امروزه مشکل کمبود جا به یکی از نگرانی های افرادی تبدیل شده است که مجبورند در آپارتمان های کوچک زندگی کنند. گاهی اوقات سالن خانه دارای متراژ کمی است و قرار دادن مبل راحتی، میز غذا خوری، میز تلویزیون و سایر وسایل دکوری کار سختی به نظر می رسد. در این مواقع است که میز تلویزیون دیواری به کمک آمده و به یک راه حل خوب برای استفاده بهینه از فضا تبدیل می شود. میز تلویزیون دیواری بدون پایه است و بنابراین فضای بسیار کمی را اشغال می کند.
اصلی ترین ویژگی میز تلویزیون دیواری بدون پایه بودن و قابلیت نصب شدن آن بر روی دیوار است. این میز ها که معمولا حجم کوچکی هم دارند، به وسیله بست ها و اتصالات محکمی بر دیوار نصب شده و تلویزیون بر روی آنها قرار می گیرد. در بعضی از مدل ها ای سی دی یا ال ای دی نیز بر دیوار نصب می شود تا مجموعه میز و تلویزیون دیواری باشند. از دیگر ویژگی های میز تلویزیون دیواری برای خانه های کوچک، ابعاد کوچک تر آنهاست. میز تلویزیون های معمولی ممکن است دارای کمد و کشو باشند، به شکل دو یا چند طبقه ساخته شوند، المان های تزیینی بر روی آنها وجود داشته باشد که موجب بزرگ تر شدن حجم شان گردد، دارای پایه های پهن یا باریک باشند و غیره. اما میز تلویزیون دیواری که در یک خانه کوچک مورد استفاده قرار می گیرد، معمولا فاقد همه اینها هستند و شاید تنها یک کشو یا محفظه ای برای گذاشتن وسایلی مانند دی وی دی یا دیگر تجهیزات داشته باشد.
میز تلویزیون دیواری به همراه شلف و طبقه
با اینکه همیشه سعی می شود تا در خانه های کوچک تعداد وسایل اضافی و به اصلاح جاگیر تا جای ممکن کاهش یابد و همه چیز در عین سادگی و کم جا بودن مورد استفاده قرار گیرد، اما در یک سالن کوچک هم می توان در کنار میز تلویزیون دیواری از طبقه ها یا شلف هایی هم برای تزیین و هم به عنوان وسایل کاربردی استفاده نمود. برای این کار کافی است که تخته های ام دی افی درست هم رنگ میز تلویزیون دیواری تان داشته باشید و این تخته ها را با چیدمانی که مطابق با سلیقه تان است بر بالا و اطراف تلویزیون نصب کنید.
بر روی طبقات گلدان های گیاه سبز، مجسمه های تزیینی، قاب عکس های کوچک، وسایل دکوری کم حجم و حتی کتاب را قرار دهید. با این کار هم یک دیوار زیبا خواهید داشت و هم اگر مثلا کتاب های تان را بر روی طبقات بگذارید، یک کتابخانه کوچک و جذاب ایجاد کرده اید. همچنین اگر برای تان مقدور است می توانید به جای طبقات از کمد هایی با ام دی اف های هم رنگ و هم شکل با میز تلویزیون دیواری تهیه کنید، در بالای میز تلویزیون دیواری بر روی دیوار نصب نموده و لوازم اضافی تان را درون آن بگذارید. به این ترتیب مشکل کمبود جا برای وسایل تان را نیز حل کرده اید.
ابعاد میز تلویزیون دیواری برای خانه کوچک
همانطور که گفته شد در خانه های کوچک سعی می شود تا جای ممکن ابعاد میز تلویزیون دیواری کوچک انتخاب شود تا فضای خانه کوچک تر به نظر نرسد. بنابراین حتی می توان تنها یک تخت ام دی اف رنگ شده و آماده را نیز برای میز تلویزیون دیواری در نظر گرفت. طول میز تلویزیون دیواری بر اساس اندازه و ابعاد تلویزیون انتخاب می شود. ابعاد استاندارد این میز ها معادل با ۱۵۰ سانتی متر برای طول و ۳۰ سانتی متر برای عمق آن است. اگر تلویزیون بزرگتر باشد طول میز تلویزیون دیواری نیز تا حدود ۱۰ سانتی متر بزرگ تر می شود. برای تلویزیون های کوچک تر هم می توان طول کمتری را برای میز انتخاب کرد. در صورتیکه میز تلویزیون دیواری دو طبقه باشد و ما بین طبقات فضایی برای قرار دادن وسایل تعبیه شده باشد، ارتفاعی معادل ۲۴ سانتی متر برای آن در نظر گرفته می شود.
جنس میز تلویزیون دیواری
اصلی ترین متریالی که برای ساخت میز تلویزیون دیواری استفاده می شود، ام دی اف است. چوب متریالی سنگین محسوب می شود و کاربرد آن به عنوان میز تلویزیون دیواری زیاد منطقی به نظر نمی رسد. اما ام دی اف سبک تر از چوب بوده و برای این کار گزینه بهتری است. همچنین استفاده از ام دی اف برای ساخت میز تلویزیون دیواری به کاهش قیمت ساخت و فروش آن نیز منجر می شود که این موضوع به نفع مشتریان است. جدا از این موارد میز تلویزیون دیواری به دلیل ماهیت مدرن بودن خود باید به وسیله متریالی ساخته شود که امکان ایجاد طرح ها و مدل های مختلف و جدید را داشته باشد، ام دی اف این امکان را در میز تلویزیون دیواری ایجاد می کند.
با اینکه بیشترین میز تلویزیون های دیواری موجود در بازار از جنس ام دی اف هستند، اما اگر مایل هستید به سراغ طرح های مدرن تر بروید از میز تلویزیون دیواری شیشه ای هم می توانید استفاده کنید. البته برای داشتن یک میز تلویزیون دیواری شیشه ای شاید مجبور به دادن سفارش به یک شرکت باشید و پیدا کردن چنین میزی در بازار کار سختی باشد. شیشه های نشکن و ضخیمی که برای ساخت میز تلویزیون شیشه ای استفاده می شوند، با ایده های جدید تر قابل بکارگیری در میز تلویزیون دیواری هم خواهند بود. البته نگهداری از این مدل میز تلویزیون دیواری شیشه ای کار سختی است و پیشنهاد می شود اگر در خانه بچه کوچکی دارید، به سراغ این میزهای شیشه ای نروید.
رنگ میز تلویزیون دیواری برای خانه کوچک
همیشه گفته شده است که برای خانه های کوچک از رنگ های روشن استفاده شود تا فضای خانه بزرگ تر به نظر برسد و حس بسته بودن و خفگی را در افراد ایجاد نکند. این موضوع درباره میز تلویزیون دیواری هم صادق است و پیشنهاد می شود که از رنگ های روشنی نظیر سفید، کرم، رنگ چوب، نسکافه ای، طوسی روشن و رنگ های دیگری از این دست استفاده گردد. اگر سایر وسایل چوبی مانند مبلمان و میز جلو مبلی هم از رنگ های روشن انتخاب گردند، علاوه بر هماهنگی بین اجزا، به روشن تر شدن فضای خانه هم کمک می شود. از میز تلویزیون دیواری دو رنگ هم برای خانه های کوچک می توان استفاده کرد. این میز ها که در آنها از دو رنگ که در بیشتر موارد سفید به علاوه رنگی دیگر است، برای زیبایی بیشتر میز استفاده می شود. معمولا رنگ های سفید و قهوه ای، سفید و طوسی، سفید و طلایی، کرم و رنگ چوب، قهوه ای و رنگ چوب برای این کار مناسب ترند. انتخاب این دو رنگ بر مبنای تم رنگی خانه صورت می گیرد.
نورپردازی میز تلویزیون دیواری
در خانه های کوچک و کم نور موضوع نورپردازی و ایجاد نور کافی و مناسب یکی از مسایل مهم بوده و باید به آن توجه شود. کار نورپردازی را می توان در میز تلویزیون دیواری هم انجام داد و هم زیبایی آن را بیشتر کرد و هم نور داخلی خانه را افزایش داد. این کار از طریق استفاده از نورهای مخفی که در پشت تلویزیون و در اطراف میز تلویزیون دیواری نصب می شوند، ایجاد می گردد. ریسه های نوری که به صورت نوار های ال ای دی به فروش می رسند برای این کار مناسب بوده و مصرف برق پایینی هم دارند.
خانه ایده آل خود را بسازید:
مدل های متنوع و جدید میز تلویزیون شیشه ای
ابعاد و اندازه میز تلویزیون های دیواری شیک و مدرن