آیا تا به حال به اهمیت رنگ در خانه فکر کرده اید؟ آیا می دانید که رنگ درب ورودی آپارتمان به همان اندازه ای مهم است که رنگ دیوار ها و مبلمان و دکوراسیون داخلی اهمیت دارد؟ ما می خواهیم در این متن به موضوع رنگ درب منزل و همه نکات پیرامون آن بپردازیم. اگر در فکر خرید درب تازه ای برای خانه تان هستید و نمی دانید چه رنگی برای این وسیله مناسب تر است و همچنین اگر قصد تغییر رنگ درب چوبی خانه تان را دارید، این مطلب برای شما نوشته شده است. با ما همراه باشید و با رنگ درب چوبی جدید برای خانه بیشتر آشنا شوید.
رنگ در خانه بر اساس چه معیار هایی انتخاب می شود؟
در مورد رنگ در خانه باید به مواردی توجه داشت تا بتوان بهترین و مناسب ترین رنگ را برای آن انتخاب نمود. رنگ درب ورودی آپارتمان باید با رنگ دیوار های اطرافش چه در بیرون و چه درون خانه هماهنگی داشته باشد. همچنین سبک دکوراسیون داخلی و خارجی خانه و همینطور معماری آن در انتخاب رنگ درب منزل بسیار تاثیر گذار است. مثلا برای یک خانه مدرن از دربی با طرح و رنگ کلاسیک استفاده نمی شود و در خانه های کلاسیک هم از درب های با رنگ مدرن و یا فانتزی استفاده نمی گردد. موضوع مهم دیگر در مورد رنگ در خانه آن است که چه افرادی درون خانه زندگی می کنند. برای مثال جوان تر ها به رنگ های مدرن و شاد علاقه بیشتری دارند و افراد مسن تر رنگ های اصیل و رسمی مانند مشکی و قهوه ای را بیشتر می پسندند.
گزینه های مختلف برای رنگ در خانه
از میان تمام رنگ هایی که در پالت رنگی موجود است، معمولا تنها چند رنگ خاص به عنوان رنگ درب ورودی آپارتمان مورد استفاده قرار می گیرند. رنگ هایی مانند مشکی، طوسی، سفید، استخوانی، کرم، بژ، نسکافه ای و رنگ چوب پر طرفدار ترین گزینه های رنگ درب منزل به شمار می روند. به غیر از این رنگ ها رنگ های دیگر مانند نقره ای، طلایی و برنزی، آبی تیره و رنگ های این چنینی کمتر استفاده می شوند اما انواع متنوعی از طیف های مختلف این رنگ ها برای رنگ در خانه در بازار موجود هستند. به دلیل آنکه گفته شد رنگ در خانه باید با دکوراسیون داخلی و خارجی خانه هماهنگ باشد، رنگ های گروه اول هماهنگی بیشتری با هر نوع دکوراسیونی دارند. به همین دلیل طرفداران بیشتری هم داشته و رنگ های پر فروشی محسوب می شوند.
استفاده از رنگ های خاص به عنوان رنگ در خانه
رنگ های معرفی شده در بالا رنگ هایی هستند که تا پیش از این همه با آنها آشنایی داشتند و رنگ درب منزل شان یکی از آنها بود. اما کسانی هم هستند که همواره به دنبال متفاوت بودن و کاربرد رنگ های متنوع در خانه هستند و سعی می کنند از زیبایی و انرژی رنگ ها در فضای خانه شان بهره ببرند. برای این افراد گزینه های دیگر هم وجود دارد که می توانند به عنوان رنگ درب ورودی آپارتمان خود از آنها استفاده کنند. رنگ هایی نظیر یاسی، فیلی، بادمجانی، قرمز، بنفش، سبز، آبی تیره، نیلی، مرجانی، زرد و رنگ های دیگر می توانند رنگ درب چوبی جدید محسوب شوند و در ورودی آپارتمان مورد استفاده قرار گیرند.
تغییر رنگ درب چوبی
اگر درب خانه تان چوبی است و احتمالا رنگ آن قدیمی و کهنه شده، می توانید به راحتی با تغییر رنگ آن فضای جدیدی را در خانه ایجاد کنید. تغییر رنگ درب چوبی کار سختی نیست و به راحتی توسط خودتان قابل انجام است. برای این کار تنها به یک غلطک یا قلمو و مقداری رنگ نیاز دارید. جهت تغییر رنگ درب چوبی ابتدا لازم است که آن را به خوبی تمیز کنید، سپس رنگ اکریلیکی که تهیه کرده اید را با حلال آن یعنی آب مخلوط کرده و مقدار کافی از رنگ را تهیه نمایید. در مرحله بعد هم با کمک قلمو یا غلطک رنگ را بر روی درب بزنید. رنگ باید حداقل دو بار بر روی درب بیاید تا ضخامت کافی از آن ایجاد شود و رنگ قبلی را کاور کند. دست اول رنگ که با نام آستر شناخته می شود، معمولا یکدست نیست اما دست دوم باید تا جای ممکن یکدست زده شود.
جمع بندی نهایی در مورد رنگ در خانه
خانه ایده آل خود را بسازید:
درب اتاق خواب مدرن و عوامل موثر در انتخاب آن
ساخت پنجره چوبی قدیمی به چه صورت است؟