ویدیو: رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی و یک دکور جذاب و مدرن

چیدوپلاس 29 خرداد 1397 ، ، ،

آیا تا به حال به استفاده از رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی خانه خود فکر کرده اید؟ یا حتی کاربرد رنگ طوسی در اتاق خواب را دوست دارید؟ آیا اصلا می دانید که رنگ خاکستری در دکوراسیون خانه چه تاثیراتی دارد و از چه طریق می توان ست های جذابی در چیدمان خانه با استفاده از این رنگ ایجاد کرد؟ اگر شما هم عاشق رنگ طوسی هستید و می خواهید خانه تان را با استفاده از این رنگ چیدمان نمایید، جای درستی آمده اید! تا انتهای این متن همراه ما باشید و با کاربرد رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی بیشتر آشنا شوید. در این متن می خوانید:

  • طوسی چه رنگی است و چه ویژگی هایی دارد؟
  • کاربرد رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی
  • کاربرد رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی سالن پذیرایی
  • مکمل رنگ طوسی در دکوراسیون خانه
  • کاربرد رنگ طوسی در اتاق خواب
  • مکمل رنگ طوسی در دکوراسیون اتاق خواب چه رنگی است؟
  • کاربرد رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی و استفاده از ایده های جدید
  • استفاده از رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی – آشپزخانه
  • رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی – سرویس بهداشتی

طوسی چه رنگی است و چه ویژگی هایی دارد؟

همانطور که خوب می دانید ترکیب رنگ طوسی از دو رنگ سفید و مشکی ایجاد شده است. هر چه درصد و میزان هر کدام از این دو رنگ بیشتر یا کمتر شود، طوسی روشن و یا تیره تر می گردد. معمولا رنگ طوسی با خاکستری مشابه در نظر گرفته می شود اما اگر نگاهی تخصصی به رنگ ها داشته باشید خواهید فهمید که خاکستری می تواند شامل رنگ های دیگر نیز باشد. مثلا بنفش خاکستری، آبی خاکستری و غیره. اما برای آسان تر شدن کار، ما نیز دو رنگ طوسی و خاکستری را یکی دانسته و ترکیب سفید و مشکی را برای آن در نظر می گیریم. رنگ طوسی یا خاکستری یکی از رنگ های خنثی در چرخه رنگ است که البته خواص رنگ های سرد را با خود دارد. این رنگ که در بسیاری از ترکیب های دکوراسیون داخلی به سبک مدرن حضور دارد، اگر به میزان زیادی استفاده شود فضای خانه را رو به سردی پیش می برد. اصولا رنگ های خنثی رنگ های انطباق پذیری هستند و اگر رنگ خنثی ای مانند طوسی را به درستی در کنار سایر رنگ ها استفاده کنید، ترکیبی چشمگیر و خلاق به وجود می آید.

گفته می شود که رنگ طوسی نماد و معنای اعتماد و اطمینان، بی طرفی، عقل و هوش، آرامش، سازش، استقلال و رسمیت را دارد. همچنین رنگ طوسی نماد آرامش است اما خاکستری تیره می تواند نماد غم و اندوه و افسردگی نیز باشد. طوسی نماد بی طرفی و عدم وابستگی است، زیرا بین دو رنگ سیاه و سفید قرار گرفته و نماد سازش بین دو جبهه‌ی مخالف است. طیف های مختلف رنگ طوسی که می توانند در دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار گیرند عبارتند از: خاکستری، طوسی – نقره ای، دودی، طوسی طبیعی، طوسی روشن، طوسی سربی و طوسی مایل به بنفش. این طیف ها می توانند در کنار رنگی دیگر در چیدمان به کار برده شوند. در ادامه درباره ترکیب رنگی طوسی با دیگر رنگ ها و مکمل رنگ طوسی در دکوراسیون بیشتر صحبت خواهیم کرد.

کاربرد رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی

از طوسی بیشتر به عنوان پس زمینه برای نشان دادن رنگ اصلی استفاده می شود، البته که خود طوسی هم می تواند به عنوان رنگ اضلی در دکوراسیون به کار گرفته شود. یکی از بیشترین استفاده ها از این رنگ در مبحث طراحی داخلی، استفاده از آن به عنوان رنگ پوشاننده دیوار است. برای این کار بهتر است به صورت ترکیبی عمل کنید و از طوسی در کنار رنگ های دیگر استفاده کنید ولی اگر تصمیم دارید تمامی دیوار های خانه تان را طوسی کنید بهتر است از طوسی روشن استفاده کنید و با به کارگیری طوسی تیره در دیوار هایی خاص تر مثل دیوار پشت تلویزیون، سایه روشن هایی جذاب بر روی دیوار خانه تان ایجاد نمایید. البته این کار ممکن است باعث شود که فضای خانه تان بیش از حد از این رنگ پر شود و شاید کمی احساس ملال و دلگیری نمایید.

همچنین استفاده از رنگ طوسی برای مبلمان خانه و به طور کلی تر برای فضای نشیمن هم می تواند انتخاب خوبی باشد. طوسی اگر به همراه رنگ های مناسب دیگری استفاده شود می تواند فضایی آرام و شیک را ایجاد کند. برای کاربرد رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی بهتر است این کار را از مبلمان تان شروع کنید، اگر مبلمان تان به طور کامل به رنگ طوسی است می توانید با استفاده از کوسن های رنگی به جلوه آن بیافزایید و در صورتی که نمی خواهید از کوسن استفاده کنید می توانید با به کار گیری فرش و پرده رنگی جذابیت مبل خود را دو چندان کنید. به طور کلی شاید این سوال برای تان پیش بیاید که کاربرد رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی در کدام بخش های خانه می تواند نتایج خوبی داشته باشد؟ در پاسخ باید گفت که مبلمان سالن پذیرایی و نشیمن، کابینت های آشپزخانه، کاشی های سرویس بهداشتی و رو تختی در اتاق خواب می تواند دارای رنگ طوسی و یا یکی از ترکیب های این رنگ باشد.

کاربرد رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی سالن پذیرایی

هنگامی که شما از رنگ طوسی در سالن پذیرایی تان استفاده می کنید، باید رنگی مناسب به عنوان مکمل رنگ طوسی در دکوراسیون این بخش از خانه به کار بگیرید. در انتخاب این رنگ مکمل باید ویژگی های سالن پذیرایی تان را مد نظر داشته باشید. اول از همه اینکه پذیرایی رسمی ترین مکان در خانه است و باید رنگی برای آن انتخاب شود که رسمی بودن این فضا را بر هم نزند. رنگ هایی مانند سفید، طیف های تیره تر و روشن تر طوسی، آبی تیره و یا روشن، مشکی، نقره ای، نسکافه ای و حتی صورتی روشن و یا صورتی چرک برای استفاده در کنار رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی پذیرایی مناسب هستند.

برای مثال انتخاب مبل های دو رنگ که دارای رنگ طوسی و یکی از رنگ های پیشنهاد شده هستند، می تواند انتخاب خوبی برای سالن پذیرایی باشند. همپنین کاربرد رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی بخش سالن پذیرایی درباره رنگ پرده نیز می تواند باشد. والان پرده را از رنگی مشابه رنگ مبل ها انتخاب کنید تا فضا هماهنگ و متناسب شود. پیشنهاد می گردد که از این رنگ بیش از حد استفاده نکنید و اجازه ندهید فضای خانه به سمت یکنواختی پیش رود. بر روی مبل طوسی می توانید کوسن های رنگی بگذارید تا این یکنواختی شکسته شده و نوعی تنوع بصری شکل گیرد.

از طرف دیگر برای کاربرد رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی پذیرایی می توانید از کاغذ دیواری های طرح داری که دارای این رنگ هستند نیز استفاده کنید. کاغذ دیواری هایی با ترکیب طوسی و نقره ای که بعضی از قسمت های آن براق است، گزینه هایی عالی برای استفاده در سالن پذیرایی محسوب می شوند. اگر می خواهید فضا کمی دوستانه تر شود، می توانید از انواع کاغذ دیواری طوسی گل دار که دارای رنگ صورتی است، استفاده نمایید. این ترکیب های رنگی را در مبلمان و کوسن های نیز پیاده کنید. مبل هایی به رنگ طوسی و کوسن هایی با رنگ دیگر می تواند جلوه ای عالی در سالن پذیرایی ایجاد کنند. دیگر المان هایی که می توانند با رنگ طوسی انتخاب شوند عبارتند از: تابلو های نقاشی دارای این و رنگ های دیگر، فرش مدرن طوسی رنگ، کف پوش های لمینیتی، والان پرده، دکوری ها و وسایل تزیینی مثل گلدان های گل.

کاربرد رنگ طوسی در اتاق خواب

با اینکه بر اساس فلسفه فنگ شویی همیشه توصیه می شود از رنگ های گرم و دلپذیر در اتاق خواب استفاده شود، اما خیلی ها با رنگ طوسی احساس آرامش بیشتر و عمیق تری دارند و این رنگ را برای اتاق خواب خود انتخاب می کنند. برای استفاده از رنگ طوسی در اتاق خواب می توانید دیوار پشت تخت خواب را به این رنگ اختصاص دهید. برای این کار هم رنگ آمیزی دیوار با رنگ طوسی به صورت ساده و یکدست و هم استفاده از کاغذ دیواری های طوسی طرح دار که نقش و طرحی مدرن دارند، پیشنهاد می شود. سپس می توانید بسته به رنگ و طرح دیوار بهترین رو تختی را برای تخت خواب خود استفاده نمایید.

پیشنهاد می شود که اگر رنگ دیوار پشت تخت خواب طوسی یکدست بود، از رو تختی طرح دار به رنگ طوسی و رنگی دیگر استفاده نمایید. برعکس اگر برای دیوار پشت تخت خواب از کاغذ دیواری طرح دار استفاده کرده اید، حتما رو تختی را ساده بگیرید تا تعادل بین آنها برقرار شود. امروزه تنوع انواع رو تختی ها در طرح و رنگ بسیار گسترده و فراوان است و هنگامی که قصد کاربرد رنگ طوسی در اتاق خواب را داشته باشید می توانید مدل های بسیار زیادی از رو تختی ها را برای اتاق خود انتخاب نمایید.

یکی از انتخاب های عالی برای رو تختی آن است که آن را از پارچه ای طرح دار که دارای زمینه طوسی و گل های صورتی و یا لیمویی است انتخاب کنید. برگ هایی به رنگ سبز تیره هم می تواند در کنار رنگ طوسی روشن زیبایی فراوانی را ایجاد کند. در ادامه باید گفت که استفاده از رنگ طوسی در اتاق خواب تنها به رنگ دیوار و رو تختی خلاصه نمی شود و برای رنگ درب کمد دیواری، رنگ سرویس تخت خواب و میز آرایش، وسایل دکوری و غیره نیز می توانید از این رنگ زیبا استفاده نمایید.

استفاده از رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی آشپزخانه

یکی دیگر از مکان هایی که می تواند از رنگ طوسی میزبانی کند، آشپزخانه است. چند سالی است که آشپزخانه های طوسی رنگ مد شده اند و خیلی ها دوست دارند فضای مدرن و کاملا جدیدی را با این رنگ در آشپزخانه خود تجربه کنند. کابینت های طوسی رنگ، کفپوش های طوسی، وسایل برقی مانند یخچال و ماشین لباسشویی و ظرفشویی و فر و غیره به رنگ نقره ای و به طور کلی فضایی با تم رنگی طوسی می تواند بسیار جذاب و امروزی باشد. البته این را هم فراموش نکنید که آشپزخانه هایی با متراژ بالا برای استفاده از این رنگ مناسب هستند و اگر فضای آشپزخانه تان کوچک است بهتر است به سراغ رنگ های روشن نظیر سفید بروید. در آشپزخانه نیز حتما باید رنگ طوسی را با رنگی دیگر ترکیب کنید تا فضا یکنواخت نشود. برای مثال اگر درب کابینت ها را طوسی انتخاب کرده اید، می توانید آنها را دو رنگ کنید. رنگ دوم می تواند سفید، لیمویی، آبی، صورتی روشن و یا حتی قهوه ای باشد.

رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی سرویس بهداشتی

سرویس بهداشتی نیز می تواند کاشی هایی به رنگ طوسی داشته باشد. کاشی ها و سرامیک های طوسی براق در فضای حمام و دستشویی کاملا مدرن و جدید هستند و اگر به دنبال ایجاد فضایی متفاوت و غیر کلاسیک در سرویس بهداشتی تان هستید، می توانید رنگ طوسی را برای کف و دیوار های سرویس بهداشتی امتحان کنید. در این مکان استفاده از شیرآلاتی به رنگ های نقره ای، طلایی و حتی سفید بسیار عالی و دیدنی هستند. هنگامی که از رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی سرویس بهداشتی استفاده کرده اید بهتر است از نور زرد برای روشنایی این مکان استفاده نمایید تا فضا بیش از حد بی روح و سرد نشود.

کاربرد رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی سرویس بهداشتی و حمام در صورتی که این فضا به اندازه کافی بزرگ باشد و نور کافی نیز برای آن تامین گردد، نتایج خوب و جذابی در بر خواهد داشت. برای زیبا تر شدن دکوری سرویس بهداشتی تان می توانید اکسسوری های مناسب این محیط را به آن بیافزایید. برای مثال یک گلدان گل مصنوعی ارکیده به رنگ سفید یا بنفش، شمع و خوشبو کننده های هوا به رنگ های سفید و نقره ای و طلایی و یا رنگ های دیگر، گلدان گل طبیعی با برگ های سبز و زیبا، و دیگر چیز هایی که هر کس بنا به سلیقه خود می تواند در این فضا قرار دهد، منجر به جذاب تر شدن سرویس بهداشتی خواهد شد.

مکمل رنگ طوسی در دکوراسیون خانه

استفاده از طوسی در تمامی فضا های خانه امکان پذیر است. تنها باید به این نکته توجه کنید که این رنگ نیاز به قرارگیری در کنار رنگ های دیگر دارد و استفاده از آن به تنهایی باعث ایجاد یکنواختی در فضا می شود. علاوه بر این موضوع ایجاد یک ترکیب رنگی مناسب باعث دیده شدن زیبایی و جذابیت هر چه بیشتر رنگ طوسی می شود. هر ترکیب رنگی با طوسی ممکن است جلوه خوشایندی نداشته باشد؛ ما در این جا به شما چندین ترکیب رنگی دلنشین و زیبا را معرفی می کنیم.

  • طوسی- آبی: در استفاده از رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی و هنگامی که بخواهید فضای خانه رو به سردی برود می توانید از ترکیب آبی و طوسی در کنار هم استفاده کنید. البته برای اینکه کمی گرما به چیدمان دهید و به نوعی فضا را به سمت تعادل پیش ببرید می توانید در قسمت هایی از دکوراسیون از رنگی گرم نیز استفاده نمایید. ترکیب رنگ آبی و طوسی برای فضای نشیمن و پذیرایی بسیار مناسب است. آبی های تیره مانند آبی نفتی، کاربنی، لاجوردی و یا سرمه ای در کنار طوسی های روشن و تیره بسیار جذاب خواهد شد. استفاده از طلایی و نقره ای در اکسسوری ها به این زیبایی می افزاید.
  •  طوسی- صورتی: ترکیب رنگ طوسی و صورتی یکی از محبوب ترین ترکیب های رنگی چه در طراحی داخلی و چه در مد و فشن است. صورتی یکی از رنگ هایی است که ترکیب فوق العاده ای را با طوسی به وجود می آورد. این ترکیب آنقدر می تواند دلنشین باشد که از آن می توانید هم در سالن پذیرایی و نشیمن و هم در اتاق خواب بزرگسال و کودک استفاده کنید. رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی به همراه صورتی فضایی دوستانه، صمیمی و دلنشین را ایجاد می کند. صورتی چرک در کنار طوسی فضایی رسمی تر و صورتی های نزدیک به سرخابی می تواند یک فضای فانتزی را ایجاد نماید.
  • طوسی- زرد: یکی از رنگ هایی که می تواند حس ملال آور موجود در طوسی را از بین ببرد و حتی ترکیبی هیجانی به خانه شما ببخشد، رنگ زرد یا لیمویی است. به طور مثال اگر تمامی نشیمن شما طوسی باشد و تنها مبل تان به رنگ زرد درخشان باشد، همان مبل تمامی توجه ها را به سمت خود جلب کرده و فضا را جذاب و گیرا می کند. با استفاده از رنگ های زرد و خردلی در فضای طوسی رنگ می توانید نقطه کانونی در دکوراسیون ایجاد نمایید.
  • طوسی- سبز تیره: استفاده از رنگ خاکستری در دکوراسیون می تواند با رنگی مانند سبز تیره همراه باشد و نتیجه ای خاص و منحصر به فرد را پدید آورد. سبز تیره در کنار طوسی فضایی سرد را به وجود می آورد که البته می تواند با رنگی نظیر خردلی متعادل شود. سبز تیره هم در قالب مبل راحتی و هم گیاهان سبز طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد.

مکمل رنگ طوسی در دکوراسیون اتاق خواب چه رنگی است؟

در اتاق خواب که مکانی کاملا غیر رسمی است می توانید از رنگ های بیشتری به عنوان مکمل و در ترکیب با طوسی استفاده نمایید. برای مثال رنگ های طوسی، سرخابی، ارغوانی، بنفش های تیره و روشن، سفید، آبی های تیره و روشن و حتی سبز تیره گزینه های بسیار خوبی برای این کار محسوب می شوند. ترکیب های طوسی و لیمویی، و طوسی و زرشکی هم می توانند پیشنهاد های بسیار عالی برای اتاق خواب به شمار آیند. البته در استفاده از رنگ طوسی در اتاق خواب باید متراژ اتاق هم مد نظر قرار گیرد. اگر اتاق خواب تان کوچک است سعی کنید از ترکیب رنگی استفاده نمایید که فضای اتاق را تیره و گرفته نکند.

کاربرد رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی و استفاده از ایده های جدید

یکی دیگر از نکات مثبت استفاده از رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی همنشینی این رنگ با متریال های مختلف همچون سنگ، چوب، آجر و شیشه است. خنثی بودن این رنگ یکی از امتیاز های اصلی آن محسوب می شود که باعث استفاده راحت و زیاد از آن می گردد. این رنگ در هر فضایی، در ترکیب با هر جنسی و در هر سبک معماری ای می تواند اثر گذار باشد ولی این را به خاطر داشته باشید که بهره گیری بیش از اندازه از این رنگ چه در مبلمان و چه در دیوار ها می تواند جلوه فضا را کم کند و دکوراسیون را به سمت یکنواختی و ملال پیش ببرد. استفاده از رنگ طوسی همان قدر که می تواند آسان و جذاب باشد، می تواند خطرناک و پر ریسک هم به حساب آید. در ویدیوی انتهای متن مدل های مختلف دکوراسیون با رنگ طوسی را مشاهده می کنید.

 

 

خانه ی ایده آل خود را بسازید:

یک دکوراسیون مدرن با مبلمان به رنگ طوسی

ویدیو: ترکیب رنگ در دکوراسیون داخلی منزل – قسمت اول

ویدیو: ترکیب رنگ در دکوراسیون داخلی منزل – قسمت دوم



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<