رنگ در ورودی ساختمان و بررسی موارد مهم در انتخاب این رنگ

چیدو پلاس 18 اسفند 1401 ،

در ورودی ساختمان اولین چیزی است که افراد در حین ورود آن را مشاهده می کنند. پس رنگ و طرح آن بسیار اهمیت دارد. ما می خواهیم در این متن رنگ در ورودی ساختمان را بررسی کنیم و بهترین گزینه های موجود برای این کار را به شما معرفی نماییم. بسته به این که در ورودی ساختمان تان چوبی یا فلزی است، می توانید از رنگ های متفاوتی برای آن استفاده نمایید. همچنین موارد مهمی که در انتخاب رنگ در ورودی ساختمان تاثیر گذارند، در این مطلب بررسی خواهند شد. با ما همراه باشید و بهترین رنگ را برای در ورودی ساختمان خود انتخاب کنید.

چه مواردی در انتخاب رنگ در ورودی ساختمان موثر هستند؟

درِ ورودی خانه یکی از بیرونی ترین بخش های ساختمان است بنابراین در انتخاب رنگ در ورودی ساختمان باید به کثیف شدن و همچنین تغییر رنگ آن توجه داشته باشید. از طرفی هماهنگی رنگ آن با رنگ نمای ساختمان مورد مهم دیگر در انتخاب این رنگ خواهد بود. سبک نمای ساختمان نیز اهمیت و تاثیر فوق العاده ای در رنگ در ورودی ساختمان دارد. اینکه نمای ساختمان تان کلاسیک است یا مدرن، در انتخاب این رنگ بسیار موثر است. در ادامه به بررسی هر کدام از این موارد خواهیم پرداخت.

توجه به در معرض آلودگی بودن در ساختمان: همانطور که گفته شد در ورودی ساختمان در فضای بیرونی یعنی خیابان قرار دارد و آلودگی های این فضا باعث می شود تا درِ خانه کثیف شود و حتی بعد از مدتی تغییر رنگ دهد. بنابراین اگر خانه تان در محلی از شهر واقع شده که آلودگی هوا در آن بیشتر است، از رنگی تیره برای رنگ در ورودی ساختمان استفاده نمایید تا کمتر زحمت تمیز کردن آن را داشته باشید.

دوام و ماندگاری: موضوع مهم دیگر در انتخاب رنگ در ورودی ساختمان مسئله دوام و ماندگاری رنگ است. در ساختمان با نور خورشید، تغییرات جوی، باد و باران و برف و آلودگی ها در تماس است و رنگ آن ممکن است در اثر این موارد دچار تغییراتی شود. بنابراین اولا باید از کیفیت بالای رنگ و نحوه رنگ آمیزی در مطمئن باشید، و ثانیا از رنگی برای در استفاده کنید که تغییر رنگ در آن کمتر به چشم آید. مثلا رنگ های سفید و مشکی و قهوه ای تیره این تغییر رنگ را کمتر از رنگ هایی خاص و فانتزی نشان می دهند.

رنگ نمای ساختمان: یکی از مهم ترین مواردی که در انتخاب رنگ در ورودی ساختمان تاثیر گذار است، رنگ نمای ساختمان بوده که تاثیر بسیار زیادی در رنگ در دارد. رنگ در باید هماهنگی زیادی با نما داشته باشد، مثلا اگر نمای ساختمان تان آجری است، قطعا رنگ هایی مثل قهوه ای یا کرم گزینه های بهتری در مقایسه با رنگ های فانتزی مثل بنفش یا آبی هستند.

سبک ساختمان: اینکه سبک ساختمان تان مدرن است یا کلاسیک می تواند تاثیر ویژه ای در انتخاب رنگ در ورودی ساختمان تان داشته باشد. در نماهای کلاسیک بیشتر از رنگ های مشکی و قهوه ای به علاوه طلایی استفاده می شود و در ساختمان های مدرن می توان از سفید، طوسی، مشکی و یا حتی رنگ هایی مثل قرمز، سبز، آبی، نارنجی، بنفش و رنگ های دیگر هم استفاده کرد.

تاثیر محل زندگی بر انتخاب رنگ در ورودی ساختمان: اما موضوعی که کمتر به آن توجه می شود و از طرفی می تواند موضوع مهمی هم باشد، تاثیر محل زندگی بر رنگ در ورودی ساختمان است. مثلا در شهر های بزرگی مثل تهران که از رنگ های شاد و متنوع کمتر استفاده می شود و معمولا سلیقه مردم در رنگ های محدودی مانند مشکی و سفید و قهوه ای خلاصه می شود، دیگر رنگ ها کمتر به کار برده می شوند. اما اگر ویلایی خارج از شهر دارید یا در جایی زندگی می کنید که امکان استفاده از رنگ های شاد و پر انرژی در آن وجود دارد، حتما از این رنگ ها استفاده کنید تا انرژی مثبت آنها به شما و اعضای خانواده تان هم منتقل شود.

رنگ در ورودی ساختمان
رنگ در ورودی ساختمان
رنگ در ورودی ساختمان
رنگ در ورودی ساختمان
رنگ در ورودی ساختمان
رنگ در ورودی ساختمان

محبوب ترین و پر طرفدار ترین رنگ در ورودی ساختمان

همانطور که گفته شد رنگ های مشکی و سفید و قهوه ای محبوب ترین و پر طرفدار ترین رنگ هایی هستند که برای در ورودی ساختمان انتخاب می شوند. این رنگ ها از این جهت گزینه های خوبی هستند که کمتر دچار تغییر رنگ می شوند، تعویض آنها ساده تر است و با هر نمای ساختمانی هم تطبیق دارند. همچنین این رنگ ها همه پسند هستند و اگر برای در ورودی یک ساختمان چند طبقه به دنبال رنگ مناسب می گردید، تقریبا همه افراد یکی از این سه رنگ را انتخاب می کنند. رنگ های مشکی و سفید و قهوه ای برای هر ساختمانی در هر کجای شهر مناسب هستند و چه برای ساختمان های مسکونی و چه اداری و تجاری عالی به نظر می آیند. در واقع این سه رنگ، رنگ هایی همه کاره محسوب می گردند.

انتخاب رنگ های شاد به عنوان رنگ در ورودی ساختمان

همانگونه که گفته شد می توان با انتخاب رنگی خاص و البته شاد و پر انرژی نمایی متفاوت و دوست داشتنی به ورودی ساختمان داد. بیشتر مردم از کاربرد رنگ های متنوع می ترسند و همیشه به دنبال انتخاب رنگ های معمولی و تکراری می روند. رنگ های بی درد سری که آنها را وارد چالش خاصی نمی کند. اما اگر روحیه ای شاد و با جسارت بالا دارید پیشنهاد می شود اجازه دهید رنگ های متنوع تاثیر خود را بر شما و خانه تان بگذارند. شما می توانید از رنگ هایی مثل قرمز، بادمجانی و بنفش و دیگر رنگ های این چنینی برای رنگ در ورودی ساختمان تان استفاده کنید و فضای اطراف آن را با گلدان های گل طبیعی و زیبا و همچنین درخت کاری تزیین و سر سبز نمایید. مثلا می توان بوته یاس یا دیگر گل های تزیینی رونده را بر روی بالای در ورودی ساختمان کشید تا در هنگام ورود یا خروج از ساختمان با زیبایی و عطر خوش گل ها و رنگ فوق العاده ای که بر در خانه زده اید، انرژی دو چندان بگیرید.

جمع بندی درباره رنگ در ورودی ساختمان

  • اگر از رنگ هایی مانند مشکی، سفید، قهوه ای و رنگ هایی از این دست استفاده کنید، خیال تان از این بابت راحت است که این رنگ ها هیچ وقت از مد نمی افتند و نیاز به تغییر ندارند.
  • برای رنگ در ورودی ساختمان بهتر است از رنگی براق استفاده کنید که شستشو و تمیز کردن آن راحت تر باشد.
  • در خانه های ویلایی از رنگ های شاد تر و رنگ هایی که با محیط طبیعی ویلای تان هماهنگی بیشتری دارند، استفاده کنید. در واقع برای انتخاب رنگ در ورودی ساختمان از محیط اطراف آن الهام بگیرید.
  • اگر ساختمان تان به گونه ای است که هر سال افراد جدیدی در آن ساکن می شوند، بهتر است از رنگ های معمولی مانند مشکی یا سفید برای در ورودی ساختمان استفاده کنید.
  • برای ساختمان های کلاسیکی که دارای نمای سنگ به رنگ کرم و قهوه یا هستند، رنگ بلوطی یک گزینه عالی برای رنگ در ورودی ساختمان محسوب می شود.
  • در ساختمان هایی که در ورودی آنها فلزی و نرده ای است، بیشتر از رنگ مشکی استفاده می گردد.
  • برای رنگ در ورودی ساختمان می توان از دو رنگ هم استفاده کرد. معمولا ترکیب مشکی و طلایی یا قهوه ای و طلایی پر طرفدار ترین ترکیب رنگی برای در ورودی ساختمان به شمار می رود.
رنگ در ورودی ساختمان
رنگ در ورودی ساختمان
رنگ در ورودی ساختمان
رنگ در ورودی ساختمان
رنگ در ورودی ساختمان
رنگ در ورودی ساختمان

 

خانه ایده آل خود را بسازید:

در ورودی ساختمان و معرفی انواع آن ( در های چوبی، چوب و شیشه، فلزی و…)

نورپردازی لابی ساختمان و ایده های جذاب برای این کار



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<