شلف دیواری فلزی ؛ دوام و استحکام به همراه زیبایی

انواع مختلفی از قفسه بندی در بازار وجود دارد، اما فلز یکی از محبوب ترین گزینه ها برای ساخت آنها است. شلف دیواری فلزی مستحکم و با دوام است و می تواند وزن زیادی را تحمل کند، بنابراین برای نگهداری وسایل و کتاب های سنگین مناسب است. اما به مانند هر نوع قفسه دیگری، استفاده از شلف فلزی در خانه با مزایا و معایبی همراه است. با مطالعه این متن می توانید اطلاعات خوبی را درباره انواع استند فلزی بدست آورید.

شلف فلزی چیست؟

کتاب ها، وسایل دکوری و دیگر لوازم را می‌ توان در قفسه‌ های فلزی که دارای پارتیشن‌ ها و محفظه ‌هایی برای ذخیره سازی هستند، نگه داشت. انواع شلف فلزی و همینطور استند فلزی در بازار موجود است که بعضی از آنها بر روی دیوار نصب می شوند و برخی دیگر روی زمین قرار می گیرند. این بسته به سلیقه و شرایط خانه شما دارد که کدام مدل را انتخاب نمایید. شلف دیواری فلزی معمولاً پس از ترسیم و طراحی دقیق ساخته می شود و این طراحی می تواند مطابق با نظر هر مشتری، متفاوت باشد. رنگ آمیزی قفسه ها به عنوان آخرین مرحله به برای حفظ و ماندگاری فلز استفاده شده، کمک می کند تا هم دوام آن بیشتر شود و هم استند فلزی شکل و ظاهر بهتری پیدا کند.

فلزات مورد استفاده در ساخت شلف دیواری فلزی

انواع شلف فلزی و استند فلزی را می توان از مواد مختلفی مانند آلیاژ فلزی کروم نیکل و فولاد ضد زنگ ساخت. برای ساخت شلف دیواری فلزی ، فولاد یک متریال رایج است. این موضوع به دلیل انعطاف پذیری و سازگاری فولاد و دوام برتر آن نسبت به سایر متریال ها است. فولاد ضد زنگ یک انتخاب محبوب برای بسیاری از انواع دکور فلزی دیواری و استند های فلزی محسوب می شود. فولاد ضد زنگ علاوه بر قوی و بادوام بودن، می ‌تواند در برابر دمای بالا مقاومت کند بدون اینکه به طور خطرناکی شکننده شود. انواع شلف دیواری فلزی از جنس فولاد ضد زنگ به دلیل استحکام و دوام بالا می تواند برای نگهداری از وسایل سنگین مورد استفاده قرار گیرد. هم در دکوراسیون داخل خانه و هم در انباری برای ایجاد نظم و سر و سامان دادن به وسایل، این قفسه ها بهترین انتخاب ها خواهند بود. همچنین فولاد به راحتی تمیز می شود و در برابر انواع آسیب ها مقاوم است.

یکی دیگر از فلزاتی که می تواند برای ساخت شلف دیواری فلزی استفاده شود، آهن آهنگری یا همان فرفورژه است. سازگاری، استحکام و زیبایی این فلز، آن را برای استفاده در ساخت مبلمان و قفسه ها ایده آل کرده است. آهن فرفورژه تمام این ویژگی های عالی و حتی بیشتر از آن را دارد. در برابر آب مقاوم است، وزن زیادی را تحمل می کند و شکستن آن دشوار است. کیفیت، قابلیت اطمینان و جذابیت و زیبایی از ویژگی های بارز شلف دیواری فلزی ساخته شده با فرفورژه است.

دیگر متریالی که در ساخت استند فلزی به کار می رود، آلومینیوم است. آلومینیوم دارای بسیاری از ویژگی های فولاد است. چند نمونه از این ویژگی ها عبارتند از: انعطاف پذیری، چکش خواری و نفوذ پذیری حرارتی و الکتریکی. همچنین آلومینیوم به دلیل وزن سبکی که دارد، یک ماده متداول برای ساخت انواع شلف فلزی است که جابجایی آنها را در خانه راحت می کند. مورد دیگر آنکه به دلیل پوشش اکسیدی، آلومینیوم ذاتاً در برابر خوردگی مقاوم است، در نتیجه انواع شلف فلزی آلومینیومی زنگ نمی زنند یا پوسیده نمی شوند. علاوه بر آن قفسه های آلومینیومی به دلیل آنکه برای بازیافت و استفاده مجدد به انرژی زیادی نیاز ندارند، به دوست دار محیط زیست بودن شهرت زیادی دارند.

شلف دیواری فلزی
شلف دیواری فلزی
شلف دیواری فلزی
شلف دیواری فلزی
شلف دیواری فلزی
شلف دیواری فلزی

مزایای شلف دیواری فلزی چیست؟

شلف دیواری فلزی نه تنها به شما کمک می کند تا وسایل و لوازم کاربردی و دکوری را به راحتی سازماندهی کنید، بلکه فضای کافی را برای نگهداری اشیا در مکان مناسب خود از کتاب گرفته تا سایر لوازم سنگین، فراهم می کند. انواع مختلفی از قفسه ها مانند قفسه های چوبی، پلاستیکی و فلزی موجود است، اما شلف فلزی با دوام ترین و مستحکم ترین آنها به شمار می رود. خوبی شلف دیواری فلزی و انواع استند فلزی آن است که می توان از آنها در انباری برای قرار دادن وسایل سنگین بر روی آنها استفاده نمود. همچنین در خانه هایی که در دکوراسیون آنها از فلز استفاده زیادی شده است، یا در اتاق خواب هایی با تخت خواب فلزی، می توان شلف فلزی را بر دیوار نصب نمود یا استند فلزی را در جایی از اتاق بر روی زمین قرار داد. به طور کلی مزایای شلف فلزی عبارت است از:

  • استحکام و دوام بالا
  • قابلیت رنگ شدن
  • مقاومت در برابر دما و رطوبت
  • ظاهر متفاوت
  • قابلیت استفاده در خانه، انبار، محیط های تجاری و فروشگاهی
  • قابلیت ساخت در طرح های مختلف
  • قابلیت ترکیب فلز با چوب یا شیشه

ایجاد بهترین دکوراسیون با استفاده از شلف فلزی

از انواع شلف دیواری فلزی و همینطور استند فلزی که بر روی زمین قرار می گیرد می توان در چیدمان داخلی منزل استفاده کرد. بهترین ایده برای کاربرد شلف یا استند فلزی آن است که فلز را با یک متریال دیگر ترکیب نموده و از محصول بدست آمده بهترین استفاده را در دکوراسیون انجام داد. برای مثال ترکیب چوب با فلز می تواند پیشنهادی عالی برای این کار باشد. استند های فلزی آهنی با رنگ مشکی که بر روی هر طبقه آنها از چوب قهوه ای رنگ استفاده شده است، زیبایی منحصر به فردی دارند و هم در فضای اتاق خواب و هم نشیمن می توان از آنها استفاده نمود. انواع شلف فلزی که در ترکیب با شیشه هستند نیز پیشنهاد دیگری برای داشتن یک دکوراسیون متفاوت و جذاب است. شیشه های ساده، دودی و شیشه های رنگی مناسب ترین متریال برای ترکیب با فلز در انواع دکور فلزی دیواری محسوب می شوند.

برای داشتن یک دکوراسیون زیبا در خانه می توانید استند یا شلف فلزی را با انواع وسایل دکوری و تزیینی، دیزاین کنید. کتاب هم می توان گزینه خوبی برای دیزاین این قفسه های فلزی باشد. همچنین قرار دادن گل و گیاه طبیعی بر روی این استند ها و ایجاد یک گلخانه کوچک در بخشی از خانه ایده جذاب و دوست داشتنی دیگر محسوب می شود. انواع دکور فلزی دیواری یا همان شلف دیواری فلزی در خانه هایی با سبک مدرن و امروزی کاربردی عالی و مثال زدنی خواهند داشت.

خلاصه مطالب درباره شلف دیواری فلزی

  • دکور فلزی دیواری یک انتخاب محبوب در میان انواع متعدد موجود است.
  • از آنجایی که استند فلزی محکم است و می تواند وزن زیادی را تحمل کند، برای قرار دادن اجسام حجیم و سنگین ایده آل است.
  • استفاده از قفسه های فلزی در خانه، مانند استفاده از هر نوع قفسه دیگری، دارای مزایا و معایبی است.
  • قفسه های ساخته شده از استیل ضد زنگ به دلیل طول عمر زیاد و نیاز به نگهداری کم به طور گسترده در محیط های تجاری مورد استفاده قرار می گیرند.
  • قفسه های نقره ای شناور، شیک و مدرن به نظر می رسند.
  • اگر با بودجه محدود کار می کنید، قفسه های سیم کروم جایگزینی فوق العاده برای قفسه های فولادی ضد زنگ هستند.
  • آهن آهنگری یا فرفورژه یکی از فلزاتی است که می توان برای ساخت شلف دیواری فلزی از آن استفاده کرد.
شلف دیواری فلزی
شلف دیواری فلزی
شلف دیواری فلزی
شلف دیواری فلزی
شلف دیواری فلزی
شلف دیواری فلزی

 

خانه ایده آل خود را بسازید:

کتابخانه فلزی یک انتخاب مدرن و عالی برای چیدمان های امروزی



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<