رنگ طوسی به عنوان یک رنگ خاص و جدید در دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار می گیرد. رنگ دیوار طوسی عمیق و جذاب و تاثیر گذار است که می تواند فضای داخلی خانه را به کلی دگرگون سازد. این رنگ بر روی دیوار های خانه امکان داشتن چیدمانی مدرن و منحصر به فرد را فراهم ساخته و کمک می کند تا از کلیشه های رایج در ترکیب رنگ و چیدمان آن ها خلاص شوید. این متن به موضوع رنگ دیوار طوسی می پردازد و نکاتی درباره ساخت رنگ طوسی برای دیوار را مطرح می کند. اگر شما هم جزو علاقمندان به رنگ طوسی هستید و این رنگ را برای دیوار های خانه تان انتخاب کرده اید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
رنگ دیوار طوسی با چه رنگ های دیگری ست می شود؟
یکی از مهم ترین مسایلی که پیرامون رنگ دیوار طوسی مطرح می شود، موضوع ست شدن آن با دیگر رنگ ها است. شاید این سوال برای تان پیش بیاید که اگر دیوار خانه را با رنگ طوسی رنگ آمیزی کرده ایم، برای مبلمان، پرده ها و دیگر وسایل خانه چه رنگی را انتخاب کنیم که بیشترین هماهنگی در محیط ایجاد گردد. برای پاسخ به این سوال باید گفت که رنگ طوسی به خاطر ماهیت خنثی بودن خود با رنگ های زیادی هماهنگی و همنشینی دارد. در ادامه رنگ دیوار طوسی در کنار رنگ های گرم و رنگ های سرد مورد بررسی قرار می گیرد.
رنگ دیوار طوسی و رنگ های گرم
به کارگیری رنگ های گرمی نظیر قرمز، زرشکی، اخرایی، اکر یا خردلی، در کنار رنگ طوسی بسیار مناسب و جذاب و قابل توجه است. این رنگ ها کمی از خنثی بودن و سردی رنگ طوسی کاسته و باعث می شوند تا فضا کمی به سمت گرما پیش برود. همچنین تضاد و کنتراست موجود در رنگ های قرمز و زرشکی و اخرایی در کنار طوسی روشن منجر به ایجاد فضایی تیره و روشن شده که این موضوع در فضای داخلی بسیار تاثیر گذار است.
یک ترکیب رنگی جذاب برای خانه استفاده از رنگ طوسی برای دیوار ها و رنگ قهوه ای در قالب پوشش کف (مانند لمنیت و پارکت) و یا وسایل چوبی خانه است. در این ترکیب رنگی می توان رنگ مبلمان را نیز طوسی انتخاب کرد و کوسن های روی آن را نیز از رنگ های طوسی، نسکافه ای، کرم انتخاب نمود.
یک ترکیب رنگی بی درد سر و در عین حال زیبا ترکیب طوسی و سفید است. هنگامی که رنگ دیوار طوسی انتخاب شود و مبلمان راحتی به رنگ سفید و طوسی روشن همراه با کوسن هایی به همین رنگ و یا طوسی تیره در برابر چنین دیواری قرار داده شود، یک چیدمان کاملا مدرن و مینیمال ایجاد می گردد.
گرما و درخشندگی رنگ طلایی موجب پدید آمدن تصویری خاص و جذاب در دکوراسیون خانه می شود. در خانه ای با دیوار های طوسی رنگ، استفاده از وسایل فلزی طلایی مانند مبلمان، میز جلو مبلی، اکسسوری هایی نظیر آباژور و لوستر و غیره پیشنهادی بسیار عالی و البته خاص و منحصر به فرد خواهد بود.
همیشه رنگ های خانواده زرد در کنار طوسی پیشنهاد های خوبی بوده اند. هماهنگی فوق العاده جذابی بین این رنگ ها برقرار است که امکان خوبی را در کار دکوراسیون در اختیار می گذارد. دیوار هایی به رنگ طوسی در کنار مبلمانی دو رنگ به رنگ های طوسی و زرد و کوسن هایی به همین رنگ ها، زیبا و دوست داشتنی خواهند بود. تنها نکته مهم در این مورد آن است که استفاده از رنگ زرد یا اکر باید به میزان مشخص باشد و به کار گیری بیش از حد این رنگ در دکوراسیونی با رنگ دیوار طوسی نتیجه خوبی نخواهد داشت.
برای دیوار های خانه از رنگ طوسی روشن استفاده شود یا تیره؟
این یک سوال مهم در رابطه با زمانی است که شما رنگ طوسی را برای دیوار های خانه تان انتخاب می کنید. درجات مختلفی از تیرگی و روشنی تاثیرات متفاوتی بر فضای داخلی خواهند داشت. به طور کلی پیشنهاد می شود موضوع رنگ روشن برای خانه های کوچک و رنگ تیره برای خانه های بزرگ در مورد رنگ دیوار طوسی هم اجرا شود. به این معنی که اگر متراژ خانه تان کم است یک رنگ طوسی روشن برای دیوار ها انتخاب کنید تا فضا بیش از حد گرفته و تاریک نشود. اگر هم متراژ خانه تان بزرگ است می توانید از درجات تیره تری از طوسی برای دیوار ها استفاده کنید. اما حتی در خانه های بزرگ هم پیشنهاد می شود تمامی دیوار ها با طوسی تیره رنگ آمیزی نشوند.
ساخت رنگ طوسی برای دیوار
تا اینجای کار درباره چیدمان رنگی طوسی و ترکیبات مختلف این رنگ در کنار رنگ های دیگر به طور مفصل توضیح داده شد. اگر به رنگ طوسی برای دیوار ها علاقمند شده اید و دوست دارید این تجربه جذاب را در خانه داشته باشید، در این بخش نیز همراه ما باشید تا با ساخت رنگ طوسی برای دیوار آشنا شوید. در این بخش علاوه بر موضوع ساخت رنگ به طیف های مختلف رنگ طوسی نیز خواهیم پرداخت. رنگ طوسی با افزودن رنگ های دیگر به آن منجر به ایجاد خاکستری های رنگی می شود که ویژگی ها و مشخصات خاص خود را دارد.
ساخت رنگ طوسی برای دیوار به شکل ابتدایی
پایه و اساس رنگ طوسی ترکیب رنگ های سفید و مشکی است. به این معنی که اگر شما این دو رنگ را با نسبت های مختلف با یکدیگر ترکیب کنید، رنگ های طوسی مختلف با درجات تیرگی و روشنی مختلف خواهید داشت. بدیهی است که اگر می خواهید رنگ دیوار طوسی تان روشن باشد، باید میزان رنگ سفید را افزایش دهید و اگر می خواهید تیره باشد، رنگ مشکی بیشتری به ترکیب اضافه نمایید. همین رنگ ساده ساخته شده می تواند بر روی دیوار های خانه بنشیند و انتظارات شما را از بابت رنگ دیوار طوسی برآورده کند. با بکارگیری رنگ های دیگر در کنار آن، همانند ترکیبات رنگی که در بالا گفته شد، می توانید چیدمانی عالی و زیبا داشته باشید. اما چنانچه بخواهید یک رنگ طوسی حرفه ای بسیازید باید از رنگ های دیگر در ترکیب اصلی ساخت رنگ طوسی برای دیوار استفاده نمایید.
با اضافه کردن مقدار بسیار کمی از رنگ آبی به ترکیب سفید و مشکی به یک رنگ طوسی- آبی دست می یابید که با نام سربی شناخته می شود. چنانچه میزان رنگ آبی و مشکی در این ترکیب کم باشد شما رنگ سربی روشن (Light Slate Gray) خواهید داشت و اگر مقدار بیشتری رنگ آبی و مشکی اضافه کنید، رنگ سربی تیره یا (Dark Slate Gray) بدست خواهید آورد.
برای اینکار مقداری رنگ بنفش را به ترکیب اصلی اضافه کنید تا رنگی به نام طوسی مایل به بنفش و یا خاکستری- بنفش ایجاد کنید. البته میزان رنگ بنفش را به اندزه ای در نظر داشته باشید که رنگ طوسی شما را بیش از حد تحت تاثیر خود قرار نداده و ماهیت رنگ طوسی از بین نرود.
با اضافه کردن کمی رنگ سبز به ترکیب اصلی رنگی به نام لجنی یا خاکستری- سبز ایجاد می شود که رنگی بسیار زیبا و خاص برای دیوار های خانه خواهد بود.
به طور کلی می توانید از رنگ های دیگر برای درست کردن خاکستری های رنگی استفاده کنید. رنگ هایی نظیر اکر، نارنجی، گلبهی و غیره نیز برای این کار مناسب اند و خاکستری های رنگی با خاصیت گرم ایجاد می کنند.
خانه ایده آل خود را بسازید:
مبل طوسی با چه رنگی ست می شود؟ راهنمای کاربردی استفاده از رنگ طوسی
مبل چستر طوسی و صوتی انتخاب اول نوعروسان و زیبا پسندان