24 مدل کاشی بین کابینتی که آشپزخانه تان را جذاب می کند

چیدوپلاس 09 اردیبهشت 1397 ،

آشپزخانه های امروزی تفاوت چشمگیری با گذشته ها دارند. قدیم تر ها کل آشپزخانه با یک دست کاشی گلدار کار می شد و همه آشپزخانه ها سر تا سر کابینت های فلزی داشتند. چیزی به اسم کاشی بین کابینتی وجود نداشت و ما بین کابینت ها هم از همان کاشی استفاده می شد که در دیگر جاهای آشپزخانه به کار رفته بود. تنوع کاشی ها در طرح و رنگ شان هم آنقدر زیاد نبود که جای انتخاب برای مشتریان باقی بگذارد. البته سلیقه مردم هم محدود به همان کاشی های کرم و قهوه ای و گلدار و ساده ای بود که در فروشگاه ها وجود داشت. در واقع قدیم تر ها استفاده از رنگ های شاد و سر زنده مورد پسند اکثر مردم نبود و طراحان خانه ها نیز اقبالی به این سمت نشان نمی دادند.

اما هر چه گذشت و به امروز نزدیک تر شدیم رنگ، بیشتر وارد زندگی افراد شد. دیگر مبلمان های کرم و قهوه ای کلاسیک کنار گذاشته شد و رنگ های زرد و قرمز و سبز جای خود را در چیدمان خانه ها باز کرد. دکوراسیون خانه ها کم کم شروع به تغییر کردند و آشپزخانه هم که قلب خانه است از این تغییرات مستثنی نبود. این تغییرات از رنگ و فرم و چیدمان کابینت ها گرفته تا کاشی های بین کابینتی را شامل می شدند و به تدریج سازندگان نیز با تغییر الگوهای ساخت خود این تغییرات را پذیرفتند. در بخش کاشی بین کابینتی تنوع محصولات، دست طراحان را برای انتخاب باز گذاشت و رنگ و بوی تازه ای به محیط آشپزخانه وارد شد.

اهمیت کاشی بین کابینتی

هدف اولیه کاشی بین کابینتی این است که از دیوار آشپزخانه در برابر مایعات مخصوصا آب محافظت کند. اما کاربرد دیگر و جالب آن ایجاد نقطه کانونی در دکور آشپزخانه است. همان قدر که کابینت منعکس کننده حالت و احساس فضای آشپزی شماست کاشی بین کابینتی هم به همان اندازه اهمیت دارد. انتخاب درست کاشی بین کابینتی می تواند زیبایی آشپزخانه شما را بیشتر کند، شاید فکر کنید مگر یک فضای باریک و محدود بین کابینت های دیواری و زمینی چقدر اهمیت دارد که این تاثیر فراوان را بر آشپزخانه می گذارد؟ اما باید گفت جهت داشتن یک آشپزخانه زیبا و جذاب عوامل متعددی دست به دست هم می دهند تا فضایی چشم نواز ایجاد گردد. پس کاشی های بین کابینتی هم به اندازه کابینت ها و شیرآلات و پوشش کف و سرویس های غذا خوری اهمیت دارد.

چه نوع کاشی بین کابینتی برای آشپزخانه مناسب تر است؟

انواع مختلف و متنوعی از دیوارپوش های بین کابینتی وجود دارد. از کاشی های مربع شکل و کوچک گرفته تا کاشی های طرح آجر، کاشی های موزاییکی، سنگ، کاشی های طرح سنگ، شیشه های رنگی و انواع دیگر در رنگ ها و طرح های مختلف، قابل استفاده در آشپزخانه های ایرانی هستند. همچنین سبک های متفاوتی هم برای انتخاب و استفاده از دیوارپوش های بین کابینتی وجود دارد. از سبک های مدرن، مینیمالیستی و خلوت گرفته تا شلوغ، گزینه های طراحی و سبک های بی شماری برای انتخاب فضای بین کابینت وجود دارد. مهمترین مسئله این است که سبکی را انتخاب کنید که هماهنگی کامل با کابینت ها، دیوارها و صفحه روی کابینت داشته باشد. این هماهنگی رنگ و بافت، برای زیبا سازی فضای آشپزی شما ضروری است.

اگر انتخاب دیوارپوش برای فضای بین کابینت ها برای شما دشوار است، نگران نباشید. در این مطلب، ما ایده های زیادی برای انتخاب نوع متریال داریم. گزینه های مختلفی برای انتخاب وجود دارد: شیشه، کاشی، پرسلین، سنگ تیشه ای، گرانیت و حتی PVC . یک عامل مهم در تصمیم گیری برای انتخاب، هزینه است. اگر شما بودجه کمتری دارید، بهترین گزینه ها عبارتند از پرسلین و کاشی. اگر بتوانید هزینه بیشتری صرف کنید، گزینه های گران تر از قبیل سنگ، گرانیت و شیشه لاکوبل را در نظر بگیرید. اما به طور کلی باید گفت سلیقه و علاقه خود را در اولویت قرار دهید. به این معنی که علاقه خود را فدای مد و لوکس بودن یک نوع کاشی نکنید. در زیر انواع کاشی های بین کابینتی، تازه ترین مدل ها و جایگزین های آنها را به شما معرفی خواهیم کرد.

1- کاشی

رایج ترین متریال برای پوشاندن فضای بین کابینتی، کاشی سرامیکی است. استفاده از کاشی دارای مزایای زیادی است، زیرا دوام بالایی دارد، طرح ها و رنگ های بی شماری دارد و به راحتی تمیز می شود. کاشی های سرامیکی به گونه ای ساخته می شوند که مقاومت بالایی در برابر ضربه و حرارت دارند و مناسب فضای گرم آشپزخانه هستند. همچنین اگر شیء نوک تیزی مانند چاقو با آنها برخورد کند، آسیبی نمی بینند. یکی از مهم ترین ویژگی های کاشی سرامیکی قیمت مناسب آن است. کاشی ها مورد پسند همه مردم با هر سلیقه ای هستند، بنابراین انتخاب کاشی برای فضای بین کابینت ریسک بالایی ندارد.

کاشی ها امروزه در طرح های خیلی متفاوتی نسبت به قبل ساخته می شوند. طرح های چاپ شده بر روی کاشی ها مدرن تر شده اند و با این وجود در آنها از طرح های سنتی ایرانی هم به خوبی استفاده می شود. در واقع نوآوری خوبی در تلفیق طرح های سنتی با فضای مدرن آشپزخانه اتفاق می افتد. همچنین برای انتخاب رنگ هم دچار مشکل نخواهید بود. با توجه به رنگ بندی کابینت های تان می توانید بهترین رنگ را برای کاشی بین کابینتی برگزینید. جایگزین کاشی های بین کابینیتی طرح دار، برچسب های کاشی هستند. اگر کاشی های قدیمی دارید و می خواید آنها را نو کنید، برچسب های کاشی انتخاب خوبی به شمار می روند. در ادامه پیرامون انتخاب بهترین رنگ برای کاشی بین کابینتی توضیحاتی را ارائه خواهیم داد.

کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی

2-کاشی های موزاییکی

کاشی های موزاییکی یکی از پر طرفدار ترین کاشی هایی است که در سال های اخیر وارد بازار شده است. این کاشی ها ابعادی متفاوت با کاشی های کلاسیک دارند و به صورت تایل های مربعی شکل کوچک و یا مستطیل های طرح آجر ساخته می شوند که با در کنار هم قرار گرفتن شان فضای بین کابینت ها کاملا پوشیده می شود. معمولا کاشی های موزاییکی به گونه ای بر روی دیوار کار گذاشته می شوند که ترکیب های تیره و روشنی از یک طیف رنگی را ایجاد می نمایند. البته که این کار کاملا سلیقه ای است و شما می توانید تنها از یک رنگ برای کل کاشی ها استفاده کنید. مدل رنگی دیگری که کاشی های موزاییکی بر دیوار کار می شوند، استفاده از رنگ های متنوع است. شما می توانید کاشی های موزاییکی را از چندین رنگ به همراه رنگ سفید انتخاب کنید. این کاشی ها هم در اندازه ها، رنگ ها و سبک های زیادی وجود دارند که در اینجا فقط چند نمونه آورده شده است.

همانگونه که ذکر شد نوع دیگری از کاشی های موزاییکی هم هستند که شکلی شبیه به آجر دارند. این کاشی ها در رنگ های مختلفی از سفید گرفته تا آبی و رنگ های دیگر مناسب برای پوشاندن فضای بین کابینت ها است. حتی می توانید از این کاشی ها طرح هایی شبیه به خود آجر را هم انتخاب کنید. در این صورت فضای آشپزخانه را گرم و صمیمی خواهید کرد.

کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی

3- سنگ

پوشش سنگ برای دیوار آشپزخانه، رنگ ها و الگوهای محدودی دارد، این پوشش بیشتر برای ویلاها مورد استفاده قرار می گیرد و پس از پایان کار یک نمای کلاسیک ایجاد می کنند، این نوع پوشش هم در بین مردم طرفداران زیادی دارد. پوشش های سنگ برای بین کابینت ها دو دسته هستند. دسته اول سنگ های تراش خورده طبیعی و واقعی که دارای برجستگی ها و بالا و پایین هایی هستند. این سنگ ها با تمام زیبایی که دارند، کار تمیز کردن شان دشوار است. دسته دیگری از پوشش های دیوار وجود دارد که کاشی هایی با طرح سنگ هستند. این کاشی ها از دور نمایی کاملا شبیه به سنگ دارند اما براق و صیقلی بودن شان باعث می شود تا به راحتی قابل شستشو باشند.

کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی

4- شیشه

شیشه های رنگی یکی از متریال هایی است که در سال های اخیر مورد توجه طراحان قرار گرفته است و دکوراتور ها در طراحی های خود برای ایجاد فضایی خاص و مدرن توجه زیادی به این نوع شیشه ‌های مخصوص نشان داده‌اند. شیشه های رنگی که اصطلاحا «لاکوبل» نامیده می‌شوند مناسب آشپزخانه های مدرن و لوکس و کابینت هایی از جنس «های گلاس» هستند. علاوه بر زیبایی و مدرن بودن، ویژگی مهم آنها مقاومت خوب شان در برابر حرارت و رطوبت است، همچنین ضد خش بوده و نسبت به شکست و سقوط ایمنی بالایی دارند. این شیشه ها حدود ۲۰ رنگ مختلف دارند ولی رنگ های سفید، خاکستری، کرم و قهوه ای و صورتی و قرمز پرکاربرد تر از بقیه هستند. شیشه های رنگی یا لاکوبل به دلیل زیبایی و جلایی که دارند جایگزین کاشی و سرامیک در پروژه های ساختمانی لوکس شده اند.

کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی
کاشی بین کابینتی

انتخاب بهترین رنگ برای کاشی بین کابینتی

همانطور که پیش تر هم اشاره شد یکی از مهم ترین بخش های انتخاب کاشی، مربوط به انتخاب رنگ آن است. شما می توانید کاشی هایی همرنگ با کابینت های تان و یا متضاد با آنها بر روی دیوار نصب کنید. پیشنهاد می شود اگر کابینت های آشپزخانه تان رنگ های سفید یا کرم داشت کاشی های رنگی را انتخاب کنید. این رنگ ها می توانند روشن و یا تیره باشند. اگر رنگ روشن انتخاب کنید فضای آشپزخانه را روشن تر و درخشان تر کرده اید. اگر تیره را انتخاب نمایید تضاد و کنتراست جذابی خلق کرده اید که چشم ها را به سمت خود متوجه می سازد. همچنین کاشی های موزاییکی رنگی در کنار کابینت های سفید و کرم تصویری جذاب خلق می کنند.

در صورتی که کابینت های تان به رنگ های تیره هستند بهتر است از کاشی هایی به رنگ روشن تر استفاده کنید. زیرا تیره بودن کابینت ها و دیوار، فضایی گرفته و کوچک و بسته را ایجاد می کنند. حتی می توانید از نورپردازی و به کارگیری نوار های نوری برای زیر کابینت ها هم بهره گیرید. خیلی از افراد کابینت های سفیدی دارند که فضای بین کابینت ها را از سنگ هایی به رنگ تیره و طوسی انتخاب می کنند. همین کار به شکلی بر عکس هم می تواند اتفاق بیافتد. پیشنهاد می شود برای آشپزخانه های کوچک از رنگ های روشن استفاده شود. کاشی های شش ضلعی آبی زنگاری هم که به تازگی در بازار وارد شده اند در کنار کابینت های سفید نمایی فوق العاده شیک و دوست داشتنی ایجاد می کنند. کاشی های مربع شکل با طرح های سنتی ایرانی هم انتخاب های جذابی برای قرار گرفتن در کنار کابینت های رنگ روشن هستند. به این دلیل که رنگ روشن کابینت تاثیر منفی بر طرح و زیبایی کاشی ها نمی گذارند.

قیمت تایل بین کابینتی

کاشی ها یا تایل های بین کابینتی محدود قیمتی گسترده ای دارند. از جنس و کیفیت و طرح و رنگ آنها گرفته تا ابعادشان در قیمت گذاری آنها موثر است. اما کاشی های ایرانی بر حسب متر مربع قیمتی در حدود 60 تا 250 هزار تومان دارند. گران ترین کاشی های موجود در بازار آنهایی هستند که مواد اولیه شان از خارج به ایران وارد می شود، مانند کاشی هایی که در آنها فلز به کار رفته است و همینطور کاشی های شیشه ای. شیشه لاکوبل ایرانی برای هر متر مربع قیمتی در حدود 650 هزار تومان دارد و نوع خارجی آن برای هر متر مربع حدودا 800 هزار تومان قیمت گذاری شده است. در قیمت کلی که برای کاشی کاری آشپزخانه در نظر می گیرید باید هزینه های نصب و دستمزد کاشی کار را نیز مد نظر داشته باشید. برای نصب شیشه های رنگی باید هزینه ای در حدود 100 هزار تومان برای هر متر مربع جهت نصب شیشه ها کنار بگذارید.

توصیه می کنیم قبل از اینکه تصمیم بگیرید، طرح های مختلف و قیمت آنها را با هم مقایسه کنید. یادتان باشد کاشی بین کابینتی باید کابینت، کف پوش و رنگ دیوار را تکمیل کند. از ایده های ما الهام بگیرید و برای بزرگ تر دیده شدن عکس ها بر روی آنها کلیک کنید.

خانه ایده آل خود را بسازید:

جدیدترین مدل کاشی آشپزخانه

سریع ترین و کم هزینه ترین راه برای تغییر دکوراسیون آشپزخانه

استفاده از متریال مناسب برای اپن آشپزخانه به کابینت شما جلوه ی ویژه ای میدهد



چیدوپلاسی عزیز دیدگاه خود را بنویسید

<