کاربرد سنگ آنتیک در خانه تنها در سالن پذیرایی یا نشیمن نیست و می توان از این سنگ برای فضای بین کابینت ها و همچنین دیگر دیوارهای آشپزخانه نیز استفاده نمود. اگر می خواهید آشپزخانه تان را با این سنگ چیدمان کنید، این متن را بخوانید و با ویژگی های سنگ آنتیک آشپزخانه و قیمت آن آشنا شوید.
سنگ آنتیک آشپزخانه به عنوان نوعی پوشش برای دیوار ها به شمار می روند و علاوه بر آنکه جنبه دکوراتیو و تزیینی دارند، دارای ویژگی های دیگر نظیر عایق حرارتی ، ضد اشتعال و غیره نیز هستند. این سنگ ها از تکه های هم اندازه ای از سنگ ها تشکیل شده اند که قسمت رویی آنها دارای برجستگی و فرو رفتگی، و همچنین خلل و فرج بوده که شکلی جذاب و متفاوت به آنها بخشیده است. این تکه سنگ های هم اندازه به مانند کاشی ها توسط نصاب مربوطه بر روی دیوار چسبانده می شوند و تمامی سطح دیوار را می پوشانند. همچنین سنگ آنتیک آشپزخانه دارای رنگ بندی متفاوتی است که با هر رنگ کابینتی می توان آنها را ست کرد.
انواع مدل ها و ترکیب های رنگی برای سنگ آنتیک آشپزخانه
همانطور که گفته شد تنوع رنگی در این سنگ ها بسیار بالاست و شما علاوه بر آنکه می توانید سنگ آنتیک آشپزخانه به رنگ سفید یکدست داشته باشید، می توانید رنگ هایی نظیر طوسی، کرم، قهوه ای و یا ترکیبی از این رنگ ها را نیز برای سنگ آنتیک بین کابینت آشپزخانه انتخاب نمایید. اینکه چه رنگی از این سنگ ها برای آشپزخانه شما مناسب است، بستگی زیادی به سلیقه شما و در عین حال متراژ آشپزخانه تان دارد. اگر آشپزخانه تان دارای فضای کوچکی است، بهتر است از سنگ آنتیک آشپزخانه به رنگ های روشن استفاده نمایید. همچنین برای زیباتر شدن محیط آشپزخانه پیشنهاد می شود هماهنگی و ست بودن رنگ های کابینت ها و سنگ آنتیک بین کابینت آشپزخانه را مد نظر و توجه قرار دهید.
سنگ آنتیک آشپزخانه به رنگ سفید
سفید یکی از رنگ های پر طرفدار برای سنگ آنتیک بین کابینت آشپزخانه است. این رنگ باعث می شود تا فضای آشپزخانه روشن و دل باز شود و برای آشپزخانه های کوچک بهترین انتخاب خواهد بود. برای استفاده از این سنگ ها در آشپزخانه می توان از هر رنگی برای کابینت ها استفاده نمود. کابینت هایی به رنگ سفید، کرم، شیری، انواع رنگ های گرم از لیمویی گرفته تا قهوه ای های روشن و تیره، طلایی و غیره همگی برای قرار گیری در کنار سنگ آنتیک بین کابینت آشپزخانه مناسب هستند.
سنگ آنتیک آشپزخانه با تم رنگی طوسی
سنگ آنتیک آشپزخانه با رنگ های قهوه ای فضایی کلاسیک به محیط می بخشد اما با انتخاب تم رنگی طوسی برای این سنگ ها می توان فضا را به سمت مدرن شدن پیش برد. البته سنگ آنتیک بین کابینت آشپزخانه به رنگ طوسی یکدست نیست و معمولا از ترکیب های رنگی طوسی و سفید در کنار کمی رنگ گرم مانند کرم استفاده می شود. میزان این رنگ های گرم فضای رنگی طوسی را تحت تاثیر قرار می دهد و انتخاب آن بستگی به سلیقه شما دارد. در آشپزخانه یا با سنگ آنتیک طوسی رنگ می توان از کابینت های سفید و یا طوسی روشن یا تیره، استفاده نمود. اگر تم رنگی طوسی دارای میزان بیشتری از رنگ های گرم باشد، کابینت های قهوه ای نیز ترکیب زیبا و هماهنگی را با این سنگ های بین کابینتی ایجاد می کنند.
سنگ آنتیک آشپزخانه با رنگ های گرم
وجود فضایی گرم و روشن در آشپزخانه محیطی لذت بخش برای انجام کارها و صرف غذا ایجاد می کند. سنگ آنتیک بین کابینت آشپزخانه به رنگ های گرم و روشن نظیر کرم با اندکی از رگه های قهوه ای و حتی طلایی فضایی سرشار از انرژی های مثبت را در آشپزخانه فراهم می نماید. کابینت هایی که با سنگ آنتیک آشپزخانه کرم رنگ هماهنگی بیشتری دارند، کابینت هایی به رنگ های سفید، کرم و قهوه ای هستند. از کابینت های قهوه ای روشن و رنگ چوب گرفته تا قهوه ای های تیره همگی با این سنگ ها هماهنگی فوق العاده ای را ایجاد می کنند.
انتخاب سنگ آنتیک آشپزخانه با ترکیبی از رنگ ها
همانگونه که گفته شد سنگ های بین کابینتی یکدست و همرنگ نیستند و می توان ترکیبی از چند رنگ را برای آنها در نظر گرفت. شما می توانید طبق سلیقه خود و تم رنگی کابینت ها این ترکیبات رنگی را انتخاب نمایید. حتی می توانید کمی جسارت به خرج داده و از رنگ های دلخواه خود در کنار یکدیگر استفاده کنید. مثلا سنگ آنتیک بین کابینت آشپزخانه به رنگ های سفید و صورتی در کنار یکدیگر، رنگ های طوسی و قهوه ای روشن و تیره با هم، رنگ های کرم و طوسی به همراه همدیگر، همچنین رنگ های سفید و طوسی، سفید و کرم، و غیره همگی انتخاب هایی جذاب برای سنگ آنتیک آشپزخانه هستند.
استفاده از نورپردازی در آشپزخانه ای با سنگ آنتیک
یکی از راه هایی که می تواند تاثیر فوق العاده ای بر نما و زیبایی آشپزخانه شما داشته باشد، به کارگیری و اعمال نورپردازی های ویژه در آن است، مخصوصا اگر در آشپزخانه تان از انواع سنگ های آنتیک هم استفاده کرده باشید. تابش نور بر روی برجستگی ها و فرو رفتگی های این سنگ تصویری بسیار جذاب و زیبا پدید می آورد و زیبایی دیوار های تان را چند برابر می کند. این نورپردازی از طریق ریسه های نوری بین کابینتی امکان پذیر است. این ریسه های نوری در پایین کابینت های دیواری به صورت مخفی نصب می شود و نور آنها به سمت پایین و بر روی سنگ آنتیک بین کابینت آشپزخانه می تابد.
معایب استفاده از سنگ آنتیک آشپزخانه
این سنگ ها با همه مزایایی که دارند اما دارای معایب اندکی هم هستند که دانستن آنها خالی از لطف نیست. مهم ترین چیزی که به عنوان معایب سنگ آنتیک آشپزخانه مطرح می شود، سخت بودن تمیز کاری این سنگ ها در مقایسه با کاشی است. در محیطی نظیر آشپزخانه که وجود لکه های روغن بر دیوار ها ممکن است موجب آلودگی محیط گردد، تمیز کردن کاشی ها با یک دستکمال و ماده تمیز کننده سطح بسیار راحت و سریع انجام می شود. اما این کار در مورد سنگ آنتیک آشپزخانه به دلیل سطح برجسته و نا صافی که دارند، سخت تر است.
قیمت سنگ آنتیک آشپزخانه
قیمت این سنگ ها در برند های مختلف و بر اساس طبیعی یا مصنوعی بودن شان متفاوت است. اما در کل بین 140 هزار تومان الی 240 هزار تومان به ازای هر متر مربع (به غیر از هزینه های نصب) قابل خریداری هستند.
خانه ایده آل خود را بسازید:
سینک ظرفشویی سنگی (گرانیتی، مرمر، کورین) به همراه قیمت
مدل میز ناهار خوری سنگی ، تلفیقی لوکس از طبیعت و مدرنیته در منزل شما