آیا تصمیم دارید خانه خود را موکت کنید؟ پس باید علاوه بر طرح و مدل، به رنگ موکت هم توجه خاصی نشان دهید. برای داشتن یک چیدمان عالی و بی نقص توجه کافی به همه جنبه های پوشش کف از اهمیت زیادی برخوردار است. رنگ موکت باید با رنگ مبلمان، دیوار ها، پرده ها و سایر اکسسوری ها هماهنگ باشد. همچنین متراژ خانه و پر نور یا کم نور بودن خانه هم در انتخاب رنگ موکت موثر است. توجه به نکاتی ساده و در نظر گرفتن یک سری قوانین باعث می شود تا خانه ای شیک و زیبا و فوق العاده داشته باشید. در این متن به موضوع رنگ موکت برای سالن پذیرایی و نشیمن، رنگ موکت اتاق خواب و همینطور بهترین رنگ موکت برای اتاق کودک پرداخته خواهد شد.
رنگ موکت برای سالن پذیرایی
اگر سالن پذیرایی تان کوچک است، از رنگ های روشن و گرم برای آن استفاده کنید. معمولا رنگ هایی نظیر شیری، کرم و حتی نسکافه ای روشن برای موکت سالن پذیرایی مناسب تر اند. وجود مبلمان مدرن و یا کلاسیک چوبی با پارچه روکش به رنگ های کرم و طلایی و قهوه ای چیدمانی شیک و رسمی در سالن پذیرایی ایجاد می کند. همچنین رنگ موکت طوسی روشن به عنوان یک رنگ مدرن برای ایجاد دکوراسیونی امروزی در سالن های پذیرایی مورد استفاده قرار می گیرد. در صورتیکه سالن پذیرایی تان بزرگ و پر نور است، می توانید از رنگ های تیره تری هم برای موکت ها استفاده نمایید. البته همچنان و در هر شرایطی رنگ های روشن به عنوان رنگ موکت بهترین انتخاب ها خواهند بود.
رنگ موکت برای نشیمن
معمولا فضای نشیمن خانه با رنگ های شاد تر و فانتزی تری چیدمان می شود. رنگ موکت برای نشیمن می تواند کمی تفاوت تر هم انتخاب گردد. مثلا رنگی مانند صورتی روشن برای استفاده در اتاق نشیمن مناسب خواهد بود. قرار دادن مبلمان راحتی با رنگ صورتی تیره تر و کوسن های رنگی بر روی آن محیطی دوستانه و صمیمی را ایجاد می نماید. رنگ موکت برای فضای نشیمن با خیال راحت تر و دست باز تری صورت می گیرد. البته نکته ای که باید به آن توجه داشت، این است که در یک خانه نمی توان رنگ موکت پذیرایی و هال را متفاوت انتخاب کرد. مگر آنکه این دو فضا کاملا از همه مجزا باشند. در آپارتمان هایی با متراژ کوچک و متوسط معمولا فضای هال و پذیرایی نزدیک به هم است و باید از یک رنگ موکت برای هر دو استفاده نمود.
رنگ موکت اتاق خواب
اتاق خواب بزرگسال فضای بسیار مناسبی برای استفاده از موکت است. خیلی ها اگر بخش های دیگر خانه شان را سنگ، سرامیک، پارکت یا لمینیت هم کرده باشند، برای پوشش کف اتاق خواب موکت را ترجیح می دهند. زیرا موکت گرم و نرم است و راه رفتن بدون دمپایی یا صندل بر روی آن لذت بخش و راحت خواهد بود. هم اتاق کودک، هم نوجوان و هم زوج ها می تواند با موکتی مناسب، پوشیده شود. برای اتاق خواب بچه های بزرگ تر خانواده و همینطور زوج ها می توان از موکت پرز بلند استفاده کرد و برای اتاق کودک از موکت های نمدی. اما رنگ موکت تاثیر زیادی بر فضای اتاق خواهد داشت که در ادامه به این موضوع می پردازیم.
رنگ موکت اتاق خواب دختر
دختر خانم های نوجوان و جوان بیشتر به رنگ های گرم و ملیح و ملایمی نظیر صورتی روشن، گلبهی، کرم، یاسی یا بنفش روشن و رنگ هایی از این دست علاقه نشان می دهند. این باعث می شود که رنگ های گفته شده به عنوان بهترین گزینه برای رنگ موکت اتاق دختر ها به کار رود. همچنین از موکت های پرز بلند با این رنگ ها نیز می توان برای اتاق خواب دختر ها استفاده کرد. وجود رو تختی طرح داری که هم خوانی رنگی با موکت دارد و همینطور کوسن هایی به رنگ موکت بر روی تخت، به زیبایی هر چه بیشتر چیدمان اتاق می انجامد. اگر برای اتاق دختر از موکت پرز بلند استفاده شده، با گذاشتن کوسن های پشمالو بر روی تخت ست زیبایی پدید می آید.
رنگ موکت اتاق خواب پسر
برای پسر ها می توان از رنگ هایی نظیر طوسی، سبز، آبی روشن یا تیره به عوان رنگ موکت استفاده کرد. پسر ها به این رنگ ها علاقه بیشتری دارند و می توانند چیدمان اتاق شان را بر این اساس انجام دهند. برای مثال در اتاقی با موکت پرز بلند سبز که شکلی شبیه به چمن مصنوعی دارد، می توان چیدمانی فوتبالی برای پسران اهل فوتبال ایجاد کرد. همچنین برای پسرهایی که عاشق نجوم هستند با رنگ موکت سرمه ای می توان جایی شبیه به فضا و چیدمانی بر آن اساس را پدید آورد.
رنگ موکت اتاق خواب زوج ها
همیشه توصیه می شود از رنگ های گرم و روشن برای اتاق زوج ها استفاده شود. این موضوع درباره رنگ موکت نیز صادق است و پیشنهاد می شود موکت اتاق را از یکی از رنگ های کرم، شیری، نسکافه ای، صورتی روشن، یاسی، لیمویی، گلبهی و یا پوست پیازی انتخاب کنید. این رنگ ها زمینه ای روشن و مناسب را برای ایجاد یک دکوراسیون آرامش بخش و زیبا فراهم می کنند. با یک موکت به رنگ روشن، دست تان برای انتخاب طرح رو تختی باز تر است و می توانید از رو تختی هایی با طرح های شلوغ و جذاب استفاده نمایید. اما اگر رنگ موکت را تیره و طرح دار انتخاب کنید، مجبورید رو تختی را ساده بگیرید تا تعادل رنگ و طرح در فضا برقرار گردد. همچنین رنگ و طرح پرده را نیز می توان هم با رنگ موکت و هم با رو تختی ست نمود. در صورتیکه اتاق خواب تان کوچک است، حتما از رنگ های روشن برای موکت استفاده نمایید و اگر اتاق خواب بزرگی دارید، می توانید از رنگ های تیره تری هم استفاده کرده و انتخاب های جسورانه تری داشته باشید. رنگ هایی نظیر آبی تیره، اکر یا خردلی، سرخابی، بنفش و رنگ هایی از این دست فضای اتاق تان را دگرگون خواهند کرد. استفاده از رنگ موکت طوسی و رنگ های سرد در اتاق خواب هم برای کسانی که به این رنگ ها علاقه دارند و آرامش خود را در چنین رنگ هایی می یابند، بهترین کار خواهد بود.
بهترین رنگ موکت برای اتاق کودک
بهترین پیشنهاد برای رنگ های مورد استفاده در اتاق کودک، رنگ های شاد و فانتزی هستند. رنگ موکت برای اتاق کودک نیز باید از همین گروه رنگ های شاد انتخاب شود تا تاثیر منفی بر روحیه کودک ایجاد نگردد. رنگ هایی نظیر لیمویی، صورتی تیره یا روشن، آبی، سبز، بنفش، نارنجی روشن و سایر رنگ های فانتزی برای اتاق کودک مناسب هستند. تنها نکته ای که در موضوع رنگ موکت اتاق کودک باید در نظر داشت، آن است که اگر کودک در سنین بسیار پایین به سر می برد، از رنگ های شارپ و تیره استفاده نشود زیرا این رنگ ها بر ذهن و روحیه او تاثیر می گذارند. همچنین استفاده از موکت هایی با طرح های فانتزی و کارتونی در اتاق کودک پیشنهاد خوبی است که موجب می شود تا فضای اتاق شاد تر و پر انرژی تر گردد. بهترین رنگ موکت برای اتاق کودک رنگی است که علاوه بر پر انرژی بودن، آرامش روحی و روانی او را بر هم نزند و فضای دلخواه کودک را برای بازی و آرامش او فراهم نماید.
خانه ایده آل خود را بسازید:
فرش راهرو چه ویژگی هایی دارد و چگونه انتخاب می شود؟
رنگ دیوار پذیرایی را چطور انتخاب کنم؟ بهترین رنگ دیوار پذیرایی