فلاور باکس فلزی ؛ با ورق سیاه یا ورق گالوانیزه ؟

چیدو پلاس 04 مرداد 1401 ،

فلاور باکس فلزی یکی از انواع محفظه های گلدانی است که در کنار فلاور باکس چوبی و بتنی و سفالی، به عنوان یک المان تزیینی در طراحی فضای سبز مورد استفاده قرار می گیرد. وجود فلاور باکس کمک می کند تا چیدمان گیاهان با زیبایی بیشتری انجام پذیرد و سر سبزی و طراوت و انرژی مثبت در محیط بیشتر گردد. فلاور باکس های فلزی دارای ویژگی ها و مزایای زیادی هستند که باعث شده خیلی از افراد در میان تمام گزینه های پیش رو، آن را انتخاب کرده و در خانه و ساختمان شان مورد استفاده قرار دهند. اگر می خواهید با این ویژگی ها بیشتر آشنا شوید و انتخاب درست تری داشته باشید، در این متن با ما همراه باشید.

  • مزایا و معایب فلاور باکس فلزی
  • جنس فلز مورد استفاده در ساخت فلاور باکس فلزی
  • انواع طرح و رنگ فلاور باکس فلزی
  • قیمت فلاور باکس فلزی

مزایا و معایب فلاور باکس فلزی

یکی از مهم ترین مزایای انتخاب و خرید فلاور باکس های فلزی آن است که شما برای سال های زیادی می توانید از آن به عنوان یک المان تزیینی و کاربردی استفاده نمایید. فلز از دوام و ماندگاری خوبی برخوردار است و اگر از فلاور باکس های فلزی به خوبی نگهداری شود، خیلی زود دچار آسیب و از بین رفتن نمی شود. از ویژگی های مثبت فلاور باکس فلزی به موضوع نفوذ ناپذیری در برابر آب و رطوبت و همینطور حشرات، غیر قابل اشتعال بودن، مقاومت در برابر ضربه و شکستن، دوام در مقابل تغییرات دمایی و شرایط آب و هوایی اشاره می شود. تمام این ها باعث شده تا برای استفاده در فضای خارجی و همینطور در مکان هایی که پر تردد و رفت و آمد است، فلاور باکس فلزی به بعنوان یکی از بهترین گزینه ها مطرح شود. همچنین فلز قابلیت رنگ پذیری نیز دارد. به این معنا که شما می توانید با استفاده از رنگ روغنی و یا اکریلیک فلاور باکس فلزی خود را به هر رنگی که دوست دارید، رنگ آمیزی نمایید. به عنوان مزیت دیگر فلاور باکس های فلزی به مقاومت خوب آن در برابر ضربه اشاره می شود، البته در صورتی که ضربه خیلی محکم و کاری نباشد. اما اگر بخواهید از معایب فلاور باکس های فلزی بدانید به موضوع نگهداری از آن می توان اشاره کرد.تمام وسایل ساخته شده از فلز نیاز به بررسی و چک کردن دوره ای دارند. فلز در معرض خوردگی و زنگ زدگی است و در صورت بروز چنین مشکلی باید با ضد زنگ و رنگ مناسب پوشش داده شود؛ چنانچه این کار صورت نگیرد پس از مدتی خواهید دید که فلاور باکس فلزی در نقاطی که در آن آب جمع شده است، سوراخ می شود.

جنس فلز مورد استفاده در ساخت فلاور باکس فلزی

در ساخت فلاور باکس های فلزی از ورق های فولادی (ورق سیاه، ورق گالوانیزه) استفاده می شود که این ورق ها بسته به طرح فلاور باکس دارای ضخامت های مختلفی هستند. در طراحی های خاص فلاور باکس فلزی از ورق های فلزی به نام کورتین هم استفاده می شود. در ادامه توضیحاتی در مورد هر کدام ارائه می شود.

  • ورق سیاه: بیشتر انواع فلاور باکس های فلزی از ورق سیاه ساخته می شوند و برای آنکه مشکل زنگ زدگی و خوردگی در آن به وجود نیاید، از یک لایه ضد زنگ و یک لایه رنگ کوره ای برای پوشش آن استفاده می گردد. با این کار مقاومت آن افزایش می یابد و همین موضوع باعث می شود تا این نوع فلاور باکس فلزی یکی از پر فروش ترین ها محسوب گردد.
  • ورق گالوانیزه: این نوع فلاور باکس فلزی هم دارای مقاومت بالا، خاصیت ضد خوردگی و استحکام خوب است. همچنین در برابر خراش و ضربه نیز مقاومت بالایی دارد. به دلیل آنکه ورق گالوانیزه در برابر رطوبت مقاومت خیلی خوبی از خود نشان می دهد، علاوه بر فلاور باکس فلزی در ساخت تاسیسات آبی نیز از این ورق ها استفاده می گردد.
  • ورق کورتین (کورتن): نوعی ورق آلیاژی است که از ترکیب فولاد و دیگر فلزات از جمله کرم، نیکل و مس ساخته می شود. این ورق های فلزی در برابر رطوبت و هوا زدگی به رنگ قهوهای یا نارنجی تغییر رنگ می دهند. البته این لایه اکسید ایجاد شده بر روی آن باعث می شود تا فلاور باکس فلزی ظاهر و نمای خاص و جالبی پیدا کند. به همین دلیل است که در طراحی های مدرن از این ورق های کورتین در ساخت فلاور باکس فلزی استفاده می گردد.
فلاور باکس فلزی
فلاور باکس فلزی
فلاور باکس فلزی
فلاور باکس فلزی
فلاور باکس فلزی
فلاور باکس فلزی

انواع طرح و رنگ فلاور باکس فلزی

همانطور که گفته شد فلز این خاصیت را دارد که بتوان هر رنگی را بر روی آن اجرا نمود. بنابراین شما با توجه به تم رنگی محل مورد نظر خود و کاربردی که مد نظر تان است، می توانید از رنگ خاصی برای فلاور باکس فلزی استفاده نمایید. در ساخت این باکس ها از ورق های رنگی فولادی که با رنگ های الکترو استاتیک پوشش داده شده اند نیز استفاده می شود که برای آنها دیگر نیازی به رنگ آمیزی دوباره وجود ندارد و رنگ آنها برای همیشه ثابت می ماند. هر چند که به دلیل قیمت بالای آنها کمتر در ساخت فلاور باکس فلزی به کار گرفته می شوند. بیشترین و پر طرفدار ترین رنگی که برای فلاور باکس های فلزی توسط مشتریان انتخاب می شود، رنگ مشکی است. زیرا هم زیبایی خاصی به محیط می دهد، هم در کنار رنگ سبز و پر طراوت گیاهان ترکیب جذابی ایجاد می شود و هم در صورت کثیف شدن، زیاد قابل مشاهده نیست.

اما در مورد طرح های فلاور باکس فلزی باید گفت که جعبه های مستطیلی ساده محبوب ترین انواع فلاور باکس فلزی هستند. سادگی این فلاور باکس ها باعث شده تا در هر محیط و چیدمانی بتوان از آنها استفاده نمود. البته طرح های دیگری مانند فلاور باکس فلزی توری یا مشبک نیز وجود دارند که درون آنها با سنگ پر می شود و گلدان گل به گونه ای که دیده نشود در آن قرار گرفته و گیاه درون آن کاشته می شود. جدا از این ها برای داخل آپارتمان فلاور باکس های فلزی چند طبقه و چند تایی هم وجود دارد که دارای فرم و شکلی فانتزی و مدرن هستند.

قیمت فلاور باکس فلزی

قیمت فلاور باکس فلزی بسته به ابعاد و مدل آن متفاوت خواهد بود. همچنین ضخامت ورق فولادی مورد استفاده در ساخت نیز در قیمت فلاور باکس فلزی تاثیر گذار است.علاوه بر آن پایه دار بودن و یا بدون پایه بودن فلاور باکس فلزی نیز عامل دیگری است که در قیمت فلاور باکس فلزی موثر است. به طور کلی می توان گفت که قیمت این محصولات در حدود 500 هزار تومان تا 2 میلیون تومان است. البته در مدل های چند تایی و بزرگ که معمولا در کافه ها و رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرند، باید قیمت های بالاتری پرداخته شود.

کاربرد های فلاور باکس فلزی

از انواع فلاور باکس های فلزی برای قرار دادن در تراس، روف گاردن، حیاط و محوطه ساختمان و حتی باغ و باغچه می توان استفاده کرد. ورودی ساختمان و جلوی درب ورودی نیز یکی دیگر از بهترین مکان های استفاده از فلاور باکس فلزی است. علاوه بر ساختمان های مسکونی، رستوران ها و کافه ها، فروشگاه ها، مراکز خرید، هتل ها، گالری ها، باشگاه ها و دیگر مکان های عمومی نیز میزبان های خوبی برای این فلاور باکس های جذاب و دوست داشتنی هستند. در این جعبه های فلزی از انواع درختچه ها گرفته تا گل ها و گیاهان تزیینی کوچک قابل کاشت و استفاده هستند.

فلاور باکس فلزی
فلاور باکس فلزی
فلاور باکس فلزی
فلاور باکس فلزی
فلاور باکس فلزی
فلاور باکس فلزی

خانه ایده آل خود را بسازید:

جدیدترین و شیک ترین مدل های گلدان و استند فلزی

پرگولا فلزی و مقایسه ویژگی های آن با پرگولا چوبی



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<