همه ما تا پیش از این کمد دیواری ها را در اتاق خواب دیده ایم، اما آیا تا به حال به این فکر کرده اید که کمد دیواری پذیرایی هم می تواند یه گزینه عالی برای دکوراسیون خانه محسوب شود؟ کمد دکوری پذیرایی که البته هم جنبه دکوراتیو و هم کاربردی دارد، یک امکان عالی برای چیدمانی متفاوت ایجاد می کند و از طرفی فضای بیشتری را برای ذخیره سازی و نگهداری از وسایل را فراهم می آورد. اگر دوست دارید با انواع، مدل ها و ویژگی های کمد دیواری پذیرایی بیشتر آشنا شوید، این متن می تواند به شما کمک کند. با ما همراه باشید و از دیدن زیبا ترین مدل های کمد دکوری پذیرایی لذت ببرید.
کمد دیواری پذیرایی چه ویژگی هایی دارد؟
قطعا طرح و مدل و رنگ کمد دیواری پذیرایی با کمد دیواری اتاق خواب متفاوت خواهد بود زیرا ویژگی های این دو مکان با همدیگر فرق می کند. در کمد دیواری پذیرایی باید ویژگی های دکوراتیو خاصی را نیز برای آن در نظر گرفت، این ویژگی ها می تواند در زمینه رنگ کمد و یا طرح و مدل آن باشد. البته کمد دکوری پذیرایی می تواند به اندازه کمد دیواری اتاق ساده باشد و یا اینکه از المان های دکوری و تزیینی دیگری در آن استفاده شود. مهم ترین ویژگی کمد دیواری پذیرایی آن است که باید از نظر رنگ و طرح تا جای ممکن به سرویس مبلمان و میز ناهار خوری شباهت داشته باشد. از نظر سبک نیز این شباهت و در یک سبک و سیاق بودن بسیار مهم است.
انواع کمد دیواری پذیرایی به لحاظ سبک
اینکه سبک دکوراسیون خانه تان چیست و مبلمان تان از چه سبکی انتخاب شده است، در طرح و مدل کمد دیواری پذیرایی بسیار تاثیر گذار است. برای مثال در یک دکور مدرن نمی توان از کمد دکوری پذیرایی با سبک کلاسیک و سلطنتی استفاده کرد و یا برعکس. به همین دلیل است که باید سبک چیدمان خانه تان را در این مورد در نظر داشته باشید. بنابراین اگر از مبلمان استیل و سلطنتی استفاده می کنید، کمد دیواری پذیرایی تان نیز باید دارای تزیینات خاص همین سبک باشد و در صورتیکه مبل های راحتی و مدرن دارید، می توانید از انواع مدل های مدرن این کمد دیواری ها در سالن پذیرایی استفاده نمایید. کمد دیواری های سبک نئوکلاسیک نیز برای هر دو چیدمان کلاسیک و مدرن قابل استفاده هستند و این طرح های نئوکلاسیک بسیار شیک و زیبا در سالن پذیرایی جلوه می کنند.
کمد دیواری پذیرایی چه کاربردی دارد؟
اگر خانه تان کوچک است و فضای ذخیره سازی و نگهداری کمی برای وسایل خود دارید، کمد دیواری پذیرایی می تواند یک راه حل برای بیشتر شدن جای شما باشد. مثلا اگر اتاق خواب تان آنقدر کوچک است که فاقد کمد دیواری است، می توانید با نصب کمد دیواری در پذیرایی بخشی از وسایل و یا حتی لباس های تان را در آن قرار دهید. از طرف دیگر ممکن است بخواهید از کمد به عنوان وسیله ای برای قرار دادن وسایل دکوری استفاده کنید. برای این کار کمد دکوری پذیرایی که دارای بخش هایی درب دار برای قرار دادن وسایل و بخش هایی قفسه مانند برای گذاشتن لوازم دکوری است، بسیار عالی و مناسب است.
مدل های مختلف کمد دیواری پذیرایی
کمد دیواری پذیرایی می تواند تماما دارای درب باشد و یک دیوار کامل از سالن پذیرایی را به خود اختصاص دهد. فضای داخلی این مدل کمد دیواری بسته به نیاز هر کس دارای بخش های مختلفی است. بخشی از آن برای آویزان کردن لباس ها و بخشی برای قرار دادن کیف و کفش طراحی می شود. همچنین می توان قسمتی از کمد دیواری پذیرایی را به قرار دادن رخت خواب ها نیز اختصاص داد. گاهی هم ممکن است آشپزخانه تان کوچک باشد و بخواهید کمد دیواری پذیرایی را برای قرار دادن و نگهداری ظرف و ظروف های پذیرایی و وسایلی که شکننده و حساس هستند، داشته باشید، تا در هنگام پذیرایی از مهمان ها دسترسی تان به این وسایل راحت تر شود.
مدل دیگری از کمد دیواری پذیرایی در واقع کمد دکوری پذیرایی نامیده می شود و به گونه ای طراحی می گردد که بخش های بیشتری از آن به مانند قفسه و طبقه هایی برای به نمایش گذاشتن لوازم دکوری و تزیینی هستند. این مدل از کمد دکوری پذیرایی می تواند با ریسه های نور مخفی نورپردازی شود تا ظرف و ظروف های دکوری، مجسمه ها و یا دیگر وسایل هنری که در آن قرار می گیرند، با زیبایی هر چه بیشتری دیده شوند. در بعضی دیگر از مدل های کمد دیواری پذیرایی هم هر دو حال اتفاق می افتد. یعنی بخشی از کمد دارای درب و کاملا پوشیده است و بخشی دیگر فرم و مدلی دکوراتیو دارد و این دو در کنار همدیگر شکل زیبایی از یک کمد دکوری پذیرایی را به نمایش می گذارند.
اما یک مدل جذاب دیگر هم از انواع کمد دیواری پذیرایی وجود دارد که در آن این کمد هم برای نگهداری از وسایل، هم برای نمایش لوازم دکوری و هم به عنوان میز تلویزیون مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع شما با داشتن چنین کمدی می توانید سه تیر را با یک نشان بزنید. طراحی این مدل کمد دیواری پذیرایی به گونه ای است که در مرکز آن جایی برای قرار دادن تلویزیون تعیین می شود و در دو طرف آن کمد ها و قفسه ها و طبقه هایی برای دیگر وسایل ساخته می شود. فرم و شکل این کمد ها و قفسه ها مدل های گوناگونی دارد که هر کسی بسته به سلیقه و نوع کارایی که از کمد انتظار دارد، می تواند یکی از آنها را تهیه کند.
رنگ کمد دیواری پذیرایی
همانطور که گفته شد رنگ و طرح کمد دیواری پذیرایی باید تا جای ممکن با رنگ و طرح مبلمان و دیگر وسایل چوبی موجود رد خانه ست باشد. برای مثال اگر مبل های تان رنگ قهوه ای فندقی دارد، بهتر است کمد دیواری پذیرایی را با همین رنگ تهیه نمایید. معمولا افرادی که متراژ خانه شان کم است و اساسا با کمبود جا مواجه هستند به ساخت کمد دیواری پذیرایی روی می آورند. بنابراین می توان اینطور نتیجه گرفت که فضای سالن پذیرایی کوچک است و پس چه بهتر که رنگ کمد دکوری پذیرایی از رنگی نسبتا روشن انتخاب شود، همانگونه که مبلمان نیز دارای رنگ های روشن هستند. البته انتخاب دو رنگ برای کمد دیواری پذیرایی هم می تواند جالب و در خور توجه باشد. مثلا رنگ استخوانی و نسکافه ای، یا رنگ چوب و رنگ فندقی، یا سفید و طوسی و یا هر دو رنگ دیگری که در دکوراسیون خانه تان مورد استفاده قرار گرفته است.
تزیینات مربوط به کمد دیواری پذیرایی
در بخش های قبل گفته شد که کمد دیواری پذیرایی ممکن است دارای تزییناتی باشد. اگر سبک چیدمان خانه تان کلاسیک است، تزیینات موجود بر روی این کمد ها نیز دارای همین سبک کلاسیک هستند. اما در صورتیکه خانه تان مدرن است، یا می توانید از کمد هایی با ساده ترین شکل ممکن استفاده کنید و چیدمانی مینیمال و ساده را به وجود آورید و یا می توانید طرح هایی مدرن را برای آن انتخاب کنید. مثلا وجود خطوطی ساده بر روی درب کمد و یا آینه کاری های مدرن و امروزی تزیینات جذاب و زیبایی را بر روی این کمد های دکوراتیو و البته کاربردی به وجود می آورند.
خانه ایده آل خود را بسازید:
مدل های مدرن و کلاسیک کمد دیواری تلویزیون مناسب خانه شما
مدل های شیک و به روز میز آرایش داخل کمد دیواری