راهنمای خرید روشویی کابینتی برای حمام و سرویس بهداشتی تان

روشویی های سرویس بهداشتی اشکال مختلفی دارند. مدل های قدیمی تر از چینی و سرامیک ساخته می شدند اما امروزه روشویی های مدرن و جدیدتری با طرح ها و رنگ های مختلف در بازار وجود دارند که می توانید با توجه به متراژ سرویس بهداشتی خانه خود و مقایسه قیمت ها به سراغ انتخاب هر کدام از آنها بروید. امروزه در اکثر سرویس ها و حمام های مدرن از روشویی کابینتی استفاده می شود، زیرا باعث نظم دهی بیشتر شده و محلی برای نگه داری اشیا هستند. روشویی های کابینتی سرویس بهداشتی شما را زیباتر و شیک تر می کنند، کاربرد زیادی دارند و فضای لازم برای نگه داری مواد شوینده، حوله ها، لوازم بهداشتی و آرایشی را فراهم می آورند. البته باید گفت قیمت آنها از روشویی های معمولی بیشتر است.

انواع روشویی کابینتی

روشویی های کابینتی در انواع مختلفی مانند پایه دار و بدون پایه، همراه با آیینه و یا بدون آیینه، مدرن یا کلاسیک، با کاسه ی سینک روکار یا توکار، لوکس یا ساده ، با دستگیره یا یراق مخفی و با متریال ها و رنگ های مختلف برای کابینت و رویه تولید می شوند. انتخاب هر کدام از این روشویی های کابینتی با توجه به متراژ سرویس بهداشتی، کاربری روشویی، تعداد وسایلی که نیاز به محلی برای نگهداری دارند و سلیقه و علاقه شما و در نهایت بودجه مد نظرتان انجام می گیرد.

روشویی های کابینتی پایه دار

کابینت این روشویی ها همراه با پایه ساخته می شوند که می تواند بر روی زمین قرار گیرد. پایه ها هم به شکل کوتاه و هم با اندازه ای بلند تر ساخته می شوند. روشویی های کابینتی بلند و پایه دار برای دستشویی هایی مناسب است که می خواهید بخشی از لوله کشی هایی که احتمالا قابل دیده شدن هستند را بپوشانید. همچنین به خاطر ارتفاع بلند تر جای بیشتری برای نگهداری وسایل دارند. روشویی های کابینتی پایه دار با پایه های بلند ظاهری لوکس داشته و عموما کلاسیک هستند.

روشویی های کابینتی بدون پایه (دیواری)

نوع دیگری از روشویی های مدرن وجود دارند که بدون پایه هستند و بر روی دیوار نصب می شوند. این روشویی ها ظاهری کاملا مدرن دارند و چند سالی است که به بازار آمده اند. روشویی های کابینتی بدون پایه یا دیواری با اتصالات محکمی بر روی دیوار نصب می گردند و اگر فشار زیادی بر آنها وارد نشود دچار مشکل و یا افتادن نمی شوند. این روشویی های کابینتی هم به صورت کمد و هم کشو دار تولید می شوند و دارای محفظه ای مناسب برای نگهداری وسایل هستند. روشویی های دیواری فضای کمتری را اشغال می کنند و برای سرویس های بهداشتی کوچک مناسب اند. در ضمن به دلیل نداشتن پایه زیر آنها به راحتی تمیز می شود. در بعضی از سرویس های بهداشتی در کنار روشویی های بدون پایه یک باکس دیواری باریک هم بر روی دیوار نصب می شود.

روشویی های کابینتی کلاسیک 

انتخاب طرح روشویی بستگی زیادی به دکوراسیون خانه و سرویس بهداشتی شما دارد. اگر دکوراسیون مورد علاقه تان ساده و مینیمال است، روشویی های مدرن ساده با کمترین تزیینات بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. اما اگر دارای سرویس بهداشتی لوکس با کاشی های گرانیتی و شیرآلات طلایی بودید، باید روشویی کابینتی را نیز به همین شکل و از نوع لوکس آن انتخاب نمایید. روشویی های لوکس دارای انواع پایه دار و با طراحی ها و تزیینات خراطی شده هستند و در رنگ های مختلفی از سفید گرفته تا قهوه ای سوخته و طلایی در بازار موجودند.

روشویی های کابینتی مدرن

روشویی های کابینتی مدرن عموما بدون پایه هستند و بر دیوار نصب می شوند. این روشویی ها همراه با نورپردازی های زیبا فضایی کاملا مدرن و مینیمال را ایجاد می کنند. این نورپردازی ها به چند شکل انجام می پذیرد. در نوع اول نوارهای نوری در بخش هایی از کابینت و یا در زیر آیینه تعبیه می شود. در نوع دیگر صفحه روی کابینت که روشویی بر روی آن قرار می گیرد به صورت صفحات نوری ساخته می شوند که با نام صفحه ریوراسیون شناخته می شوند.

روشویی های کابینتی به همراه آیینه

روشویی کابینتی را هم می توان همراه با آیینه خریداری کرد و هم بدون آیینه. در انواع ست های آیینه دار، آیینه در هماهنگی با کابین روشویی ساخته می شود. برای مثال اگر در روشویی کابینتی از نوار های طلایی رنگ استفاده شده باشد، قاب آیینه نیز دارای نوار طلایی رنگ است. در روشویی های مدرن تر آیینه به صورت ساده و بدون قاب بر دیوار نصب می شود و برای زیبا تر شدن، در زیر و یا اطراف آن نورپردازی انجام می شود. آیینه های مورد استفاده در روشویی ها به اشکال مختلف وجود دارد. آیینه های دایره ای، مستطیل های افقی یا عمودی و یا کمد های آیینه ای انواع متنوعی هستند که مورد استفاده قرار می گیرند.

انتخاب بهترین روشویی کابینتی

در مرحله اول روشویی که انتخاب می کنید به لحاظ اندازه باید با فضای شما متناسب باشد. اگر فضا کم است، کابین روشویی های جمع و جور و کوچک با آینه های بلند و کشیده انتخاب کنید و یا از مدل روشویی ها کابینت دار شناور و بدون پایه که با تکیه بر دیوار نصب می شوند استفاده نمایید تا فضا بزرگ تر و دلبازتر جلوه کند. در حمام های کلاسیک از کابینت های تمام چوب و حکاکی شده و در طرح های مدرن از کابینت های ام دی اف ساده و بدون طرح استفاده می گردد که می توانید با توجه به رنگ کاشی دیوار، رنگ ام دی اف مورد نظر خود را انتخاب کنید.

اگر می خواهید برای حمام و یا سرویس تان روشویی انتخاب کنید و یا قصد بازسازی این فضاها را دارید، عکس های زیر چند نمونه از روشویی کابینتی موجود در بازار را نشان می دهد، برای بزرگ تر دیده شدن عکس ها بر روی آنها کلیک کنید.

روشویی کابینتی
روشویی کابینتی
روشویی کابینتی
روشویی کابینتی
روشویی کابینتی
روشویی کابینتی
روشویی کابینتی
روشویی کابینتی
روشویی کابینتی

جنس روشویی کابینتی

جنس بدنه روشویی کابینتی می تواند از جنس چیپس چوب، ورق پلاستیک و یا پی وی سی باشد؛ کابینت های روشویی پی وی سی دارای لایه هایی با روکش پی وی سی بوده که ضد آب و رطوبت و مقاوم در برابر حرارت و بخار هستند. این خاصیت، آنها را به یکی از بهترین گزینه ها برای سرویس های بهداشتی و حمام ها تبدیل کرده است. روکش های پی وی سی به گونه ای ساخته شده اند که به راحتی قابل شستشو و تمیز کردن هستند و در برابر مواد شوینده مقاومند. همچنین کابینت های پی وی سی دارای روکش ضد خش بوده و خیال تان از بابت ماندگاری آنها راحت خواهد بود.

سطح روی کابینت نیز می تواند از جنس های مختلفی مانند چینی، سنگ، سرامیک یا سنگ های مصنوعی مثل کوارتز و کورین انتخاب شود. سنگ های مصنوعی تنوع بیشتری در سایز و طرح دارند ولی روشویی های سنگی گران تر هستند؛ دقت کنید که صفحه روشویی ضد جرم و رسوب بوده و به تمام شوینده های مجاز مقاوم باشد. در هنگام خرید به جنس یراق آلات نیز توجه کنید، همانطور که گفته شد یراق آلات می تواند از نوع ساده و یا مخفی به همراه لولای آرام بند و جک هیدرولیکی باشد؛ در هر دوی این موارد یراق آلات باید از جنسی باشد که در محیط مرطوب زنگ نزند و خوردگی نداشته باشد.

ابعاد روشویی کابینتی

به طور کلی ابعاد استانداردی برای ساخت روشویی های کابینتی وجود دارد. اکثر روشویی های استاندارد در ارتفاع 80 سانتی نصب می شوند یعنی اگر ارتفاع یک روشویی کابینتی بدون پایه 60 سانتی متر بود، 20 سانتی متر زیر آن را خالی می گذارند؛ همچنین طول این روشویی ها بین 40 تا 60 سانتی متر و عرض شان در حدود 40 تا 50 سانتی متر است. برای سرویس بهداشتی های خیلی کوچک طول و عرض می توانند تا 35 سانتی متر هم کوچک شوند. بعضی تولید کننده ها هم روشویی های کابینتی با ابعاد قابل سفارش هم دارند و شما می توانید آنها را به شکل دلخواه تان تهیه فرمایید.

در خرید روشویی برای دستشویی خود باید چند نکته را مدنظر قرار دهید. اولین نکته آن است که ابعاد روشویی به قدری باشد که درب دستشویی به راحتی باز شود؛ نکته بعدی آن است که فضای کافی برای رفت و آمد وجود داشته باشد، عمق روشویی هم به اندازه ای باشد که آب از داخل آن به اطراف پاشیده نشود.

قیمت روشویی کابینتی

انواع ساده روشویی های کابینتی قیمتی در حدود یک تا دو میلیون تومان و روشویی های کابینتی با طرح های بیشتر و کیفیت های بالاتر بالای دو میلیون تومان قیمت گذاری می شوند.

خانه ایده آل خود را بسازید:

از چه وسایلی برای چیدمان روشویی استفاده کنم



دیدگاه کاربران

  1. امیر در

    سلام تشکر و خسته نباشید بابت مقاله خوبتون
    میخواستم بپرسم برای خرید کابینت روشویی بهتره کدوم نوع رو اقدام کنیم؟ یعنی ام دی اف باشه یا چینی؟

چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<