ویدیو: ترک های دیوار خانه تان را به آسانی پر کنید

چیدوپلاس 26 تیر 1398 ،

آیا تا به حال چیزی در مورد چسب مخصوص ترک دیوار شنیده اید؟ اگر جوابتان منفی است یا نحوه کار با آن را بلد نیستید، پس فرصت خواندن این متن را از دست ندهید!

حتی اگر خانه شما نوساز باشد، ممکن است بعد از مدتی متوجه شوید که دیوارها کم کم دچار ترک خوردگی هایی شده اند. این ترک خوردگی ها به طرز نامطلوبی زیبایی دکوراسیون داخلی تان را تحت تاثیر قرار داده و موجب ایجاد ظاهری نامناسب بر روی دیوار می شوند. از آنجایی که ایجاد ترک یکی از معمول ترین انواع خرابی ها در هر ساختمانی است، با دانستن راه های پوشش دهی و رفع آنها می توانید به راحتی دیوارهای خانه را تعمیر و نوسازی کنید. از بین تمام راه حل های موجود، پیشنهاد ما استفاده از چسب مخصوص ترک دیوار است. البته این ماده برای پوشاندن ترک های غیر سازه ای با عمق کم استفاده می شود. ترک های عمیق که بیش از یک سانتی متر پهنا دارند ممکن است خطر آفرین باشند، بنابراین قبل از اقدام برای پر کردن آنها، بهتر است با یک مهندس ساختمان مشورت کنید.

اگر این مشکل برای دیوارهای خانه تان ایجاد شده و این نوع ترک ها را مشاهده کرده اید، همچنین به دنبال از بین بردن آنها هستید، تا انتهای این متن با ما همراه باشید. این مطلب تمام اطلاعات مورد نیاز شما در این رابطه، همینطور نحوه کار با چسب مخصوص ترک دیوار را به همراه یک ویدیوی کاربردی در اختیارتان قرار خواهد داد.

ترک های روی دیوار به چه علت رخ می دهند؟

ترک خوردن دیوار به دلایل گوناگونی مانند نشست ساختمان، زلزله، گچ کاری نامناسب، وجود نم و رطوبت، ضربه به دیوار، نفوذ هوا به دلیل عبور سیم های برق و تلفن، گرمای شومینه، نوع مصالح مصرفی و دیگر عوامل رخ می دهد. باید بدانیم که ترک خوردن تنها مختص ساختمان ‌های قدیمی نیست و در ساختمان ‌های نوساز نیز ممکن است با این پدیده مواجه شوید. همانطور که ذکر شد ترک خوردگی دیوار پدیده شایعی است. به همین دلیل متخصصان حوزه ساختمان به فکر پیدا کردن راه های ساده برای رفع این مشکل بوده اند. چسب مخصوص ترک دیوار در همین راستا تولید و به بازار عرضه شده است.

اما قبل از استفاده از آن، اولین قدم برای رفع این ترک ها، شناخت و یافتن علت به وجود آمدن آنهاست. بنابراین قبل از هر اقدامی، به دنبال دلیل ایجاد ترک باشید. برای مثال اگر پیدایش ترک بر اثر ترکیدن لوله و رطوبت ناشی از آن باشد، اولین قدم تعویض لوله و برطرف کردن این مشکل است. در صورت بی توجهی به علت اصلی این اتفاق، حتی پس از تعمیر دیوار، در مدت کوتاهی دوباره شاهد ترک خوردگی خواهید بود.

انواع ترک خوردگی های دیوار کدام است؟

به طور کلی انواع ترک خوردگی های دیوار به دو نوع سازه ای و غیر سازه ای تقسیم می شود.

ترک های سازه ای به دلیل وجود ایراداتی در طراحی و اجرای ساختمان به وجود می آیند. این ترک خوردگی ها مخاطراتی را برای جان ساکنین خانه به همراه دارند. اما ترک خوردگی های غیر سازه ای آنهایی هستند که به دلایل گفته شده در بالا مانند رطوبت، لرزش، گچ کاری نامناسب، مواد مصرفی و غیره رخ داده اند. این ترک خوردگی ها می توانند عمیق یا سطحی باشند. جهت ترمیم این نوع ترک خوردگی ها به کارگیری چسب مخصوص ترک دیوار مناسب ترین روش خواهد بود.

راه های رفع و ترمیم ترک دیوار

به طور کلی راه های مختلفی برای ترمیم درزها و شکاف های ایجاد شده بر روی دیوارها وجود دارد. از انواع این روش ها می توان به دوخت ترک (Crack Stitching)، استفاده از بتونه و ملات های ساختمانی به همراه چسب مخصوص ترک دیوار، پوشش دیوار با کاشی های نقش برجسته و سنگ های آنتیک برای تزئین و مفخی کردن ترک ها و همچنین روش های دیگر اشاره کرد. اما همانطور که در مقدمه گفته شد برای تعمیر دیوارهای داخلی منزل با ترک هایی که عمق کمتری دارند، روش کم هزینه تر و البته آسان تری را به شما معرفی خواهیم کرد. از بین راه های گفته شده، باید گفت به کارگیری چسب مخصوص ترک دیوار بهترین روش برای بر طرف کردن این مشکل است.

چسب مخصوص ترک دیوار چیست؟

در ترمیم درزها و ترک های کم عمق دیوار، از نوارهای چسبی درزگیر یا چسب مخصوص ترک دیوار استفاده می شود. این چسب ها برای مسلح کردن محل درز روی دیوار و بهبود عملکرد فرایند بتونه کاری و پر کردن ترک ایجاد شده، کاربرد موثری دارند. همچنین از این طریق شکل ظاهری دیوار بهبود می یابد. چسب مخصوص ترک دیوار، نواری با پهنای حدود 6 سانتی متر است که پشت آن آغشته به چسب است. استفاده نکردن از این چسب ها باعث می شود که پس از اتمام بتونه کاری، رنگ آمیزی به طور مناسب صورت نپذیرد، گوشه های ترک همسطح نشوند و بنابراین کیفیت کار به طور قابل ملاحظه ای کاهش یابد. باید دقت کرد که هنگام نصب این چسب، نوار از هر دو طرف کشیده شود تا برجستگی ایجاد نشده و سطح یکنواختی از نوار چسب بر روی ترک قرار گیرد.

ترمیم ترک های دیوار و روش استفاده از چسب مخصوص ترک دیوار به چه نحو است؟

ترمیم کردن و یا به اصطلاح پر کردن ترک های دیوار راه های مختلفی دارد. در ویدیوی زیر می توانید روشی کاملا راحت و بی دردسر برای پوشش تمامی ترک های خانه تان مشاهده کنید. برای شروع کار نیاز به تعدادی ابزار و وسایل دارید. این ابزار شامل یک بسته بتونه آماده، کاردک، اسفنج، چسب بچ یا همان چسب مخصوص ترک دیوار، رنگ و قلمو هستند. این وسایل را می توانید به سادگی از ابزار فروشی ها یا فروشگاه های عرضه رنگ و مصالح ساختمانی تهیه کنید.

در اولین قدم بهتر است فضای اطراف دیوار مورد نظر را خالی کنید تا هم فضای کار خلوت تر و راحت‌تری داشته باشید و هم وسایل خانه تان کثیف نشوند. سپس محل ترک خوردگی را با دستمال گردگیری تمیز نموده تا ذرات اضافی از سطح پاک شوند. پس از این اقدامات اولیه، کار اصلی شروع خواهد شد. در ابتدا با استفاده از چسب بچ یا چسب مخصوص ترک دیوار، روی درز ایجاد شده را بپوشانید. این کار باعث جلوگیری از ایجاد ترک های مشابه در آن محل می شود. سپس مقداری بتونه را با کمک کاردک بر روی چسب بچ بکشید. سعی کنید بتونه را با ظرافت و به طور کامل و یکنواخت بر روی دیوار پخش کرده، به گونه ای که عمق ترک با دیوار هم سطح شود و هیچ پستی و بلندی بر روی بدنه دیوار باقی نماند. سپس دیوار را تا چند ساعت و تا زمانی که بتونه خشک شود به حال خود رها کنید. پس از خشک شدن بتونه با کمک اسفنج سطح دیوار را کاملا صیقلی کنید، این کار را می توانید با استفاده از سمباده های مخصوص دیوار نیز انجام دهید.

حال ترک دیوار شما پرداخت شده و آماده نقاشی است. اگر در نقاشی دیواری حرفه ای نیستید (بسته به محلی از دیوار که کار را بر روی آن انجام می دهید) بهتر است با استفاده از یک نوار چسب کاغذی قسمت هایی که باید در برابر ریزش رنگ محافظت شوند را بپوشانید. همینطور برای بالا بردن دقت نقاشی می توان از قلموهای کوچکتر برای رنگ آمیزی گوشه ها به خصوص گوشه‌ های پنجره و از رول های کوچک برای رنگ آمیزی دیگر نواحی بهره برد. در پایان اگر می خواهید رنگ سطح ترک خورده با رنگ دیوار کاملا یک دست شود، کل دیوار را رنگ آمیزی کنید تا تفاوت رنگ احتمالی مشخص نشود.

کار پوشاندن ترک دیوار شما به اتمام رسیده و می توانید چیدمان خانه تان را به حالت قبل باز گردانید. در این مقاله تلاش کردیم تا شما را با یک وسیله کاربردی به نام چسب مخصوص ترک دیوار آشنا کنیم. و روش استفاده از آن را به شما یاد بدهیم. با استفاده از این راه دیگر نگران ترک های دیوار خانه تان نباشید چون به راحتی و با صرف زمانی اندک می توانید آنها را ناپدید کنید.

 

خانه ایده آل خود را بسازید:

رنگ کردن خانه ی خودم، چطور و چگونه؟

ویدیو: آموزش نصب کاغذ دیواری



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<