اولویت افراد برای خرید وسایل مختلف با هم متفاوت است. این اختلاف حتی در خرید سینک ظرفشویی هم وجود دارد و هر کس ملاک های خود را برای انتخاب سینک ظرفشویی مد نظر قرار می دهد. کسانی که به منحصر به فرد بودن، زیبایی و خاص بودن سینک ظرفشویی بیش از هر چیز دیگری اهمیت می دهند، به دنبال خرید سینک شیشه ای هستند. این سینک ها کاملا جدید بوده و در خانه های لوکس با دکوراسیون خاص بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
مهم ترین ویژگی سینک ظرفشویی شیشه ای، ظاهر متفاوت و متریال مورد استفاده در آن است. در ساخت سینک ظرفشویی شیشه ای از شیشه های نشکن با ضخامت بالا استفاده می شود و رنگ این شیشه ها در مدل های مختلف، متفاوت است. سینک ظرفشویی شیشه ای سفید و مشکی از پر طرفدار ترین رنگ های این سینک ها به شمار می رود. باید گفت سینک های شیشه ای تماما از جنس شیشه نیستند و قسمت لگن آنها از استیل ساخته می شود. استیلی که در ساخت لگن به کار می رود از نوع ضد زنگ است که در اثر برخورد آب با آن دچار زنگ زدگی، خوردگی و مشکلات دیگر نخواهد شد. در بعضی مدل ها لگن این سنگ ها با یک صفحه کریستالی پوشیده شده اند که موجب بالا رفتن جلوه و زیبایی این سینک ها گشته است.
مزایا و معایب سینک ظرفشویی شیشه ای
مهم ترین مزیت سینک ظرفشویی شیشه ای که در بالا نیز گفته شد متفاوت بودن آن برای داشتن چیدمانی تک و ویژه است. از دیگر مزایای سینک ظرفشویی شیشه ای به موضوع ضد آب بودن آن می توان اشاره کرد. شیشه به خودی خود این ویژگی را داراست اما این سینک ها در حین ساخت به نوار های آب بندی مجهز می شوند که نگرانی در رابطه با نشت و نفوذ آب را از قسمت درز ها و اتصالات از بین می برند. همچنین این سینک ها در برابر حرارت نیز مقاومت خوبی را دارند اما چه بهتر که از قرار دادن ظروف خیلی داغ بر روی آنها اجتناب شود. شسشتوی سینک ظرفشویی شیشه ای بسیار ساده است و با مواد شوینده معمولی نظیر شیشه پاک کن ها به راحتی تمیز می شوند. همانند سایر شیشه ها باید از به کارگیری مواد شوینده قوی و برخی تمیز کننده های سطوح قوی بر روی آن خودداری کرد.
اما قبل از خرید سینک ظرفشویی شیشه ای باید درباره معایب آن نیز اطلاعات کافی را در اختیار داشته باشید. با اینکه در ساخت سینک ظرفشویی شیشه ای از شیشه های مقاوم استفاده می گردد اما تضمینی برای نشکستن آن در اثر برخورد با اجسام سنگین نیست. بعضی از ظروف که وزن بالاتری دارند مانند زودپز و برخی وسایل دیگر با برخورد شدید با سینی شیشه ای این سینک ممکن است موجب شکستن آن شوند. با اینکه سینک ظرفشویی شیشه ای به شکل تو کار نصب می شود اما لبه های آن که در تماس با کابینت هستند نیز ممکن است دچار شکستگی های ریز و یا لب پر شدن شود. بنابراین باید احتیاط های لازم را در این مورد به کار بست. همچنین لک آب بر روی این سینک ها باقی می ماند. به طور کلی پیشنهاد می شود که اگر خانه پر رفت و آمدی دارید و مهمانی های زیادی برگزار می کنید، از سینک ظرفشویی شیشه ای استفاده نکنید تا با خیال راحت تری به کار و زندگی بپردازید.
نصب سینک ظرفشویی شیشه ای
باید بدانید که نصب سینک ظرفشویی شیشه ای فقط به صورت توکار ممکن است و شرکت های سازنده این سینک ها را به منظور نصب توکار تولید می کنند. بنابراین اگر قصد خرید چنین سینکی را دارید، قبل از آن ببینید که آیا کابینت های تان قابلیت نصب سینک تو کار را دارند یا خیر. نکته دیگر در این رابطه آن است که با وجود قرار داشتن الگوی برش در بسته بندی محصول، حتما باید یک فرد متخصص کار نصب سینک را انجام دهد. زیرا به دلیل جنس خاص آن ظرافت هایی در کار وجود دارد که تنها یک متخصص از عهده آن بر می آید.
سینک شیشه ای مشکی
همانطور که گفته شد سینک ظرفشویی شیشه ای در دو رنگ مشکی و سفید ساخته می شود. سینک شیشه ای مشکی با به کارگیری شیشه سکوریت مشکی رنگ و درخشان دارای جذابیت فوق العاده زیادی است و چشم ها را مجذوب خود می کند. انعکاس نور بر روی سینی سینک شیشه ای مشکی تصویری بسیار زیبا و تاثیر گذار ایجاد کرده و تاثیر فراوانی بر بهتر شدن چیدمان آشپزخانه دارد. اگر به سینک های مشکی رنگ فکر نمی کنید حتما یکی از این سینک های شیشه ای مشکی را ببینید، حتما نظر تان عوض خواهد شد.
از سینک شیشه ای مشکی می توان در آشپزخانه هایی با کابینت های سفید استفاده کرد. اگر کابینت های سفید رنگ را از نوع های گلاس که دارای براقیت و درخشندگی هستند انتخاب کنید که دیگر عالی است. این سینک ها همچنین با کابینت های طوسی رنگ نیز ست می شوند اما نتیجه کار به زیبایی کابینت سفید نخواهد بود. سینک شیشه ای مشکی را همیشه تمیز نگه دارید و با اسپری های شیشه پاک کن و دستمال تمیز کنید تا ظاهر عالی خود را حفظ کند.
سینک شیشه ای سفید
در این سینک نیز از شیشه ای دارای مقاومت بالا در برابر ضربه و شوک دمایی استفاده شده است. اما رنگ آن سفید است و نمای بسیار جذابی هم دارد. سینک شیشه ای سفید نیز همانند سینک مشکی رنگ دارای ویژگی های مناسب برای این نوع کاربرد است. نوار های آب بندی، نشکن بودن، قابل شستشو بودن توسط مواد شوینده مخصوص شیشه، ضد لکه بودن و غیره از مزایای سینک شیشه ای سفید به شمار می رود. اگر چنین سینکی در آشپزخانه دارید (چه سفید و چه مشکی) مواظب باشید که آب به مدت زیاد بر روی آن باقی نماند. زیرا ماندن آب موجب ایجاد رسوب می گردد و پاک کردن رسوب ممکن است با زحمت همراه باشد.
سینک شیشه ای سفید با کابینت های سفید رنگ به خوبی ست می شود. کابینت های طوسی یا مشکی هم در کنار این سینک جلوه فوق العاده ای ایجاد خواهند کرد. سینک شیشه ای سفید را با کابینت های قهوه ای روشن و یا رنگ چوب هم می توان هماهنگ نمود. جدا از این ها کابینت هایی با رنگ های فانتزی هم بهترین همنشینی را با سینک شیشه ای سفید خواهند داشت. از معجزه رنگ ها استفاده کنید و آشپزخانه خود را به محیطی پر انرژی و شاد تبدیل نمایید.
قیمت سینک ظرفشویی شیشه ای
به طور کلی سینک ها با متریالی به غیر از استیل قیمت های بیشتری را دارا هستند. این به دلیل روش های ساخت و ظاهر ویژه و متریال منحصر به فرد آنها است. در این بخش دو مدل سینک ظرفشویی شیشه ای مشکی و سفید رنگ را معرفی کرده و قیمت آنها نیز بیان می شود.
مدل اول سینک ظرفشویی شیشه ای مشکی ساخت شرکت بیمکث است. این سینک به صورت دو لگن استیل، دارای سینی شیشه ای با ابعاد 120 در 50 سانتی متر است و در ساخت آن از شیشه سکوریت مشکی مقاوم در برابر ضربه و شوک دمایی استفاده شده است. قیمت این سینک در حدود 3 میلیون و 700 هزار تومان است. مدل دیگر سینک شیشه ای ساخت شرکت داتیس است که دارای دو لگن استیل، ابعاد 120 در 50 سانتی متر، نمای شیشه سفید Ultra Clear با ضخامت 8 میلیمتر است و قیمتی در حدود 5 میلیون و 600 هزار تومان دارد.
خانه ایده آل خود را بسازید:
یک آشپزخانه مدرن و شیک با سینک سفید ( انواع + قیمت)
سینک مشکی از چه جنسی ساخته می شود و مزایا و معایب آن کدام است؟