با اجرای کفپوش مناسب به خانه خود جلوه و طراوت دهیم

چیدوپلاس 07 مرداد 1396

فضای زیر پای شما در دکوراسیون داخلی از چنان اهمیتی برخوردار است که کف را پایه اصلی فضا می نامند، انتخاب انواع کفپوش منزل براساس کاربرد، حال و هوا، سبک، ثبات، پرمایگی، سادگی یا زرق و برق متفاوت است. همه ما با کمی خلاقیت و حوصله می توانیم با انتخاب کفپوش مناسب فضای داخلی خانه یا محل کارمان را به فضایی پر طراوت تبدیل کرده و به آن شخصیت ببخشیم. علاوه بر آن چون کف خانه برجسته ترین قسمت دکوراسیون داخلی محسوب می شود سزاوار است آن را به بهترین نحو بیاراییم.

برای تصمیم گیری در مورد کف سازی ابتدا گزینه های موجود را بررسی کنید. بهتر است که تنها به اتاق هایی که در حال تزیین آنها هستید فکر نکنید بلکه حال و هوای کلی خانه را در نظر بگیرید. کفپوش پارکت یا لمینیت یکی از انتخاب هایی است که باید به طور جدی در مورد آن فکر کنید. اجرای این کفپوش واقعا با هر سبکی از طراحی داخلی زیبا به نظر می رسد. امروزه انواع فراوانی از پارکت لمینیت از نوع ارزان قیمت گرفته تا طرح های بسیار گران قیمت، در دسترس هستند. بنابراین با هر بودجه ای می توانید به نو نوار کردن منزل خود با لمینیت فکر کنید.

همانطور که گفته شد برای پوششش کف خانه انتخاب هایی پیش روی شماست. انواع کفپوش های منزل از موکت گرفته تا سنگ و سرامیک، پارکت، لمینیت، پوشش های پی وی سی و غیر در بازار موجود اند که با بررسی تمام آنها می توانید بهترین انتخاب را داشته باشید. هر کدام از این پوشش ها ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند و انتخاب شان برای مکان مناسب، بهترین تصمیم خواهد بود. برای مثال اگر خانه تان در یک شهر سردسیر است و زمستانی سرد و پر برفی دارید استفاده از موکت برای خانه تان بهترین گزینه است. اگر در منطقه گرمسیر هستید و بیشتر فصل های سال را در گرما به سر می برید، پوشش های سنگ و سرامیک گزینه های خوبی برای شما خواهند بود.

لمینیت چه مزایایی دارد؟

اگر در بین همه گزینه ها، کفپوش لمینیت را برای خانه تان انتخاب کردید، بهتر است درباره مزایا و معایب آن بیشتر بدانید. تمام این عوامل باعث می شوند که لمینیت ها جزو انتخاب های اول مشتریان باشند. مزایای انتخاب لمینیت به عنوان پوشش کف عبارت است از:

  • تنوع گسترده ای از طرح و رنگ
  • قابلیت نصب، جمع آوری و جایگزینی سریع
  • عایق صوتی و حرارتی
  • وزن سبک
  • با دوام و ماندگار
  • سهولت در تعمیر
  • بهداشتی و نظافت سریع

لمینیت ها مستطیل هایی در ابعاد حدودی 14 تا 25 سانتی متر برای عرض و 120 تا 140 سانتی متر برای طول هستند. ضخامت این مستطیل ها چیزی در حدود 7، 8، 10 و 12 سانتی متر است. باید بدانید که لمینیت ها به کف خانه نمی چسبند. برای نصب لمینیت ابتدا یک لایه فوم با ضخامت 2 میلی متر بر روی زمین قرار می دهند و سپس قطعات لمینیت را بر روی فوم قرار می دهند. ثابت شدن لمینیت ها به این ترتیب صورت می گیرد که شیارهای هر کدام از آنها در دیگری فرو می روند و در یکدیگر قفل می شوند. به این ترتیب برای نصب لمینیت نیازی به چسب نیست.

لمینیت ها تا حدودی در برابر حرارت مقاوم هستند و برای مثال با افتادن سیگار بر روی آنها آسیب نمی بینند. عایق صوت بودن شان هم به علت همان فومی است که زیر آنها بر روی زمین قرار داده می شود. این فوم علاوه بر صدا، عایق حرارت نیز هست. لمینیت در مقایسه با پارکت مقاومت بالاتری در برابر آب دارد. اما این به آن معنا نیست که ضد آب هستند و خیس شدن آنها در طولانی مدت آسیبی به آنها وارد نمی کند. در هنگام ریختن آب بر روی لمینیت بهتر است سریعا توسط دستمال خشک شود. نصب لمینیت به سرعت انجام می گیرد و این کار همراه با هیچ گونه کثیفی و آلودگی نیست. سرعت نصب لمینیت در حدی است که 100 متر مربع در یک روز لمینیت می شود و حتی می توان بلافاصله وسایل را بر روی آن چید.

تفاوت های لمینیت و پارکت

تفاوت اصلی لمینیت با پارکت جنس آنهاست. پارکت از چوب طبیعی ساخته می شود و لمینیت از نوعی ماده به نام HDF. پارکت به خاطر جنس چوب خود قیمت گران تری دارد و در گذشته خانه های لوکس و افراد ثروتمند از پارکت استفاده می کردند. نگهداری از پارکت نسبت به لمینیت سخت تر است. زیرا پارکت ها ضد آب نیستند و هر مایعی که بر روی آنها ریخته شوند باعث خراب شدن شان می شود. بنابراین در نگهداری از پارکت باید توجه خواصی داشت. اما لمینیت ها با اینکه کاملا ضد آب نیستند ولی از مقاومت بهتری در برابر آب، در مقایسه با پارکت ها برخورداند. پارکت هر چند وقت یک بار باید جلا خورده و دوباره براق شوند. این موضوع در مورد لمینیت ها به این صورت نیست.

لمینیت ها که در بازار به پارکت لمینیت نیز معروفند قیمت کمتری نسبت به پارکت داشته و در مقابل تنوع بیشتری در طرح و رنگ را دارا هستند. هزینه نصب لمینیت نیز کمتر از هزینه ای است که برای نصب پارکت پرداخت می کنید. همچنین در صورت آسیب دیدن، تعویض هر کدام از قطعات لمینیت آسان تر و کم هزینه تر از پارکت خواهد بود.

لمینیت در لغت به معنای لایه لایه است و هر چیزی که از چند لایه تشکیل شده باشد را می توان لمینیت نامید. لمینیت های کف نوعی پوشش هستند که از چهار لایه تشکیل شده اند؛

  • لایه اول لایه ای ملامینه و مقاوم شده در برابر نفوذ آب بوده و ترکیبات این لایه شامل رزین و یک لایه عایق است. چسبناکی این لایه موجب می شود که نفوذ رطوبت به بخش های فوقانی به کمترین حد ممکن برسد و از تا شدن آن جلوگیری شود.
  • لایه دوم که ضخیم ترین لایه است مغز لمینیت را تشکیل می دهد. این لایه وزن و فشار ناشی از رفت و آمد را تحمل می کند.
  • لایه سوم کاغذ دکور بوده که در واقع تمامی رنگ ها و طرح ها و زیبایی لمینیت مربوط به این لایه است.
  • لایه چهارم یا به عبارتی رویه، در واقع یک لایه بی رنگ و شفاف است که نقش بسزایی در محافظت برابر خط و خش، رطوبت، نور، حرارت، کوبیدگی و له شدگی و غیره را داراست.

تفاوت پارکت و کفپوش

این بار هم تفاوت اصلی در جنس هر کدام است. همانطور که گفته شد پارکت از چوب و کفپوش از مواد پلیمری مانند PVC ساخته می شود. کفپوش ها طرح چوب هستند و با دیدن شان پارکت را یادآوری می کنند اما بر خلاف پارکت، ضد آب هستند و دربرابر حرارت هم مقاوم اند. قیمت کفپوش های پی وی سی نسبت به پارکت بسیار ارزان تر است و طرح ها و رنگ های متنوع تری دارند. هنگام راه رفتن بر روی کفپوش صدای کمتری نسبت به پارکت تولید می شود و در انتها باید گفت کفپوش های پی وی سی انعطاف پذیرند اما کفپوش ها به اصالت و زیبایی پارکت نمی رسند.

بهترین کفپوش برای سالن پذیرایی

برای پوشش کف سالن پذیرایی از سنگ و سرامیک و پارکت و لمینیت می توان استفاده کرد. هر کدام از اینها جلوه خاصی برای سالن پذیرایی دارند. اما پیشنهاد ما این است که اگر سالن پذیرایی به سبک کلاسیک دارید، از کفپوش قهوه ای تیره استفاده کنید. کفپوش قهوه ای تیره قیمت مناسب تری نسبت به پارکت دارد و زیبایی بیشتر در مقایسه با سنگ و سرامیک ایجاد می کند. سرویس مبلمان کلاسیک در همراهی با لمینیت های قهوه ای میزبانی پر شکوه و زیبا برای مهمانی های تان خواهد بود. اما برای چیدمان هایی با سبک مدرن هم لمینیت با رنگ های سفید، خاکستری و قهوه ای روشن محیطی جذاب و امروزی ایجاد می کند و در عین حال فضای رسمی سالن پذیرایی را از بین نمی برد.

لمینیت
لمینیت
لمینیت
لمینیت
لمینیت
لمینیت
رنگ کفپوش خانه
لمینیت
انواع کفپوش منزل

کفپوش تیره انتخاب کنیم یا روشن؟

باید گفت هر کدام از این ها زیبایی خود را دارند و نمی توان به لحاظ زیبایی آنها را با هم مقایسه کرد. اما کفپوش تیره برای خانه های کوچک مناسب نیست و لمنیت های با طیف رنگی روشن بهترین گزینه برای آپارتمان های کوچک هستند. اگر در خانه کوچک خود لمینیت تیره دارید حتما از مبلمانی با رنگ روشن استفاده کنید و نورپردازی را طوری انجام دهید که خانه به اندازه کافی روشن به نظر برسد. لکه ها و کثیفی ها بر روی لمینیت تیره کمتر دیده می شوند بنابراین برای خانواده هایی که بچه کوچک دارند مناسب تر است. بافت های چوبی و گره مانند که بر روی لمینیت ها طراحی می شوند، در لمینیت های روشن مشخص تر هستند و بهتر دیده می شوند. این طرح ها یکی از عوامل زیبا کننده لمینیت ها هستند. با دانستن این نکات دیگر انتخاب با خودتان است!

 

خانه ی ایده آل خود را بسازید:

کدام رنگ لمینیت برای منزل ام مناسب است؟

مشخصات لمینیت که در هنگام خرید باید به آن ها توجه کنیم



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<