اندازه استاندارد روشویی کابینتی، روشویی معمولی، روشویی کوچک

چیدو پلاس 26 اسفند 1400 ،

در سال های اخیر برخلاف گذشته ها به دکوراسیون و زیبایی سرویس بهداشتی اهمیت زیادی داده می شود و انواع روشویی ها با جنس و کیفیت و رنگ و مدل های مختلف در سرویس بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. روشویی های سنگی، روشویی های سرامیکی و حتی روشویی های شیشه ای هر کدام با ابعاد و ویژگی های خاص خود موجودند. درباره جنس و متریال های مختلفی که در ساخت این محصولات به کار می روند، سخن بسیار گفته شده اما این متن قرار است به موضوع ابعاد روشویی بپردازد و ابعاد روشویی کابینتی، روشویی چینی و دیگر انواع را بررسی نماید.

ابعاد استاندارد روشویی چقدر است؟

ارتفاع استاندارد روشویی ۸۰ سانتی ‌متر است.این ارتفاع بدون در نظر گرفتن مدل روشویی است. اینکه شما یک روشویی پایه دار داشته باشید و یا دیواری(کابینت دار)، در ارتفاع استاندارد 80 سانتی متری تاثیری نمی گذارد. عرض استاندارد روشویی نیز بین ۴۰ تا ۵۵ سانتی‌ متر بوده و طول آن هم ۴۰ تا ۶۰ سانتی ‌متر در نظر گرفته می شود. اما فارغ از این ابعاد استاندارد، روشویی باید بر اساس متراژ فضای در اختیار شما خریداری شود. اگر محل نصب روشویی تان کوچک یا بزرگ است، می ‌توانید این ابعاد را کمتر و یا بیشتر از استاندارد در نظر بگیرید. در فروشگاه های فروش این محصولات انواع روشویی با ابعاد مختلف وجود دارد. حتی برای فضاهای خاص، مدل روشویی گوشه که شکلی مثلثی دارد و در کنج دیوار نصب می شود، وجود دارد. این مدل‌ ها به جای نصب روی دیوار صاف، در گوشه سرویس بهداشتی قرار می‌گیرند و کمترین فضا را اشغال می‌کنند.

البته در موارد خاص شما می‌توانید ارتفاع روشویی را ( در روشویی های کابینتی) با توجه به قد و شرایط اعضای خانواده‌تان پایین تر یا بالاتر نصب کنید.

ابعاد استاندارد روشویی در یک نگاه کلی

روشویی طول (سانتی متر) عمق (سانتی متر) ارتفاع (سانتی متر)
ابعاد روشویی 40 – 60 40 – 55 80

 

ابعاد روشویی کوچک

روشویی های کوچک در سرویس بهداشتی هایی استفاده می شوند که متراژ خیلی کمی دارند و جا برای قرار دادن یک روشویی استاندارد و به اندازه وجود ندارد. هم در خانه ها و هم در مکان های عمومی نظیر کافه ها، رستوران ها، برخی مغازه ها و فروشگاه ها که متراژ محدودی برای سرویس بهداشتی وجود دارد، از ابعاد روشویی کوچک استفاده می شود. این مدل روشویی ها بر حسب شکل و فرمی که دارند، ابعاد مختلفی داشته و نمی توان یک اندازه ثابت و مشخص را برای همه آنها در نظر گرفت. مثلا بعضی از آنها مدل کابینت دار هستند و بعضی دیگر مدل پایه دار و معمولی. اما به طور مثال می توان گفت که ابعاد روشویی کوچک برای یک مدل ساده کابینت دار بدون پایه که بر روی دیوار نصب می شود، به صورت زیر است:

ابعاد روشویی کوچک طول (سانتی متر) عمق (سانتی متر) ارتفاع (سانتی متر)
ابعاد سنگ روشویی 46 31 2
ابعاد کابینت روشویی 40 28 45
ابعاد کلی 46 31 80

 

به عنوان موردی دیگر یک روشویی کوچک با ابعادی کمی بزرگ تر از مدل قبلی مثال زده می شود. در این مدل ابعاد روشویی کوچک به شرح زیر خواهد بود:

ابعاد روشویی کوچک طول (سانتی متر) عمق (سانتی متر) ارتفاع (سانتی متر)
ابعاد سنگ روشویی 62 43.5 2
ابعاد کابینت روشویی 60 41.6 45
ابعاد کلی 62 43.5 80

 

ابعاد استاندارد روشویی کابینتی

همانطور که می دانید روشویی های کابینت دار محصولاتی بسیار کاربردی هستند و به دلیل دارا بودن کابینت می توان وسایلی از جمله مواد شوینده و بهداشتی را درون آنها جای داد. ابعاد روشویی کابینت دار در قسمتی که کابینت نصب می شود، کمی بزرگ تر از روشویی های معمولی است اما قسمت سینک روشویی و یا ارتفاع آن معمولا با اندازه های استاندارد ساخته می شوند. البته موضوع دیگری که در ابعاد روشویی کابینتی تاثیر گذار است مدل زمینی یا دیواری بودن آن است. بعضی از روشویی هایی کابینتی بر روی زمین قرار داده می شوند و بنابراین ابعاد بزرگ تری دارند اما بعضی دیگر به گونه ای هستند که کابینتی بدون پایه بوده و بر روی دیوار نصب می شود. این روشویی ها که اندازه کوچک تری دارند، برای فضاهایی با متراژ کم مناسب ترند. به طور کلی می توان گفت که ابعاد استاندارد روشویی کابینتی معمولا دارای ارتفاع ۸۰ سانتی متر، عمق ۴۰ تا ۵۵ سانتی متر و طول ۴۰ تا ۶۰ سانتی متر است. همانطور که گفته شد این ابعاد در مدل های مختلف، متفاوت است و طول کابینت روشویی در بعضی از مدل ها می تواند تا 70 سانتی متر هم باشد.

روشویی طول (سانتی متر) عمق (سانتی متر) ارتفاع (سانتی متر)
ابعاد روشویی کابینتی 70-40 40 – 55 80

 

 

تاثیر مدل روشویی بر ابعاد روشویی کابینت دار

همانطور که در قسمت قبلی هم توضیح داده شد، مدل و فرم ظاهری روشویی در اندازه و ابعاد آن موثر است. به دلیل تنوع بالایی که این روشویی ها در بازار دارند، شما برای هر نوع فضایی با هر اندازه و متراژی می توانید یک روشویی کابینتی مناسب تهیه کنید. مثلا برای یک سرویس بهداشتی کوچک که مستطیل شکل و باریک است، باید ابعاد روشویی کابینتی را طوری انتخاب نمود که در این فضای باریک جای گیرد. همچنین در خانه های لوکس و لاکچری که سرویس بهداشتی نیز با دکوراسیونی سلطنتی چیدمان می شود، از روشویی کابینتی دار با طرح های سلطنتی و کلاسیک استفاده می شود که این روشویی ها به دلیل شکل و فرم خاص شان دارای ابعاد بزرگ تری از روشوی های کابینت دار معمولی هستند و فضای بیشتری را هم اشغال می کنند.

همه چیز درباره ابعاد روشویی و نکات مهم در هنگام خرید

  • روشویی ها به دو دسته روشویی پایه دار و روشویی کابینت دار تقسیم می شوند که نوع کابینت دار آنها جدید تر و کاربردی تر هستند.
  • روشویی های کابینتی خود به دو دسته زمینی و دیواری تقسیم می شوند که ابعاد روشویی کابینتی در هر دو مدل ممکن است متفاوت باشد.
  • بیشتر مدل ‌های روشویی از جنس چینی و سرامیک هستند. اما مدل ‌های جدید تری از این روشویی ها با جنس سنگ، چوب، فلز، pvc، و حتی شیشه نیز تولید می‌ شوند که بسیار زیبا و مدرن به نظر می رسند. مدل‌ های روشویی چینی و سرامیکی در برابر رطوبت مقاوم اند و قیمت مناسبی و معقولی هم دارند. مدل‌ های روشویی سنگی جلوه بسیار لوکس و جذابی دارند، اما با وجود مقاوم بودن باید در استفاده از مواد شوینده اسیدی بر روی این روشویی‌ ها دقت کرد. مدل ‌های چوبی نیز در صورتی که با پوشش های ضد آب مقاوم شده باشند، سبک و زیبا هستند.
  • ابعاد روشویی در هر کدام از مدل های گفته شده در بالا با دیگر متفاوت است. برای مثال معمولا روشویی های سرامیکی بزرگ تر از روشویی های سنگی ساخته می شوند.
  • برای خرید روشویی کابینت دار، قسمت مربوط به کابینت را به خوبی بررسی کنید و از قرارگیری آن در فضا مطمئن شوید.
  • ابعاد روشویی و طرح و رنگ آن را با ابعاد و طرح آینه ست کنید.
  • در انتخاب شیرآلات سرویس بهداشتی نیز باید دقت زیادی داشته باشید. اندازه و طرح شیرآلات را با روشویی می توان ست کرد. مثلا در یک سرویس بهداشتی که از روشویی سنگی با طرح کلاسیک استفاده شده، می توان از شیرآلاتی با طرح کلاسیک نیز استفاده کرد.

 

 

خانه ایده آل خود را بسازید:

مدل های مختلف و زیبای روشویی سنگی در یک سرویس بهداشتی منحصر به فرد

انتخاب یک روشویی کوچک و جمع و جور برای یک سرویس بهداشتی کوچک



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<