابینت هایی که در آنها شیشه های روغن و مواد این چنینی را قرار می دهید هم باید جدی گرفته شود. به جای اینکه هر روز در حال تمیز کردن لکه های روغنی ماسیده توسط مواد شیمیایی و اسپری های پاک کننده سطوح باشید، کفپوش را به راحتی شسته و یا تعویض کنید.  اگر کابینت های فلزی دارید استفاده از کفپوش های کابینت تا حد زیادی از زنگ زدگی آنها ممانعت می کنند. همچنین اگر کابینت شما فلزی و قدیمی است و از قبل دچار زنگ زدگی شده است، با استفاده از این پوشش ها مانع از ورود آلودگی به داخل ظروف خود خواهید شد.

کفپوش داخل یخچال

داخل یخچال هم جایی است که مواد خوراکی در آن قرار می گیرد و احتمال ریختن مواد و کثیف شدن یخچال زیاد است. تمیز کردن داخل یخچال کار سخت و زمان بری است. بنابراین با به کارگیری کفپوشی مناسب برای هر طبقه، به راحتی می توانید به تمیزی و بهداشت داخل یخچال کمک کنید. با بیرون آوردن کفپوش ها و شستن و تعویض آنها دیگر نیازی نیست زمان زیادی را صرف دستمال کشیدن و شستن داخل یخچال صرف کنید. برای داخل یخچال سعی کنید از کفپوش های قابل شستشو استفاده کنید تا بتوانید در هر زمان آنها را بشویید و نیازی به تعویض و دوباره خریدن کفپوش نداشته باشید.کفپوش های مشماعی نازک از جای خود تکان می خورند و ممکن است به مواد غذایی بچسبند. برای داخل جا میوه ای هم بهتر است از کفپوش های فومی استفاده کنید؛ این کفپوش ها رطوبت میوه ها و سبزیجات را جذب می کنند و از کپک زدن و خراب شدن آنها جلوگیری می نمایند.

کفپوش داخل کابینت
کفپوش داخل کابینت
کفپوش داخل کابینت
کفپوش داخل کابینت
کفپوش داخل کابینت
کفپوش داخل کابینت

از کفپوش های کابینت برای داخل کشوها هم می توانید استفاده کنید. کفپوش های داخل کشوها بهتر از طرح های ساده انتخاب شوند زیرا به لحاظ بصری کشو را نامرتب و شلوغ جلوه می دهند. برای کشوها بهتر است کفپوش هایی ضخیم قرار داده شوند زیرا در کشوها وسایلی مانند چاقو و قاشق و چنگال گذاشته می شود و کفپوش باید طوری باشد که به این وسایل نچسبد و با هر بار برداشتن این وسایل از کشو، کفپوش هم به همراه آنها بیرون نیاد.

کفپوش داخل کابینت
کفپوش داخل کابینت
کفپوش داخل کابینت

حتی برای کابینت هایی که در آنها ادویه جات و حبوبات را قرار داده اید هم باید کفپوش مناسب را استفاده کنید. برای این کابینت ها کفپوش های فومی مناسب نیستند چون ممکن است با ریختن ادویه ها بر روی آن، ذرات ریز ادویه به بافت کفپوش وارد شوند و پاک کردن آنها از روی کفپوش بسیار سخت شود. بنابراین از کفپوش ضخیمی استفاده کنید که حالت شیشه ای و کاملا صاف داشته باشند.

خانه ایده آل خود را بسازید:

انواع مدل برچسب روی اپن کابینت



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<