آموزش رنگ آمیزی سقف منزل | آشنایی با مراحل رنگ کردن سقف خانه

احتمالا شما که خواندن این متن را آغاز کرده اید در فکر رنگ آمیزی سقف منزل تان هستید! شاید سقف خانه تان سیاه و کثیف شده یا شاید ترک های ریزی برداشته و می خواهید علاوه بر ترمیم کردن آنها، رنگ جدیدی هم به سقف بزنید. یا شاید هم در حال تغییر دکوراسیون خانه هستید و با تغییر تم رنگی چیدمان، باید رنگی جدید به سقف و دیوار های خانه بزنید. در هر صورت رنگ کردن سقف خانه کاری است که خودتان به راحتی از پس انجام آن بر می آیید و با صرف کمی وقت و انرژی می توانید این کار را انجام دهید. ما هم در این متن با موضوع آموزش رنگ آمیزی سقف منزل ضمن آموزش راه ها و نکات مهم و کاربردی در این زمینه، پیشنهاد هایی را درباره بهترین رنگ سقف خانه به شما ارائه می دهیم.

چه رنگی برای سقف خانه ام مناسب است؟

اگر می خواهید رنگ سقف خانه تان را عوض کنید، به دنبال رنگی غیر از سفید هستید و به این فکر می کنید که چه رنگی برای آن مناسب است؟ باید گفت که بر خلاف گذشته که تنها از رنگ های سفید یا کرم برای سقف استفاده می شد، امروزه می توان از رنگی مشابه دیوار ها و یا در هماهنگی با آن برای سقف خانه استفاده کرد. همچنین رنگ آمیزی سقف منزل با الگو های مختلفی هم قابل انجام است. مثلا کاربرد دو رنگ و ایجاد سقفی راه راه و یا ایده های دیگر که منجر به ایجاد سقفی با رنگ و فرم متفاوت و منحصر به فرد می شود. اما در پاسخ به این سوال که چه رنگی برای سقف خانه ام مناسب است؟ باید گفت که این رنگ بر اساس متراژ خانه، کوتاهی یا بلندی سقف، رنگ دیوار ها، تم رنگی وسایل خانه و البته سلیقه شخصی شما انتخاب می گردد. از رنگ های روشن مانند لیمویی، گلبهی یا صورتی گرفته تا رنگ های تیره مانند آبی و سرمه ای به عنوان رنگ سقف خانه می توان استفاده کرد.

  • اگر متراژ خانه تان کوچک است، برای رنگ آمیزی سقف منزل از رنگ های روشن مانند سفید استفاده کنید.
  • اگر خانه تان بزرگ است، می توانید رنگ های دیگر را نیز برای این کار امتحان نمایید.
  • اگر دیوار های خانه تان کاغذ دیواری شده، برای رنگ سقف خانه می توانید از یکی از رنگ های موجود در کاغذ دیواری استفاده کنید.
  • برای رنگ آمیزی سقف منزل آن هم در بخش نشیمن و پذیرایی از رنگ های رسمی تر و برای اتاق خواب از رنگ های فانتزی تر استفاده نمایید.
  • به طور کلی پیشنهاد می شود برای داشتن خانه ای متفاوت و روحیه ای شاد تر، جسارت به خرج داده و رنگ های مختلف پالت رنگی را برای سقف خانه تان در نظر بگیرید.
  • برای آنکه با تنوع رنگ های مختلف که در سقف خانه به کار می روند بیشتر آشنا شوید، می توانید عکس های موجود در این متن را مشاهده کنید و برای رنگ کردن سقف خانه از آنها ایده برداری کنید.

 

آموزش رنگ آمیزی سقف منزل

مرحله اول انتخاب رنگ سقف خانه بود. حالا که رنگ مورد نظر خود را انتخاب کرده اید، نوبت به رنگ کردن سقف خانه می شود. رنگ آمیزی سقف منزل طی مراحلی انجام می گردد که ما در این متن به معرفی و آموزش این مراحل خواهیم پرداخت. برای رنگ کردن سقف خانه به رنگ به مقدار لازم، قلمو، غلطک با ابعاد مناسب، ظرف مخصوص رنگ برای کار با غلطک و یا یک سینی و چسب کاغذی نیاز دارید. برای آنکه بدانید چقدر رنگ احتیاج دارید متراژ سقف را به فروشنده بگویید تا میزان رنگ مورد نیاز تان را به شما بدهد. پیشنهاد می شود کمی بیشتر از میزان مورد نیاز رنگ بگیرید که اگر بنا به دلایلی به رنگ بیشتری احتیاج داشتید، در خانه داشته باشید. میزان رنگ خریداری شده به رنگ قبلی سقف نیز بستگی دارد. اگر سقف بیش از حد کثیف و سیاه باشد یا رنگ قبلی آن تیره باشد، به رنگ بیشتری برای رنگ آمیزی سقف منزل نیاز خواهید داشت. در مورد انتخاب نوع رنگ نیز باید گفت از سه رنگ اکریلیک، پلاستیک و رنگ روغنی برای رنگ کردن سقف خانه استفاده می شود. رنگ پلاستیکی کیفیت پایین تری نسبت به سایر رنگ ها دارد. رنگ روغن هم دارای بوی نا مطبوع است و دیر خشک می شود. اگر کار رنگ آمیزی سقف منزل را خودتان انجام می دهید، رنگ اکریلیک بهترین پیشنهاد خواهد بود، زیرا هم آماده سازی آن راحت تر است و هم زودتر خشک می شود.

رنگ آمیزی سقف منزل
رنگ آمیزی سقف منزل
رنگ آمیزی سقف منزل
رنگ آمیزی سقف منزل
رنگ آمیزی سقف منزل
رنگ آمیزی سقف منزل

رنگ کردن سقف خانه (مثلا یک اتاق) طی مراحل زیر انجام می گیرد.

  • مرحله اول: آماده سازی اتاق

در ابتدا باید اتاق را کاملا خالی کنید. تمامی وسایل را بیرون ببرید و کف اتاق را با روزنامه یا کیسه پلاستیکی ضخیم بپوشانید. در حین کار رنگ آمیزی سقف منزل ممکن است قطراتی از رنگ به زمین چکه کند و اگر زمین پوشیده نشده باشد، تمیز کردن رنگ های خشک شده وقت گیر و انرژی بر است. اگر خالی کردن اتاق از وسایل برای تان سخت و مشکل بود، تمامی آنها را در گوشه ای جمع کنید و روی شان را به طور کامل بپوشانید.

  • مرحله دوم: تمیز کردن و ترمیم سقف

در این مرحله باید با یک دستمال خشک سقف اتاق را از گرد و خاک و تار عنکبوت و غیره تمیز کنید. سقف باید کاملا عاری از گرد و غبار باشد تا رنگ به راحتی بر روی سقف بنشیند. اگر سقف ترک برداشته است، لازم است پیش از رنگ آمیزی سقف منزل با استفاده از مواد بتونه، ترک های سقف را بتونه کاری کرده و آنها را ترمیم کنید. سپس روی آن را سمباده بکشید تا سطح آن صاف و یکدست شود. پس از آن کار رنگ آمیزی سقف منزل را آغاز نمایید.

  • مرحله سوم: کنار های سقف را چسب بزنید

برای آنکه رنگ سقف تمیز زده شود و دیوار ها رنگی نشوند لازم است که دور تا دور دیوار (محل اتصال دیوار به سقف) با چسب کاغذی پهن، پوشیده شود. با زدن چسب دیگر خیال تان راحت است که قلموی رنگی، دیوار را کثیف نمی کند و پس از رنگ آمیزی که چسب ها را جدا کردید، یک خط صاف بین سقف و دیوار ایجاد می شود.

  • مرحله چهارم: رنگ کردن کناره های سقف با قلمو

رنگ تان را طبق دستور نوشته شده بر روی ظرف رنگ، آماده نمایید. رنگ های اکریلیک با آب مخلوط و آماده می شوند. پس از آماده کردن رنگ و رسیدن آن به غلظت مناسب، کار رنگ آمیزی سقف منزل را شروع کنید و در ابتدا کناره های سقف را با قلمو رنگ بزنید.

  • مرحله پنجم: ادامه کار رنگ آمیزی سقف منزل با غلطک

حال بخش اصلی کار رنگ کردن سقف خانه شروع می شود و آن رنگ کردن سقف با استفاده از غلطک است. برای این کار لازم است که رنگ را در ظرف مخصوص کار با غلطک بریزید و یا از یک سینی استفاده کرده و رنگ را درون آن به کار ببرید. کار با غلطک برای کسانی که مبتدی هستند راحت است. حتی اگر نردبان نداشتید می توانید از یک دسته بلند مثل دسته تی یا جارو استفاده کنید و غلطک را بر سر آن ببندید و کار کنید. در لایه اول رنگ آستری زده می شود. پس از خشک شدن لایه اول، کار با غلطک را ادامه داده و لایه دوم را رنگ بزنید.

  • مرحله آخر: انجام کارهای نهایی

هنگامی که رنگ تمامی نقاط یکدست و کامل شد، چسب ها را از دور دیوار جدا کنید و پنجره را باز نمایید تا رنگ سقف خانه زودتر خشک شود.

رنگ آمیزی سقف منزل
رنگ آمیزی سقف منزل
رنگ آمیزی سقف منزل
رنگ آمیزی سقف منزل
رنگ آمیزی سقف منزل
رنگ آمیزی سقف منزل

 

خانه ایده آل خود را بسازید:

بهترین رنگ دیوار برای خانه های کوچک چه رنگی است؟

رنگ دیوار پذیرایی را چطور انتخاب کنم؟ بهترین رنگ دیوار پذیرایی



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<