قیمت انواع ویترین مغازه چقدر است؟ (ویترین های ام دی اف، شیشه ای و …)

یکی از بخش های مهم و تاثیر گذار در دکوراسیون هر مغازه ای، ویترین های مورد استفاده در آن است. ویترین ها، قفسه ها، کمد ها و انواع نظم دهنده های دیگر فضای داخلی مغازه را مرتب و منظم می کنند و در جلوه ظاهری آن نیز تاثیر گذارند. به همین دلیل ما در این متن به موضوع قیمت انواع ویترین مغازه می پردازیم و شما را با محدوده قیمتی این وسایل آشنا می کنیم. اگر قصد راه اندازی مغازه را دارید و یا آنکه می خواهید در مغازه تان تغییر دکوراسیونی داشته باشید، پیشنهاد می شود خواندن این متن را از دست ندهید. در این مطلب موارد زیر بررسی می شود:

  • انواع ویترین های مورد استفاده در مغازه
  • موارد تاثیر گذار بر روی قیمت انواع ویترین مغازه
  • قیمت ویترین ام دی اف مغازه
  • قیمت ویترین شیشه ای مغازه
  • هزینه ساخت ویترین مغازه

یکی از دلایلی که فروشنده ها به شکل و طرح ویترین اهمیت می دهند آن است که این وسیله در نمای کلی فروشگاه یا مغازه تاثیر زیادی دارد. مشتری در هنگام ورود به مغازه یکی از اولین چیزهایی که مشاهده می کند ویترین است و علاوه بر آن این ویترین می تواند خرید را برای مشتری آسان یا سخت کند. به همین دلیل است که موضوع قیمت انواع ویترین مغازه نیز اهمیت می یابد.

انواع ویترین های مورد استفاده در مغازه

پیش از آنکه به موضوع قیمت انواع ویترین مغازه بپردازیم خوب است که با انواع ویترین هایی که در مغازه های مورد استفاده قرار می گیرند، آشنا شوید. در مغازه ها و فروشگاه ها از ویترین های چوبی، ام دی اف، فلزی و شیشه ای استفاده می گردد که ترکیب و تلفیق این متریال ها با هم منجر به ساخت ویترین هایی کاربردی و مناسب می شوند. در واقع انتخاب نوع ویترین بستگی خیلی زیادی به کالایی که به فروش می رسانید دارد. مثلا برای کالای لوکس و گران قیمت باید ویترین هایی با متریال گران یا خاص استفاده کنید. ویترین های چوبی یا تمام شیشه ای برای طلا و جواهرات یا عطر مناسب هستند. اما برای کالاهایی با ارزش کمتر مثل لباس از ویترین های ام دی اف یا فلزی هم می توان استفاده نمود.

 

 

  • ویترین ام دی اف مغازه: یکی از محبوب ترین متریال ها در ساخت ویترین مغازه، ام دی اف است. ویترین ام دی اف را در رنگ های مختلف می توان تهیه کرد و همه نوع کالایی را می توان در آن قرار داد. قیمت ویترین ام دی اف مغازه مناسب و معقول است.
  • ویترین شیشه ای مغازه: ویترین های شیشه ای از گذشته تا امروز در مغازه ها مورد استفاده قرار می گرفتند. با استفاده از این ویترین ها تمامی اجناس و کالاها به خوبی در معرض دید مشتری قرار می گیرند و سهولت استفاده از آنها نیز بالاست. این ویترین ها معمولا دارای یک قاب فلزی هستند که شیشه ها بر روی آن نسب می شوند. قیمت ویترین شیشه ای مغازه بالاتر از قیمت ویترین ام دی اف مغازه است.
  • ویترین چوبی مغازه: ویترین های چوبی که از چوب طبیعی ساخته می شوند معمولا در مغازه هایی استفاده می شوند که یا دکوری خاص دارند و یا آنکه کالا هایی گران قیمت در آنها به فروش می رسد. هزینه ساخت ویترین مغازه از جنس چوب بالاست.
  • ویترین فلزی: یکی دیگر از پر فروش ترین ویترین های مغازه نوع فلزی آن است. این ویترین های فلزی از دوام و استحکام و ماندگاری بالایی برخوردارند و برای فروش هر نوع کالایی مناسب به نظر می رسند. هزینه ساخت ویترین مغازه از جنس فلز نیز معقول و مناسب است.

موارد تاثیر گذار بر روی قیمت انواع ویترین مغازه

  • متراژ و اندازه فضای داخلی: مساحت و متراژ داخلی مغازه و فروشگاه در قیمت انواع ویترین مغازه بسیار تاثیرگذار است. هر چقدر متراژ مغازه بزرگتر باشد و فضای بیشتری ویترین بندی شود، باید هزینه بیشتری را برای خرید ویترین پرداخت نمود. البته در فروشگاه ها و مغازه هایی با متراژ کوچک هم بسته به خلاقیت و توانمندی طراح، می توان از ویترین های مختلفی استفاده نمود و با هزینه کمتر این کار را به انجام رساند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که یکی از عوامل تاثیرگذار بر روی قیمت ویترین مغازه متراژ مغازه و فروشگاه است.
  • جنس و متریال ویترین: متریال استفاده شده در ساخت ویترین ‌ها و دکور ها بسیار مهم است و در قیمت نهایی دکوراسیون مغازه به طور ویژه ای تاثیر گذارند. برای مثال استفاده از ام دی اف و یا تخته های فیبری در ساخت ویترین، قفسه ها، کمد ها، پیشخوان، استند صندوق و غیره نسبت به زمانی که از چوب طبیعی استفاده می کنید، ارزان تر خواهد بود. البته این در حالی است که کاربرد متریال خوب و با کیفیت هماند چوب با وجود گران بودن، اما طول عمر بیشتری داشته و زیبایی بیشتری نیز دارد.
  • طرح و مدل ویترین: یکی دیگر از عوامل به شدت مهم در قیمت انواع ویترین مغازه طرح و مدلی است که برای ویترین ها در نظر می گیرند. هر چه ویترینی که نیاز دارید با طراحی خاص تر و ویژه تری همراه باشد، طبیعتا هزینه ساخت و خرید آن نیز بالاتر است. مثلا ویترین با طرح گرد یا استوانه ای قیمت بالاتری نسبت به ویترین های مستطیلی ساده دارد.

 

 

قیمت ویترین ام دی اف مغازه

یکی از متریال های مرسوم و متداول در ساخت ویترین مغازه، ام دی اف است که به دلیل قیمت ارزان تر، قابلیت ساخت طرح های متنوع، ماندگاری خوب و رنگ بندی مختلف از آن به عنوان یکی از محبوب ترین متریال ها یاد می شود. قیمت ویترین ام دی اف مغازه بر اساس ابعاد، کیفیت آن، ایرانی یا خارجی بودنش و ابعاد و مدل ویترینی که ساخته می شود، متفاوت است. به طور کلی نمی توان قیمتی ثابت برای خرید و ساخت ویترین ارائه داد زیرا با توجه به عوامل گفته شده این قیمت ها متفاوت خواهند بود اما محدود قیمتی ویترین ام دی اف مغازه در حدود 3 تا 30 میلیون تومان است. با توجه به متراژ و تعداد ویترین هایی که خریداری می کنید ممکن است این رقم بیشتر شود.

قیمت ویترین شیشه ای مغازه

ویترین های تمام شیشه ای به خاطر حساسیت هایی که در ساخت دارند و در آنها باید از شیشه های نشکن و خاصی استفاده شود، از قیمت های نسبتا بالاتری برخوردارند. در مورد قیمت ویترین شیشه ای مغازه نیز باید گفت که عوامل مختلفی در آن تاثیرگذارند و بنابر این نمی توان یک قسمت ثابت را برایش در نظر گرفت. اما با این حال گفته می شود که قیمت ویترین شیشه ای مغازه از حدود 6 میلیون تومان به بالا وجود دارد که بسته به مدل و ابعاد این قیمت ممکن است کمتر و یا بیشتر شود. همانطور که واضح است هزینه ساخت ویترین مغازه از جنس شیشه نسبت به انواع دیگر مانند ام دی اف و فلز بیشتر بوده که این موضوع به دلیل گران تر بودن متریال شیشه نشکن است.

هزینه ساخت ویترین مغازه

همانگونه که پیش تر هم اشاره شد هزینه ساخت ویترین مغازه به نوع متریال مورد استفاده، ابعاد و تعداد ویترین ها، درب دار بودن یا نبودن آنها، ثابت یا متحرک بودن ویترین ها، تعداد طبقات یا کشوهای موجود در آنها، کیفیت ساخت و عوامل دیگری از این دست بستگی زیادی دارد. قیمت انواع ویترین مغازه و در واقع هزینه ساخت ویترین مغازه بخش عمده ای از مخارج مربوط به دکوراسیون داخلی مغازه یا فروشگاه را شامل می شود.

 

 

خانه ایده آل خود را بسازید:

دکوراسیون مغازه پروتئینی ؛ ایده های کاربردی و بررسی بهترین دکور



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<