در نوسازی دفتر اداری چه فعالیت ها و با چه بودجه ای انجام می شود؟

چیدو پلاس 03 خرداد 1401

امروزه به طراحی مکان های اداری هر چه بیشتر توجه می شود، طراحی این مکان ها نه تنها از لحاظ زیبایی شناختی بلکه از جهت افزایش راندمان کاری نیز حائز اهمیت است. طراحی مناسب و بجا در ساختمان های اداری در ارتقا روحیه، خلاقیت، کارایی کارکنان تاثیر بسزایی دارد. بسیاری از کارفرمایان به حقیقت این موضوع پی برده اند و درصدد برآمده اند تا با نوسازی فضای دفترشان نگرش و فکری نو خلق کنند. بازسازی فضای اداری با هدف خلق فضایی بهینه و کاربردی و با بهمراه داشتن استاندارهای کیفی انجام میگیرد. در این متن به موضوع بازسازی دفتر اداری می پردازیم و تمام نکات و مواردی که باید در این کار رعایت گردد را بیان می کنیم. اگر شما هم به فکر بازسازی ساختمان اداری خود هستید، پیشنهاد می شود حتما این متن را بخوانید تا بتوانید ایده هایی برای انجام هر چه بهتر بازسازی آپارتمان اداری بدست آورید. نوسازی ساختمان اداری کار سختی نیست و تنها باید بدانید که چه اهدافی در این کار وجود دارد که باید به آن ها دست یافت. با ما همراه باشید.

در نوسازی ساختمان اداری چه اهدافی دنبال می شود؟

تمام چیزی که از یک مرکز اداری (شرکت های خصوصی، مراکز تجاری و غیره) انتظار می رود آن است که در نهایت سود و آورده اقتصادی خوبی داشته باشد؛ به همین دلیل تمام تلاش افراد باید مبنی بر افزایش میزان سود باشد. نوسازی ساختمان اداری یا بازسازی دفتر اداری به افزایش سود و گردش مالی خواهد انجامید، شاید بپرسید چگونه این اتفاق می افتد؟ در ادامه بیشتر پیرامون این سوال توضیح داده خواهد شد:

فرض کنید شما به عنوان یک مشتری برای انجام یک کار اقتصادی به یک ساختمان اداری مراجعه می کنید. اگر این ساختمان دارای ظاهری نازیبا، قدیمی و آسیب دیده باشد، حتما احساس خوبی به شما دست نخواهد داد. همچنین برای دوباره بازگشتن به این فضا تمایل زیادی نشان نخواهید داد. اینجاست که اهمیت نوسازی ساختمان اداری خود را نشان می دهد. هر چه کار بازسازی دفتر اداری بهتر انجام گیرد و فضا جدید تر، زیبا تر و امروزی تر شود، مشتریان تمایل بیشتری برای مراجعه چند باره به این مکان خواهند داشت. نتیجه این کار آن است که آورده اقتصادی بالاتری نیز برای مالکان مرکز اداری یا شرکت به ارمغان می آید.

حتی در صورتی که دفتر اداری شما مراجعه کننده نداشته باشد، با دکوراسیون داخلی اداری مناسب؛ فضا برای کارمندان و پرسنل شرکت پر بازده تر و روحیه بخش تر خواهد شد. افرادی که هر روز ساعات زیادی را در آن مکان سپری می نمایند، از کار کردن در یک فضای بازسازی شده و امروزی لذت بیشتری خواهند برد و احساس بهتری خواهند داشت، در نهایت بازده کاری آنها نیز بیشتر خواهد شد. در مقایسه با حالتی که عمر زیادی از ساختمان اداری گذشته باشد و تقسیم بندی فضاها نیز به درستی انجام نشده باشد، خواهید دید که افراد از هر روز به سر کار آمدن خسته خواهند شد.

نوسازی ساختمان اداری
نوسازی ساختمان اداری
نوسازی ساختمان اداری
نوسازی ساختمان اداری
نوسازی ساختمان اداری
نوسازی ساختمان اداری

چه کارهایی باید انجام شود؟

بسته به اینکه چه فعالیت اداری یا اقتصادی در ساختمان اداری انجام می شود، می توان کارهای مختلفی در جهت نوسازی ساختمان اداری یا بازسازی دفتر اداری انجام داد. برای مثال ممکن است ساختمان اداری یک مرکز پیشخوان دولت باشد که مراجعین زیادی دارد، یا در مقابل ممکن است بازسازی دفتر یک شرکت خصوصی با تعداد پرسنل محدود مد نظر باشد؛ بازسازی ساختمان اداری در هر کدام از این موارد با دیگری متفاوت خواهد بود.

  • نوسازی ساختمان اداری با میزان تردد بالای افراد

اگر برای چنین مکانی قصد انجام بازسازی را دارید پیشنهاد می شود قبل از هر چیز به موضوع زیر ساخت های ساختمان توجه کنید. برای مثال لوله کشی ها و سیم کشی ها باید چک شوند و در صورت نیاز حین انجام کار نوسازی، ترمیم یا تعویض شوند. پس از اطمینان از درست بودن این زیر ساخت ها، باید به ظاهر ساختمان بپردازید. تخریب بخش های بلا استفاده در ساختمان و ایجاد فضاهای کاربردی مناسب برای حضور افراد از کارهایی است که در نوسازی ساختمان اداری باید انجام شود. همچنین در نظر گرفتن بخش هایی برای عبور و مرور افراد دارای معلولیت و ناتوانی جسمی نیز از مواردی است که در کار بازسازی ساختمان اداری باید به آن توجه ویژه شود. موضوع مهم دیگر در نوسازی ساختمان اداری بحث سرویس و تعمیر آسانسور ها است. هنگامی که روزانه افراد زیادی از آسانسور استفاده کنند، عمر این وسیله زودتر کاهش می یابد و در نتیجه به زودی دچار اشکال و ایراد می شود. پس در بحث بازسازی آپارتمان اداری نوسازی آسانسور ها نیز اهمیت فوق العاده ای خواهد داشت.

  • بازسازی دفتر اداری در یک شرکت خصوصی

در شرکت های خصوصی دست افراد برای بازسازی و پیاده کردن ایده های جذاب و خلاقانه در ساختمان بازتر است و می توان از ایده های بیشتری در طراحی داخلی شرکت استفاده نمود. در دفاتر کاری با پلان باز که امروزه بیش از قبل مشاهده می شوند می توان از فضای موجود حداکثر استفاده را کرد و به بهینه ترین فضای کاری دست یافت.

  • ایجاد فضاهای متناسب با شغل افراد با پارتیشن بندی مناسب
  • طراحی اتاق مدیریت
  • طراحی اتاق جلسات
  • انتخاب فرم و رنگ
  • تامین نور
  • استفاده از لوگو و رنگ سازمانی
  • ایجاد فضای سبز و با طراوت
  • ایجاد مکان های رفاهی برای صرف نهار، رفع خستگی و گفتگوی افراد

همان طور که میبینید مجموعه خدماتی که در بازسازی دفاتر اداری میتواند ارائه شود بسیار زیاد است. اگر قصد بازسازی و اجرای دکوراسیون اداری دفتر کار خود را دارید پیشنهاد می شود در اولین قدم نیاز های خود را اولویت بندی کنید و سپس آنها را بر اساس بودجه، زمان و نیاز خود اولویت بندی کنید، بررسی نیازهای هر دفتر در کنار نیازهای اساسی زیر ساختی مانند تاسیسات، لوله کشی، سیستم برقی و … است که باعث میشود پروژه بازسازی و اجرای دکوراسیون داخلی واحد اداری با هزینه ای معقول و در زمان مناسب با بالاترین کیفیت به اتمام برسد.

در نوسازی ساختمان اداری می توانید بین سبک های مدرن یا کلاسیک، سبک مورد نظر خود را انتخاب کنید، همچنین در فضاهایی که مربوط به شرکت های خصوصی و کوچک است، از طرح های غیر رسمی تر، رنگ های شاد و ایده های خلاقانه بیشتری می توان استفاده نمود.

در نوسازی مشاعات ساختمان اداری چه فضاهایی مهم است؟

وقتی بحث بازسازی آپارتمان اداری می شود هم موضوع بازسازی نمای ساختمان و هم قسمت های داخلی اهمیت زیادی دارد. نمای ساختمان اولین چیزی است که همه می بینند و اگر دارای شرایط ظاهری مناسبی نباشد و زیاد به چشم نیاید، یک نکته منفی درباره آن مجموعه خواهد بود. در نوسازی ساختمان اداری و در بخش بیرونی یا نمای ساختمان می توان از لوگوی خاص آن مجموعه استفاده نمود و با ایجاد طرح هایی جذاب چشم همه را به سمت ساختمان مورد نظر جلب نمود. اما درباره فضای داخلی دفتر اداری باید گفت که در هنگام بازسازی باید راحتی در تردد افراد مد نظر قرار داشته باشد. همچنین در نظر گرفتن فضایی راحت و شیک برای نشستن و انتظار مراجعین نیز موضوع مهم دیگر در بازسازی آپارتمان اداری است. به غیر از بازسازی نما، بازسازی لابی ساختمان، لابی آسانسور، راه پله ها و در نهایت فضای داخلی دفتر نیز باید انجام گیرد.

نوسازی ساختمان اداری در یک نگاه

  • بازسازی زیر ساخت های ساختمان در صورت نیاز مانند لوله کشی ها، سیم کشی ها، ایزوگام پشت بام
  • سرویس و نوسازی آسانسور ها
  • بازسازی نمای ساختمان
  • بازسازی لابی ساختمان
  • بازسازی دفتر اداری
  • بازسازی سرویس بهداشتی
  • ایجاد فضاهای عمودی و افقی برای تردد بهینه افراد در ساختمان
  • ایجاد امکانات به روز در ساختمان برای افزایش راندمان

هزینه بازسازی دفتر اداری 

شاید بتوان مهمترین بخش در تصمیم گیری به منظور بازسازی اداری و دفتر کار را هزینه آن به شمار بیاوریم؛ هزینه بازسازی محل کار مشخصا به عوامل بسیار زیاد و گسترده ای من جمله حجم بازسازی، نوع متریال، سبک بازسازی، متراژ واحد و … وابسته است، بنابراین وجود یک چک لیست بازسازی که هزینه ها هم در آن لحاظ شده اند مفید خواهد بود. سعی کنید پس از برنامه ریزی برای بودجه، مبلغی را حدود ۲۰% به عنوان بالاسری در نظر بگیرید تا در انتهای کار غافلگیر نشوید. گاه ممکن است شما موردی را در برنامه بازسازی نداشته باشید، اما در روند کار مجبور شوید آن را انجام دهید.

نوسازی ساختمان اداری
نوسازی ساختمان اداری
نوسازی ساختمان اداری
نوسازی ساختمان اداری
نوسازی ساختمان اداری
نوسازی ساختمان اداری

خانه ایده آل خود را بسازید:

بازسازی نمای ساختمان و ایجاد جلوه ای تازه و جدید برای ساختمان



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<