رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ ؛ آموزش کامل و مرحله به مرحله

چیدو پلاس 23 بهمن 1401 ،

آیا به دنبال یک راه ارزان و راحت برای آراستن دیوار های حیاط یا باغ خود هستید؟ رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ همین راه است. با این کار علاوه بر آنکه دیواری زیبا و طرح دار خواهید داشت، هزینه کمی را هم صرف می کنید و هر وقت هم که بخواهید می توانید طرح و یا حتی متریال دیوار را عوض کنید. ما در این متن می خواهیم به موضوع دلایل، مزایا و معایب رنگ امیزی دیوار باغ طرح سنگ و همینطور آموزش رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ بپردازیم. پس اگر هنوز برای دیوار های سیمانی باغ یا ویلای تان فکری نکرده اید، این متن به شما کمک خواهد کرد.

از چه نوع رنگی برای رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ استفاده می شود؟

بهترین رنگ برای رنگ امیزی دیوار باغ طرح سنگ رنگ اکریلیک خواهد بود. این رنگ در برابر باد و باران و شرایط جوی بسیار مقاوم تر از رنگ پلاستیک است. همچنین کاربرد رنگ اکریلیک در محیط های خارجی مانند دیوار حیاط یا باغ آسان تر بوده و خیلی زود هم خشک می شود. رنگ پلاستیک پس از مدتی پوسته پوسته می شود و کیفیت چندان بالایی ندارد، رنگ روغنی هم معمولا برای سطوح فلزی مورد استفاده قرار می گیرد. پس بنابراین رنگ اکریلیک بهترین متریال برای رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ و یا هر طرح دیگری خواهد بود.

پیش از رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ چه کارهایی را باید انجام داد؟

قبل از آنکه به سراغ رنگ آمیزی دیوار باغ تان بروید باید کارهایی را انجام دهید که این رنگ هم بهتر بر روی دیوار بنشیند و دوام بیشتری داشته باشد و هم آنکه نتیجه کار تمیز تر و زیبا تر شود. اقدامات اولیه برای رنگ امیزی دیوار باغ طرح سنگ شامل تمیز کردن دیوار، ترمیم بخش های آسیب دیده به وسیله بتونه، استفاده از پرایمر و سر انجام زدن رنگ زمینه و ایجاد طرح های سنگ بر روی دیوار است. با توجه به این موارد آموزش رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ از همین قدم اول یعنی تمیز کردن دیوار آغاز می شود.

آموزش رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ – مرحله اول: تمیزکاری و ترمیم دیوار

دیوار سیمانی چون دارای پستی و بلندی و سطح زبر و خشنی است، ممکن است آلودگی، گرد و غبار و دیگر کثیفی ها را به خود بگیرد. برای آنکه کار رنگ آمیزی دیوار بهتر و با کیفیت تر انجام گیرد لازم است که اول سطح دیوار تمیز شود. این کار با کمک آب انجام می شود. اگر پیش از این طرح دیگری بر روی دیوار زده شده بود باید با کمک واتر جت دیوار را تا جای ممکن تمیز کنید و رنگ های اضافه و آلودگی های دیگر را از روی سطح آن پاک نمایید. پس از تمیز شدن دیوار نوبت به ترمیم بخش های آسیب دیده می رسد. اگر ترک یا سوراخ و یا هر نوع آسیب دیگری بر روی دیوار ایجاد شده بود، می توانید به کمک مقداری ملات سیمان آن را ترمیم و اصلاح نمایید. این کار آسان است و وقت زیادی از شما نخواهد گرفت اما کمک می کند تا نتیجه کار تان با کیفیت تر و حرفه ای تر شود.

آموزش رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ – مرحله دوم: زدن پرایمر

مرحله دوم از کار رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ ایجاد یک لایه پرایمر بر روی دیوار است. پرایمر ماده ای شبیه به رنگ سفید است که از رنگ فروشی ها قابل خریداری است. پرایر کمک می کند که رنگ اصلی بهتر بر روی دیوار قرار گیرد و به آن بچسبد. این باعث می شود که رنگ ماندگاری بهتر و بیشتری بر روی دیوار داشته باشد. در واقع پرایمر دیوار سیمانی با نفوذ در منافذ سیمان، سطح دیوار را عایق می کند و مقاومت آن را در برابر رطوبت و خوردگی بالا تر می برد. خاصیت پرایمر آن است که چسبندگی بالایی دارد و کاربرد آن قبل از رنگ زدن، بسیار لازم و مهم خواهد بود. بنابراین زدن پرایمر یک بخش مهم در کار رنگ امیزی دیوار باغ طرح سنگ خواهد بود. یک لایه پرایمر برای دیوار کافی خواهد بود. پس از این کار اجازه دهید تا به خوبی خشک شود و سپس کار رنگ آمیزی اصلی دیوار را آغاز نمایید.

آموزش رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ – مرحله سوم: رنگ زمینه

هنگامی که پرایکر کاملا خشک شد می توانید به کار اصلی خود یعنی ایجاد رنگ و طرح سنگ بر روی دیوار بپردازید. برای این کار لازم است که ابتدا یک رنگ را به عنوان رنگ زمینه به صورت یکدست بر روی دیوار ایجاد نمایید. بسته به اینکه می خواهید دیواری سنگی با رنگ تیره یا روشن داشته باشید، رنگ زمینه را انتخاب کنید. یک پیشنهاد خوب آن است که از رنگی تیره برای زمینه استفاده شود و طرح های سنگی با رنگ روشن بر روی آن ایجاد گردد. برای ایجاد این رنگ زمینه می توانید از قلمویی با سایز بزرگ و یا غلطک استفاده نمایید. در رنگ زدن زمینه دیوار دقت کنید که تمام خلل و فرج های دیوار سیمانی کاملا رنگ شود. شاید نیاز باشد از دو دست رنگ برای دیوار استفاده کنید.

رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ
رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ
رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ
رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ
رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ
رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ

آموزش رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ – مرحله چهارم: ایجاد طرح سنگ

طرح سنگ یکی از آسان ترین طرح ها برای نقاشی بر روی دیوار است. برای این کار کافیست که مقداری رنگ و یک قلموی سایر متوسط و یا کوچک داشته باشید. قبل از شروع کار با یک جستجوی ساده طرح سنگ مورد علاقه تان را پیدا کنید و از روی آن پرینت بگیرید. از تصاویر موجود در این متن نیز می توانید برای این کار استفاده نمایید. در ابتدا با یک قلموی باریک شکل کلی سنگ ها را بر روی دیوار بکشید. در قدم بعدی طرح سنگ را با جزییات بیشتر بر روی دیوار پیاده کنید. دقت داشته باشید که برای طبیعی تر شدن شکل سنگ ها لازم است که بعضی از قسمت ها تیره تر و بعضی روشن تر باشند. هنگامی که تمامی تکه سنگ ها را نقاشی کردید با قلمویی باریک تر و یک رنگ سفید و یا قهوه ای سوخته و یا حتی مشکلی دور تا دور هر سنگ را خط بکشید. در نهایت نتیجه کار شبیه دیواری خواهد شد که با سنگ لاشه دیوار چینی شده است.

مزایا و معایب رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ

  • اگر دوست دارید دیوار ویلا یا باغ تان سنگی باشد اما بودجه کافی برای این کار را ندارید، رنگ امیزی دیوار باغ طرح سنگ یک راه عالی خواهد بود.
  • چنانچه پس از مدتی بخواهید متریال دیوار را عوض کنید، تعویض دیوار سیمانی طرح سنگ بسیار راحت تر از عوض کردن دیوار سنگی است.
  • هر زمان که از طرح دیوار خسته شدید به راحتی می توانید رنگ و طرح آن را تغییر دهید.
  • با استفاده از این روش می توانید طرح های خلاقانه ای را روی دیوار ایجاد نمایید. مثلا در میان سنگ ها یک طرح منظره ایجاد کنید و آن را سه بعدی کار کنید.
  • اما یکی از معایب رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ آن است که در مقایسه با دیواری سنگی، از زیبایی کمتری برخوردار است و چنانچه بودجه لازم برای استفاده از سنگ در دیوار را داشته باشید، بهتر است از خود سنگ استفاده نمایید. دیوار سنگی بسیار شکیل تر و شیک تر از دیواری با طرح سنگ خواهد بود.
رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ
رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ
رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ
رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ
رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ
رنگ آمیزی دیوار سیمانی طرح سنگ

 

خانه ایده آل خود را بسازید:

انواع سنگ برای کف سازی محوطه (سنگ لاشه، رودخانه ای، واش بتن و …)

باربیکیو سنگی و آشنایی با ویژگی ها، طرح ها و مزایای آن



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<