شیکر برقی یک همراه پر سرعت برای ورزشکارانی که مکمل مصرف می کنند

چیدو پلاس 05 شهریور 1401 ،

شیک (Shake) در لغت به معنی تکان دادن است و شیکر (Shaker) وسیله ای است که با تکان دادن آن مواد مختلفی که در آن ریخته شده، با هم مخلوط می شوند. این وسیله کاربردی در انواع دستی و همچنین شیکر برقی ساخته و مورد مصرف قرار می گیرند. اگر بدنساز حرفه ای هستید یا جدیدا به باشگاه بدنسازی می روید حتما با این وسیله آشنا بوده و یا قصد خرید آن را دارید. چنانچه تصمیم دارید یک شیکر بدنسازی مناسب خریداری کنید، خواندن این مطلب به شما کمک خواهد کرد. در این متن خواهید خواند:

  • کاربرد های شیکر برقی
  • نحوه کار کردن شیکر برقی
  • انواع شیکر برقی
  • مزایا و معایب شیکر برقی
  • خرید شیکر برقی، بهترین برند های موجود در بازار ایران و بررسی قیمت شیکر
  • موارد مهم در خرید شیکر برقی

همانطور که گفته شد شیکر برقی وسیله ای برای مخلوط کردن مواد است، درست همانند کاری که دستگاه های مخلوط کن خانگی انجام می دهند. اما تفاوت شیکر برقی با میکسر های دیگر آن است که ابعاد کوچک و قابل حملی دارد و می توان آن را در کیف یا ساک گذاشت و با خود به جاهای مختلف برد. برای مثال شیکر بدنسازی برای ورزشکارانی مناسب است که در حین ورزش نیاز به خوردن آب و مکمل های حل شده در آن دارند. اکثر مکمل های مورد نیاز برای ورزشکاران به صورت پودر به فروش می رسند که باید با آب یا شیر مخلوط شوند. این کار به کمک شیکر های دستی و برقی انجام می گردد. در خرید شیکر حرفه ای باید به موضوع حل شدن کامل پودر در آب دقت نمود.

کاربرد های شیکر برقی یا شیکر بدنسازی

همانگونه که گفته شد کاربرد اصلی این مدل شیکر ها برای ورزشکاران است. در واقع شیکر برقی با نام شیکر بدنسازی نیز معروف است و مشتری اصلی این دستگاه های کاربردی و کوچک بدنساز ها یا ورزشکاران سایر رشته های ورزشی هستند. اما اگر ورزشکار نیستید باز هم می توانید از شیکر برقی استفاده کنید و محدودیتی برای این مورد وجود ندارد. اگر عادت به نوشیدن ترکیبات خاصی از نوشیدنی دارید و ترکیبات مختلفی از مایعات طعم دار یا عطر دار مختلف را امتحان می کنید، از طرفی به دنبال وسیله ساده و جمع و جوری برای مخلوط کردن می گردید و نمی خواهید از میسکر های بزرگ استفاده کنید، شیکر برقی یا دستی انتخاب خوبی برای تان خواهد بود.

نحوه کار کردن شیکر برقی

استفاده از این وسیله بسیار ساده و راحت است و شیکر برقی یک وسیله با کاربری آسان محسوب می شود. تنها کافیست که مواد و ترکیبات مختلف را درون شیکر بریزید و دکمه روشن آن را بزنید. تیغه های مخلوط کن موجود در شیکر برقی به سرعت شروع به حرکت کرده و با گذشت مدت زمان کوتاهی مواد داخل آن را به بهترین شکل مخلوط می کنند. پس از استفاده و هنگام بازگشت به خانه می توان اجزای آن را هم جدا نمود و شستشو داد. اگر نوع شیکر برقی به گونه ای بود که اجازه استفاده در ماشین ظرفشویی را داشت، از این طریق هم می توان آن را شستشو داد.

انواع شیکر برقی

خرید شیکر حرفه ای مستلزم آن است که با انواع مختلف این شیکر ها آشنایی داشته باشید. شیکر هایی که با دست کار نمی کنند به انواع برقی و شارژی و باتری خور تقسیم می شوند. در نوع شیکر برقی قسمت زیرین ظرف مخلوط کن قسمتی برای قرار گیری موتور و دیگر تجهیزات لازم وجود دارد. این شیکر ها ظاهری درست شبیه مخلوط کن های خانگی را دارند. برای استفاده باید سیم شیکر را به برق متصل کرد و از آن استفاده نمود. در نوع شیکر شارژی یک سیم کوتاه به همراه شیکر به فروش می رسد که از طریق آن شما می توانید به کمک گوشی موبایل یا پاور بانک شیکر خود را شارژ نموده، روشن نمایید و از آن استفاده کنید. شیکر باتری خور هم به این صورت است که در انتهای شیکر و در زیر آن محلی برای قرار دادن باتری وجود دارد و روشن شدن و کار کردن آن به کمک این باتری ها صورت می گیرد. بدیهی است که قیمت شیکر های برقی از سایر انواع گران تر است.

شیکر برقی
شیکر برقی
شیکر برقی
شیکر برقی
شیکر برقی
شیکر برقی

مزایا و معایب شیکر برقی

اگر قصد خرید شیکر برقی را دارید خوب است که با مزایا و معایب آن آشنا شوید و سپس دست به انتخاب و خرید بزنید. بزرگ ترین مزیت شیکر برقی آن است که نیازی به نیروی دستی برای به حرکت درآوردن و مخلوط کردن آن ندارد. خصوصا اگر دچار مصدومیت هستید و از شیکر بدنسازی استفاده می کنید، به کمک این وسیله می توانید به راحتی مکل های خود را ترکیب و میل نمایید. مزیت دیگر شیکر بدنسازی آن است که مواد و مایعات به خوبی و بهترین شکل ممکن مخلوط می شوند. دیگر این که در کوتاه ترین زمان ممکن می توان مواد را با هم مخلوط و استفاده نمود و به سرعت ترکیب مورد نظر را آماده کرد. اما از معایب شیکر برقی می توان به نیاز آن به پریز برق اشاره کرد. خوبی شیکر های دستی یا شارژی و باتری خور آن است که در صورت نبود پریز برق در اطراف تان باز هم می توانید از آن ها استفاده کنید اما برای شیکر بدنسازی برقی حتما باید به برق دسترسی داشته باشید. دیگر اینکه چنانچه به هر دلیل موتور یا بخش های برقی دستگاه دچار آسیب شدند، استفاده از آن با مشکل همراه خواهد بود که این موضوع درباره شیکر های دستی وجود ندارد.

خرید شیکر برقی، بهترین برند های موجود در بازار ایران و بررسی قیمت شیکر

حال که تصمیم به خرید شیکر برقی گرفته اید آشنایی با تعدادی از برند ها و قیمت شیکر به شما کمک خواهد کرد. برای این منظور می توانید جدول زیر را مطالعه نمایید.

نوع شیکر ویژگی ها و مشخصات قیمت شیکر
شیکر برقی پرومیکس باتری خور، ظرفیت 0.75 لیتر، جنس بدنه پلاستیک فشرده مرغوب، درب ضامنی بدون نشتی، عملکرد با دو باتری نیم قلمی 400 هزار تومان
شیکر برقی جویس شارژی به کمک پاور بانک، ظرفیت 0.4 لیتر 350 هزار تومان
شیکر برقی سوییچ آن اتصال مستقیم به برق، ظرفیت 0.3 لیتر، جنس بدنه پلاستیک مرغوب و جنس تیغه های استیل 950 هزار تومان

 

موارد مهم در خرید شیکر برقی

در هنگام خرید شیکر برقی و به طور کلی خرید شیکر حرفه ای (چه دستی و چه برقی) موضوع طراحی بدنه دستگاه و آب بندی مناسب و کامل آن از اهمیت زیادی برخوردار است. هنگامی که شما درب شیکر را می بندید و آن را به حرکت در می آورید نباید مایع از درب آن بیرون بریزد. یا هنگامی که شما شیکر را در ساک یا کیف خود گذاشته اید، در صورت آب بندی ضعیف شیکر، ممکن است مایعات به بیرون ریخته و وسایل شما را کثیف و ساک تان را خیس کند. همچنین درون ظرف شیکر باید به گونه ای باشد که بهترین اختلاط صورت گیرد. اگر از شیکر برقی استفاده می کنید تیغه های مخلوط کن باید عملکرد مناسبی برای مخلوط کردن مواد داشته باشند به گونه ای که پودر کاملا در آب حل شود و به صورت گلوله گلوله باقی نماند. جنس پلاستیک مورد استفاده در ساخت شیکر برقی نیز باید از کیفیت خوبی برخوردار باشد به گونه ای که مواد پس از ماندن در آن بوی بد به خود نگیرند، همچنین وزن زیادی هم نداشته باشد.

شیکر برقی
شیکر برقی
شیکر برقی
شیکر برقی
شیکر برقی
شیکر برقی

خانه ایده آل خود را بسازید:

تفاوت دستگاه های تولید کننده انواع قهوه ها

دستگاه اسپرسو ساز همراه یا مسافرتی، وسیله ای مهیج برای عاشقان قهوه



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<