وافل ساز روگازی و تمام چیز هایی که باید در مورد آن بدانید

چیدو پلاس 30 فروردین 1401 ،

وافل ها شیرینی های خوشمزه ای هستند که می توانید آنها را به راحتی در خانه تهیه کنید. وافل به مانند پنکیک نیست که بتوان در ماهیتابه آن را درست کرد. برای تهیه وافل نیاز به وافل ساز است و انواع وافل ساز از نوع برقی آن گرفته تا وافل ساز روگازی به شما کمک خواهند کرد تا این خوراکی لذیذ را آماده کنید. وافل ها شکل پنجره ای دارند و برای آنکه این شکل در آنها ایجاد شود، باید از قالب های مخصوص وافل استفاده کرد. در وافل ساز روگازی قالب مخصوص وافل هم قرار داده شده تا شما به راحتی به کار پخت و پز وافل مشغول شوید. این متن درباره وافل ساز گازی یا همان وافل ساز کوچک است که چون یک وافل ساز ارزان به شمار می رود، طرفداران زیادی دارد. با ما همراه باشید.

مزایای استفاده از وافل ساز روگازی

در واقع می توان گفت که استفاده از وافل ساز روگازی آسان ترین و بی درد سر ترین و ساده ترین راه پخت وافل است. برای این کار نه به دستگاه برقی نیاز دارید و نه به برق. تنها یک وافل ساز روگازی که به ساده ترین شکل ممکن بر روی گاز قرار می گیرد و کار درست کردن وافل را انجام می دهد. پس یکی از مزیت های مهم استفاده از وافل ساز روگازی آن است که در صورت قطع بودن برق نیز می توان وافل های خوشمزه ای آماده نمود. همچنین دستگاه های وافل ساز برقی ممکن است دچار خرابی شوند و نیاز باشد که برای درست کردن آنها به مغازه تعمیرات لوازم برقی مراجعه کنید. اما یک وافل ساز روگازی هرگز دچار این مشکل نخواهد شد.

مزیت دیگر استفاده از وافل ساز روگازی استفاده آسان و ساده از آن است. روش کار با این مدل وافل ساز بسیار راحت تر از آن چیزی است که فکر می کنید. تنها کافیست مایع وافل را که آماده کرده اید درون وافل ساز روگازی بریزید و درب آن را ببندید و روی گاز قرار دهید. وافل ساز روگازی دقیقا به مانند یک تابه دو طرفه عمل می کند. برای آنکه دو طرف وافل تان به خوبی برشته شود می توانید وافل ساز را برعکس کنید و روی شعله گاز بگیرید. تنها نکته ای که در هنگام کار با وافل ساز روگازی باید رعایت شود، میزان شعله گاز است که بعد یکی دو بار کار و تمرین حتما دستت تان خواهد آمد.

اما یک مزیت دیگر برای استفاده از وافل ساز گازی آن است که دیگر نیازی به فر نخواهید داشت. خیلی ها در آشپزخانه خود فر ندارند و به همین دلیل از پختن یک سری شیرینی ها محروم هستند. اما برای درست کردن وافل بدون فر می توان از وافل ساز گازی استفاده کرد و به راحتی یک صبحانه یا عصرانه خوش طعم برای خانواده آماده نمود. به عنوان یک مزیت دیگر درباره وافل ساز کوچک رو گازی می توان قابل حمل بودن آن را بیان کرد. این وافل ساز های کوچک دارای ابعادی هستند که زیاد بزرگ نیست و می توان آنها را در مسافرت و یا پیک نیک با خود برد و وافل های خوشمزه ای را آماده نمود.

انواع قالب وافل ساز روگازی

وافل ساز های رو گازی دارای قالب های مختلفی هستند که می توان به وسیله آنها وافل هایی با اشکال مختلف درست کرد. اولین شکل قالب که در ذهن همه هست، قالب مربعی بوده و در واقع شکل کلاسیکی از وافل را ارائه می دهد. معمولا انواع وافل ساز گازی یا وافل ساز کوچک یک یا دو خانه برای این قالب های مربعی دارند. به این معنی که یا وافل ساز روگازی دو قالب مربعی دارد و دو عدد وافل را آماده می کند و یا آنکه وافل ساز کوچک دارای یک قالب مربعی است و با هر بار استفاده یک عدد وافل تهیه می شود. اما به غیر از قالب مربعی قالب های دایره ای هم طرفداران زیادی دارند و وافل های گرد و دایره ای شکل درست می کنند. برای کسانی هم که به طرح های فانتزی علاقه دارند انواع قالب های فانتزی مانند طرح قلب وجود دارد که وافل های بامزه و جذابی را می توان با آنها درست کرد.

وافل ساز روگازی
وافل ساز روگازی
وافل ساز روگازی
وافل ساز روگازی
وافل ساز روگازی
وافل ساز روگازی

قیمت وافل ساز روگازی

وافل ساز گازی یا وافل ساز کوچک در مقایسه با وافل ساز های برقی که معمولا هم ساندویچ ساز هستند و هم وافل ساز، قیمت ارزان تری دارند. برای کسانی که بودجه کافی جهت تهیه یک وافل ساز برقی را ندارند و می خواهند با هزینه کمتر دستگاهی با همان خروجی را داشته باشند، وافل ساز روگازی یا وافل ساز کوچک گازی بهترین گزینه است. یک وافل ساز روگازی در حدود 200 تا 300 هزار تومان به فروش می رسد و در واقع یک وافل ساز ارزان به حساب می آید. البته این نکته را هم مدنظر داشته باشید که اگر بخواهید از دستگاه های برقی وافل ساز که در واقع دو یا چند کاره هستند استفاده کنید، با پرداخت هزینه بیشتر از امکانات بیشتری هم استفاده خواهید کرد. بنابراین شما می توانید بسته به نیاز خود و بودجه ای که در اختیار دارید، انتخاب کنید که چه نوع دستگاه وافل سازی را خریداری نمایید. اما به طور کلی برای خرید یک وافل ساز ارزان انواع رو گازی این محصولات بهترین انتخاب برای شما خواهند بود.

جنس وافل ساز روگازی

به دلیل آنکه وافل ساز گازی به طور مستقیم بر روی شعله گاز قرار می گیرد باید از جنسی ساخته شود که دوام و مقاومت کافی را داشته و دچار آسیب نشود. به همین دلیل معمولا انواع وافل ساز روگازی را از جنس چدن می سازند. حتی قالب های این وافل ساز ها نیز چدنی هستند و مایع وافل به آنها نمی چسبد. تنها موضوعی که وجود دارد آن است که چدن ممکن است کمی وزن وافل ساز گازی را بالا ببرد که البته به دلیل ابعاد کوچک این مدل وافل ساز، در دست گرفتن و حمل آن اصلا با مشکل همراه نخواهد بود. همچنین پوشش چدنی وافل ساز کوچک باعث می شود تا شستشوی آن نیز بسیار آسان باشد و مواد وافل به راحتی از روی آن شسته شوند.

طرز درست کردن وافل با استفاده از وافل ساز روگازی

برای درست کردن یک وافل خوشمزه در وافل ساز گازی در ابتدا باید مواد اولین وافل را فراهم نمود و مایع وافل را درست کرد. برای تهیه این مایع به آرد، بکینگ پودر، شکر، تخم مرغ، وانیل، شیر و کره نیاز دارید. با ترکیب این مواد مایع اولیه وافل درست می شود. برای کار با وافل ساز روگازی یا وافل ساز کوچک گازی باید چند دقیقه قبل از شروع کار وافل ساز را بر روی گاز قرار دهید و زیر آن را روشن کنید تا گرم شود. سپس قالب ها را با کمی روغن چرب کنید تا وافل به آن نچسبد. مایع وافل را با قاشق و به میزان مناسب در قالب ها بریزید و درب وافل ساز روگازی را ببندید. برای پخت وافل به یک و نیم تا دو دقیقه زمان نیاز دارید. زمان اول که سپری شد وافل ساز را برگردانید تا روی دیگر وافل نیز پخته و طلایی شود. در نهایت وافل ها را از قالب خارج کرده و در بشقاب قرار دهید. برای خوشمزه تر شدن و همچنین تزیین آن می توانید از بستنی، عسل، خامه، میوه های خرد شده رنگی، درافل و چیز هایی از این دست استفاده نمایید.

وافل ساز روگازی
وافل ساز روگازی
وافل ساز روگازی
وافل ساز روگازی
وافل ساز کوچک
وافل ساز روگازی

 

خانه ایده آل خود را بسازید:

بهترین مارک فر توکار ایرانی و خارجی به همراه قیمت و مشخصات



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<