پنکه شارژی یک وسیله ی کاربردی و کوچک در این روزهای گرم تابستان

چیدوپلاس 03 مرداد 1400

در این روز های گرم سال و بودن در مکانی که فاقد سیستم سرمایشی مناسب باشد، پنکه شارژی می تواند به عنوان یک وسیله کاربردی در خنک کردن و تحمل آسان تر گرما، کمک بزرگی باشد. خوبی پنکه شارژی این است که در همه جا قابل استفاده است، حتی وقتی به پیک نیک و یا مسافرت می روید. کافیست آن را شارژ کنید و در کنار باقی وسایل بگذارید، به همین دلیل است که به پنکه شارژی، پنکه مسافرتی هم می گویند. معمولا پنکه های شارژی دارای اندازه کوچکی هستند و به راحتی می توان آنها را در دست گرفت و یا حمل کرد. اگر علاقمند به دانستن اطلاعات بیشتری درباره پنکه شارژی هستید، در این متن با ما همراه باشید.

پنکه شارژی چگونه شارژ می شود؟

از دو طریق می توان از پنکه شارژی استفاده نمود. بعضی از آنها با باتری کار می کنند و کافیست باتری مناسب آن را درون دستگاه قرار داد و از استفاده نمود. خوبی پنکه شارژی باتری خور آن است که اگر در بیرون از خانه باتری پنکه تمام شد و دستگاه خاموش شد با خرید یک باتری جدید و قرار دادن آن داخل دستگاه، پنکه دوباره به کار می افتد. حتی می توان همیشه یک باتری اضافه همراه داشت تا در صورت نیاز بدون نگرانی از پنکه استفاده نمود. اما از معایب این پنکه ها به صرف یک هزینه اضافی برای خرید باتری می توان اشاره کرد.

اما نسل جدید پنکه شارژی توسط کابل USB قابل شارژ است. این بدان معناست که می توان به مانند گوشی همراه و یا لپ تاپ قبل از بیرون رفتن از خانه آن را شارژ کرد و یا در صورت لزوم با همراه داشتن پاور بانک حتی بیرون ازخانه نیز پنکه شارژی را دوباره شارژ کرده و از آن استفاده نمود. از مزایای این مدل پنکه شارژی این است که برای شارژ کردن دوباره پنکه نیازی به صرف هزینه نیست.

انواع پنکه شارژی

به طور کلی دو نوع کوچک و بزرگ را می توان برای پنکه شارژی نام برد. البته بیشتر پنکه شارژی ها کوچک و دستی هستند اما پنکه هایی با ابعاد کمی بزرگ تر که برای روی میز کار استفاده می شوند هم وجود دارد. برای مثال یک مدل پنکه شارژی از برند مگا مکس با نام Megamax MPF-2500B Fan وجود دارد که اندازه ای بزرگ تر از پنکه های شارژی های معمول داشته و دارای ظاهری بسیار زیباست. این پنکه شارژی با توان مصرفی ۲۵ وات دارای موتور DC، پره های ۱۲ اینچی تمام فلزی و قابل تنظیم در سه سرعت چرخش است. دارای باتری داخلی بوده که قابل استفاده تا ۶ ساعت است. همچنین مجهز به محافظ حرارتی است و در نهایت این پنکه هم به صورت شارژی و هم به وسیله برق قابل استفاده خواهد بود. قیمت خرید این مدل پنکه شارژی در رنج قیمت ۲ میلیون و ۶۰۰ تا ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.

پنکه کوچک شارژی 

این پنکه ها به دلیل نوع کاربری که دارند معمولا به صورت کوچک ساخته می شوند تا به راحتی قابل حمل باشند و یا در دست گرفته شوند. به همین دلیل اگر قصد خرید پنکه شارژی را دارید بیشتر با ابعاد کوچک آن مواجه خواهید شد. چندین مدل پنکه شارژی کوچک یا مسافرتی وجود دارد که آنها را بر اساس قیمت (از بالا به پایین) دسته بندی کرده و هر کدام به اختصار معرفی خواهند شد.

پنکه شارژی رومیزی سوناشی مدل SRF-612N

این پنکه طراحی بسیار ساده و جمع و جوری داشته و شکل مربعی آن باعث می شود تا فضای محدودی را اشغال کرده و به راحتی بر روی میز قرار گیرد. اندازه این پنکه شارژی در حدود ۳۰ سانتی متر بوده و توان مصرفی آن ۳۳ وات است. همچنین دارای ۱۶ عدد لامپ ال ای دی است که باعث می شود تا در تاریکی بتوان از این دستگاه استفاده نمود. درباره میزان زمان استفاده از این مدل پنکه شارژی باید گفت که اگر از دور کند دستگاه استفاده شود با هر بار شارژ به مدت ۵ ساعت و در صورت استفاده از دور تند به مدت ۳ ساعت می توان از پنکه شارژی استفاده نمود. قیمت این پنکه شارژی ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

پنکه شارژی کامیسیف KM-685 KamiSafe Rechargeable Fan and Lantern

این مدل پنکه شارژی که در واقع یک دستگاه کوچک دو کاره به شمار می رود، هم پنکه و هم چراغ اضطراری است. وزن این دستگاه ۰٫۶۹ کیلوگرم بوده و ابعاد آن ۲۳ در ۲۱ در ۷ سانتی متر است، بنابراین به خوبی می تواند به عنوان یک پنکه شارژی مسافرتی مورد استفاده قرار گیرد. توان مصرفی دستگاه ۱۰ وات، حجم باد دهی ۰٫۷ متر مکعب بر دقیقه و دارای دو سرعت با فشردن مکرر دکمه است. این دستگاه یک باتری داخلی با ظرفیت ۲۰۰۰ میلی آمپر ساعت دارد و قابل شارژ شدن است. طراحی دستگاه نیز به گونه ای انجام شده که دارای یک دسته در بالای آن بوده و به راحتی می توان آن را با دست حمل نمود. قیمت این پنکه شارژی ۲۶۵ هزار تومان است.

پنکه شارژی کولدا LP-588F KOLEDA Rechargeable fan and lantern

این پنکه شارژی مسافرتی نیز مجهز به چراغ اضطراری است در مواقع لازم به کمک شما خواهد آمد. ابعاد این مدل پنکه شارژی ۲۹ در ۱۷ در ۱۵ سانتی متر است و دارای وزن بسیار سبک در حد ۰٫۳۹ کیلوگرم است. از ویژگی های این مدل پنکه شارژی به تا شو بودن آن می توان اشاره نمود که یک مزیت خوب برای مسافرت و پیک نیک به شمار می رود. توان مصرفی ۸ وات، این پنکه شارژی مسافرتی را یک پنکه کم مصرف تبدیل کرده است. پنکه شارژی کولدا با قیمت ۲۴۷ هزار تومان به فروش می رسد.

پنکه کوچک شارژی
پنکه کوچک شارژی
پنکه کوچک شارژی

پنکه شارژی مک دودو مدل CF-780

مینی پنکه شارژی مک دودو با طراحی و ظاهری زیبا و ابعادی کوچک یک پنکه شارژی دستی دلخواه به شمار می رود. ابعاد این دستگاه ۱۳٫۲ در ۶٫۲ در ۴ سانتی متر است و وزن آن زیر یک کیلوگرم است. این پنکه شارژی یک دسته نسبتا بلند ۱۳ سانتی متری دارد که به راحتی در دست قرار می گیرد. در سه سرعت کند و متوسط و تند قابل تنظیم بوده و زمان لازم برای شارژ کردن آن ۳ ساعت است. قیمت این مدل پنکه شارژی در حدود ۱۹۰ هزار تومان است.

پنکه شارژی مدل Hand Fan

این مدل یک پنکه شارژی دستی عالی با قابلیت تا شدن دسته آن است که بسیار کاربردی و مناسب بود و برای استفاده روزمره و همینطور مسافرت ها کاربرد دارد. توان مصرفی آن ۴ وات است و دارای باتری لیتیومی ۳٫۷ ولتی است. ابعاد پنکه در حالت باز ۲۱٫۵ در ۱۰٫۲ و در حالت بسته ۱۱ در ۱۰٫۲ سانتی متر است. این پنکه شارژی دستی دارای قابلیت تنظیم سرعت باد نیز هست و به قیمت ۱۰۵ هزار تومان به فروش می رسد.

پنکه شارژی رومیزی مدل PK-701

اگر به دنبال خرید یک پنکه شارژی ارزان قیمت هستید و می خواهید این پنکه را بر روی میز کار خود بگذارید، پنکه شارژی مدل PK-701 بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. این پنکه با اندازه کوچک ۱۴ در ۱۰٫۶ در ۴ سانتی متری خود فضای بسیار کمی را اشغال می کند و توان مصرفی آن نیز ۴٫۵ وات است. این پنکه شارژی در رنگ های متنوعی ساخته می شود و قیمت آن بین ۷۰ تا ۱۰۰ هزار تومان است.

پنکه کوچک شارژی
پنکه کوچک شارژی
پنکه کوچک شارژی

خانه ایده آل خود را بسازید:

پنکه بدون پره، مزایا و معایب به همراه مارک های موجود و قیمت

بهترین مارک پنکه ایستاده موجود در بازار ایران + قیمت



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<